Moja Crvena Zvezda
Женски фудбалФудбал

Тијана Ђуричек за МЦЗ: Резултат није мерило

ŽFK Crvena zvezda
ŽFK Crvena zvezda

Прво коло Прве лиге Србије за жене, које је наша екипа требало пре две недеље да одигра са Спартаком, одиграно је јуче. У среду, 28. августа, у 17 часова, на гостујућем терену, наш тим, нажалост је забележио први пораз у овој сезони.

Црвена звезда изгубила је резултатом 4:0.

С обзиром на то да је тим подмлађен, и да је доста промењен у односу на прошлу сезону, као и на дешавања од пре само неколико месеци, девојкама се овај пораз не може узети за зло.

То мишљење дели и Тијана Ђуричек, која је једно од појачања Црвене звезде, а има само петнаест година. Свој деби у прошлом колу, крунисала је једним од шест голова за победу над екипом Тријумфа, и то главом, а била је проглашена и играчем утакмице.

Доста смо добро играли, и верујем да је свако дао све од себе. Мислим да је резултат 4:0 нереалан. Били смо много бољи него што резултат показује. Драго ми је што полако сви улазимо у систем, и што смо овако сложни. Ако овако наставимо биће све у реду. Дух и породица су оно што крунише овај клуб.

У клубу кажу да су задовољни игром и да резултат не осликава право стање утакмице, поготово због тога што су три гола примљена у последњих десет минута, а и због поништеног гола, за који из клуба кажу да је поништен неправедно.

FOTO: subotica.com
FOTO: subotica.com

Објашњење за пораз је то да је младост поклекла у финишу утакмице.

Тијана је у Црвену Звезду стигла из Новог Бечеја, клуба коме наш тим гостује управо у следећем, трећем колу.

То је мој бивши клуб. Надам се да ћемо победити, јер смо квалитетнија екипа и јер смо као екипа смо доста сложни, жељни доказивања и борбе за место у тиму.

Наредно коло, Звезда игра у суботу, 31. августа, од 16 часова и 30 минута.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

4 comments

Tole dozivotna авг 29, 2013 at 17:20

bravo devojke

Reply
borisgl авг 29, 2013 at 15:59

Ima li ko link za promocju ?

Reply
Ja авг 29, 2013 at 15:32 Reply
Darn авг 29, 2013 at 14:01

0:4 u prvom kolu. Nemamo štoper(k)e, sad je jasno. Šta radi ovaj Kokeza?
🙂 🙂 🙂

Reply

Leave a Comment