Moja Crvena Zvezda
Архива

Vredno iskustvo za Mladena Markovića

Mladen Marković

Mladen Marković uzdanica Crvene zvezde u kategoriji do 73 kilograma ostvario je odličan rezultat, plasman na petu poziciju na  tradicionalnom Memorijalu »Dragan Ciganović- Ciga« u Kikindi.

– Imao sam dobre mečeve i što je najvažnije pokazao sam da sam u dobroj formi. Ipak ostao je žal za medaljom sa ovog Memorijala  ali treba imati u vidu da vreme radi za mene i da je svako učešće na takmičenjima  iskustvo zlata vredno– istakao je Mladen Marković.

Na borilištu Sportskog centra Jezero u Kikindi Mladen Marković je ostvario dve pobede i dva poraza.

– Pravi sportista jednako dobro podnosi i pobede i poraze i iz svega izvlači najbolje. Mečeve sa Dragom  Banjcem iz Slavije i Milojem Milanovićem iz Rekorda rešio sam u svoju korist. Ipak ovoga puta nisam mogao da nađem rešenje za odlične i iskusnije borce kao što su  Đorđe Tomić iz Rekorda i Ljubiša Kovačević iz Slavije. To svakako ne znači da već na sledećem takmičenju ishod mečeva neće biti drugačiji.

Za našeg mladog Markovića učešće na trening kampu i Memorijalu »Dragan Ciganović- Ciga« u Kikindi ujedno je bila i odlična provera pred predstojeće Prvenstvo Srbije za juniore.

– Izuzetno sam zadovoljan jer sam imao priliku da učestvujem na međunarodnom trening kampu i Memorijalu u Kikindi. Zahvalio bih se u ime svih takmičara iz Crvene zvezde našim  domaćinima  iz Džudo kluba Partizan iz Kikinde na odličnoj organizaciji i odličnim sparing partnerima.  Za mene je učešće na ovom pravom prazniku džudoa odlično iskustvo. Uveren sam da ću se već na sledećim takmičenjima popeti na stepenim više i dodati još jedno odličje u našu bogatu klupsku riznicu –istakao je Mladen Marković.

Повезане вести