Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

ФОТО и ВИДЕО извештај: Најслабија посета, али одлична атмосфера и 5 голова

Фудбалери Црвене звезде савладали су Спартак из Суботице у недељу у 7. колу Јелен Суперлиге. На „Маракани“ је забележена најслабија посета од почетка сезоне, а узрок се може наћи у јако лошем времену и не тако добрим резултатима фудбалера у последње време.


Ипак, они највернији, направили су феноменалну атмосферу, а фудбалери су на терену пет пута затресли мрежу увек неугодног ривала из Суботице. МЦЗ репортери су били на лицу места, па погледајте шта смо забележили.

[g-gallery gid=“72787″ random=“0″ watermark=“0″]

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

7 comments

Vesic Gebels окт 1, 2013 at 13:55

Ko je pustio buvu o Cuki.Opet se igracima duguju plate kao za vreme Robija cim su ovakve price krenule preko Zurnala.Jbm sve po spisku.Ocekujem kiks u naredne 3 utakmice iskreno sam realan povucen iskustvom iz 3 godine.

Reply
Nenad окт 1, 2013 at 10:55

Evo potvrde da dresovi PUMA nisu od posrednika, nego direktno od proizvodjaca:
http://de.puma.com/football/teams/57-red-star-belgrade

Reply
Dejan CZ сеп 30, 2013 at 23:26

Stoji da je bila manja poseta nego inace, ali isto tako ovi sto su dosli nije mi jasno do kada planiraju da podrzavaju vodje kada krenu sa pesmama o Dunjicu i Jovanovicu, sta od toga ima klub, sta imaju igraci, kakva je to podrska ekipi? Zar navijaci ne dolaze kako bi bodrili klub a ne bavili se politikom? U poslednje vreme nisam toliko cesto na severu, ali i kada jesam ova skandiranja preskocim, mada smori kada pola sata ne navijas, jer na severu si da bi navijao.

Reply
zvezdan сеп 30, 2013 at 23:40

sve je tako do reci; uopste me ne interesuju ni Ceda , ni Dunjic ni bilo ko od mutivodica .Interesujeme samo da ZVEZDA SVAKOM DA PO PET KOMADA

Reply
БруталноРеалан сеп 30, 2013 at 22:04

Ево некако се опоравио кашљем, кркљам цео дан, ал’ срце је на месту. Опет сам осетио онај дух и оно зезање. Последњи пут против Воше на 0:3, а пре тога још к’о клинац оне 2009е где нас је било једва до шипке. Што се мене тиче овако може још неко време, јесте да је лепо видети пуну трибину али убише је позери, фенсери, заљубљени, кладионичари… Поздрав браћи покислој.

Reply
smeh окт 1, 2013 at 08:08

Znači samo ti i tebi slični smeju da dolaze, a zaljubljeni, kladioničari i drugi ne smeju? Ko si ti da odreuješ ko će da dođe na SPORTSKU PRIREDBU i da provede lepo vreme i prati klub koji voli? Niste mi jasni uopšte.

Reply
БруталноРеалан окт 1, 2013 at 13:21

Ниси ме скапирао, друже. Таман посла да одређујем ко ће да долази, није у томе суштина. Долазио сам икс пута с’ девојком али зна се запад-исток па се вртиш, љубиш, сликаш или шта већ. Ако смо већ на стајању дај да развалимо грла, ништа више-ништа мање . Све остало је сувишно.

Reply

Leave a Comment