Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Oporavili se Evandro i Mihajlović

Evandro Gebel

Brazilac Evandro, verovatno najbolji fudbaler Crvene zvezde do povrede na derbiju, se u potpunosti oporavio od povrede te će biti spreman za prozivku 21. juna.

Sjajni plejmejker je doživeo povredu lista nakon 3-4 snažna starta fudbalera Partizana, zbog čega je bio primoran da napusti teren. Izlaskom Evandra, raspršili su se i snovi o tituli, obzirom da je naš klub bez Brazilca beležio slabije rezultate.

Evandro je zbog povrede odsustvovao sa terena šest nedelja.

I Mihajlović na terenu

Na prozivci za dve nedelje biće i potpuno oporavljeni Danijel Mihajlović. Nekadašnji kapiten Jagodine i momak koji je prošao našu omladinsku školu odigrao je prošle sezone svega dva i po meča za Zvezdu pre nego što je doživeo povredu koja ga je odvojila od terena više od šest meseci.

Sada je Dani u potpunosti oporavljen, a obzirom da već neko vreme trenira biće spreman za letnje pripreme na kojima će pokušati da se nametne za startnu postavu u konkurenciji Ćosića, Vilotića i Mikića.

Obzirom da je najviši fudbaler Crvene zvezde, od Mihajlovića će se očekivati da značajno unapredi igru u skoku, što je bila najveća boljka ekipe Roberta Prosinečkog u tek završenoj sezoni.

Повезане вести

14 comments

Comments are closed.