Moja Crvena Zvezda
Куп СрбијеФудбал

Стојановић: Вукан и Стефан су били планирани, али се утакмица окренула

IMG_5594После победе у утакмици са Радничким из Крагујевца у којој је било очито да је црвено-белима у подсвести 145. вечити дерби, тренер Стојановић био је задовољан издањем својих изабраника.

Најважније нам је било да победимо утакмицу и да се нико не повреди јер нас у суботу очекује дерби. Раднички се показао у добром светлу. Нисмо играли лепршаво и допадљиво, међутим и поред тога успели смо убедљиво да победимо.

Млади стручњак навео је још да је у плану имао да на терен пошаље младе Савићевића и Михајловића, али да му то околности на терену нису дозволиле.

Вука и Стефан су били у плану да играју, али се утакмица „окренула“ извео сам Оњила, а Вешовић и Мијаиловић су већ на полувремену тражили да изађу, па сам морао да уведем играче на њиховим местима. То је једини разлог. Веровао сам такође да Оњило својом брзином може да побегне штоперима Радничког – навео је Стојановић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

68 comments

Zvezdas S окт 31, 2013 at 13:34

Po meni ovo se namerno radi ,da Mihajlovic i Savicevic ,neigraju.Razlog stoji u interesu pojedinaca da proture svoje igrace,koji realno nisu ni za 3 ligu.Savicevic decko zasluzuje da bude medju startnih 11 a Mihajloivic realno treba da igra bar 20-30 min po utakmici,i misljenja sam da ima kvalitet da uz Mitrovica bude najbolji centafor Srbije.Ovo sto se radi ovim momcima i Rajkovicu, a i ostalim mladim momcima je blagom reci sramota.Cilj ove uprave je da se uvale nekome polovnjaci od igraca,kako bi se od njih uzeo neki dinar.

Reply
neshha окт 31, 2013 at 13:10

Mene najvise od svega zabrinjava broj onih koji i dalje uporno brane „trenera“ i govore da nije on krivac za losu igru i rezultate!Da li je u pitanju cenzura ili neznanje,ne znam,ali jako je cudno da trener sa mozda najlosijim rezultatima u istoriji ima toliku podrsku.Da ne kazem kako ta igra koju mi igramo nikako ne lici na fudbal.

Reply
Sabacki cigan окт 31, 2013 at 15:53

Ko ce da ga zameni? Ko ce na klupu posrnulog giganta koji nema ni za burek? Ja mislim da takvih ludaka vise nema…jos nesto..ne kazem da nema pojma.

Reply
lsd окт 31, 2013 at 17:16

dostanic, prosinecki, sa pinto, sale jankovic… itd… da li ti ova imena nesto govore? toliko smo trenera promenili da od njih mozemo da sastavimo startnu postavu koja bi verovatno igrala bolje od ovih manekena… ovaj tim zvezde je strasan… ali jbg, u timu su miric, mladenovic, onjilo, omega, vesic itd… momci koji nisu ni za brdsko planinsku ligu… i jos se svakom igracu duguju plate… niko nece brate moj da igra besplatno!! niko!!! cak i ninkovic ima 50 % od sledeceg transfera… kao i milijas…

Reply
bane окт 31, 2013 at 12:42

Ne kazem da bi Savicevic i Mihajlovic trebali da igraju u prvoj postavi, ali bi moralo za njih da ima mesta bar da igraju po pola sata i u kupu po ceo mec… titula kao titula nas nece spasiti od bankrota nego prodaja igraca.. a nama igra Miric, Onjilo koji nije toliko los ali prvo da se uhrani, decko ne ume da stoji na nogama…. Vesic je drugo poluvreme odlicno branio, ali Rajkovica moramo poslati bar na pozajmicu da brani jer ovako ce propasti kao i Kirovski koji je bio odlican golman dok nije dosao u Zvezdu.. a odbrana je kriminalna… Secem se kad god Radnicki predje pola, a za derbi ce biti isto veselo.. nadam se da gresim

Reply
Homer окт 31, 2013 at 12:19

tekst preuzet sa „mozzart sport“ portala :

Ko je kriv Vukanu Savićeviću što je naivni klinac, pa nema jakog menadžera i 100 odsto je Zvedzin igrač? Bolje da igra Marko Mirić koji će uskoro napuniti dve godine u klubu i za to vreme je animirao publiku da dolazi na stadion zbog njegovih poteza. Valjda su te dve godine bile dovoljno vremena da nekadašnji reprezentativac prođe period adaptacije. Kod vrlog stručnjaka Stojanovića će eksplodirati, a Džaja, Kokeza i Stojadinović verovatno zadovoljno trljaju ruke, jer kada se Mirić ustali u prvoj postavi, neće moći da se odbrane od milionskih ponuda za njega. A Savićević neka gleda i uči. I da bude srećan kada dobije pet-šet minuta u paklenom veznom redu kakav je Zvezdin. Setitmo se kako je Džajić isprozivao Ljubinka Drulovića jer za Vukana nije bilo mesta u omladinskoj reprezentaciji. E kad nema mesta u šampionu Evrope, neće imati ni u fenomenalnom timu Crvene zvezde! Ne igra sa svojim vršnjaicma, a ovde bi trebalo da neki as iz veznog reda ispašta zbog Savićevićeve minutaže.

Ko je kriv Stefanu Mihajloviću što se trudi po prijateljskim utakmicama i postiže golove? Da je možda plaćen 450.000 evra plus 30 odsto od prodaje kao Onjilo, onda bi verovatno morao da igra. Jer kako bi drugačije mudre glave iz Uprave opravdale dovođenje Nigerijca. Igrača koji se proslavi protiv njihovih štopera, dođe u klub za tu „simboličnu“ sumu i onda ne igra dok ti isti štoperi igraju. Logično? Za Zvezdinu upravu i stručnjaka kojeg bezrezervno veruju izgleda da jeste… Jer Stefan kad dobije šest minuta na terenu, mora da postigne gol. Sve ispod je nedopustivo. Uostalom, ni Stojadinovićevo čudo Daudu niko nije trpeo prošle sezone. Davao je gol skoro na svakom meču.

Šta će Zvezdi najtalentovaniji golman u Evropi Predrag Rajković? Procena mudrih glava je da će na Milošu Vesiću kojem lopta ispada kao vruć krompir verovatno više zaraditi. Ko je još u Evropi čuo za Rajkovića? Bolje da bude treći golman u Zvezdi nego da je, recimo, ostao na pozajmici u Jagodini i branio. Uostalom, eto mu reprezentacije, pa neka tamo brani. Rajković je idealan primer svakom mladom igraču u Srbiji, zašto (ne) treba odbiti poziv Crvene zvezde.

tekst u celosti : http://www.mozzartsport.com/vesti/zvezdini-meci-ka-svojoj-deci/64159

Reply
mariachi окт 31, 2013 at 12:00

Uprava napolje!! Nije janez kriv nego je kriv jbn Dzajic na celu uprave pune nesposobnih majmuna od kojih svaki majmun sastavlja tim! Odlazi Dzajicu jer ces „samo“ ugasiti zvezdu. pricam ovo jer sam shvatio da Sujetnog zabole za dugove jer je rekao da se nije dovoljno zalagao u sportskom delu! sta vam to govori pa jbt zar je predcednikov posao da sastavlja tim? i Kakav je to petogodisni plan iz 91 koji tada i nije postojao!? Nije Dragan Dzajic CRVENA ZVEZDA!!!!! Pravda za Vukana i klince! Odlazite i vodite vase ronalde, zirafe i drva javorova!

Reply
mariachi окт 31, 2013 at 12:08

i da dodam : Ljudi, moramo da shvatimo da Jabez se nepita nista oko tima! Sve strucnjaci iz uprave sastavljaju tim!

Reply
Navijac nekada velikog kluba... окт 31, 2013 at 12:09

Slazem se u potpunosti… I ovaj tekst sve objasnjava
http://www.mozzartsport.com/vesti/zvezdini-meci-ka-svojoj-deci/64159

Reply
mariachi окт 31, 2013 at 14:55

Tekst udara pravo u centar! Pa jbt ko ce doneti vise para Vukan ili svi ovi sto su sada dosli?( sem Nineta )

Reply
Deki окт 31, 2013 at 11:59

Marš iz Zvezde …. Uništvaš našu decu, na uštrb propalig igrača Mirića i sličnih. Vukan mora igrati u prvih 11, duplo je bolji od Milijaša i Pečnika…

Reply
Srba окт 31, 2013 at 11:50

Hahahhaa koliko napada na trenera. Vratite se na clanke kada je dosao, svi kao jedan ste bili uz njega. Maksimalno 3-4 bilo nas je protv ako i toliko. Upravo ste ovo i zasluzili kada verujete slepo Andjusu i njegovim pricama, pa ste tako naseli i da je ovo trenercina.

Reply
Saša окт 31, 2013 at 11:46

Нема важније ствар пред дерби од пљувања тренера и прогноза како ће нам неко одржати лекцију. Колико ми тешко пада све ово толико сам свјестан да малодушници, у које се претворио добар дио људи, потпуно заслужују овакво стање.
Ја схватам фрустрације, мислим такође да Вукан треба да има већу минутажу али не чиним услугу ни њему ни клубу ако то потенцирам на неваспитан начин. Не заборавите да је Вукану директан конкурент Нинковић (никако вама омрзнути Милијаш) а Михајловићу су конкуренти први и други стрелац лиге.
Отворите мало очи, будите реалнији и не помињите “квалитет“ оних преко јер људи немају појма. Тврдим да ако их начнемо у првих 20 минута да има шансе да их нагрдимо. Живи били па видјели.

Reply
neshha окт 31, 2013 at 13:07

Ne nego treba da branimo trenera koji nas je pretvorio u seosku ekipu svojim neznanjem.Cutanje i okretanje glave od problema nije ljubav prema klubu.Upravo kritika sa razlogom to jeste.A postoji bar milion razloga za kritikovanje ove neznalice!!!

Reply
Saša окт 31, 2013 at 13:34

Све у своје вријеме. Ево кажи шта би ти сад урадио? Дерби је за 2 дана, можемо да приђемо на бод мишевима, да их уздрмамо из темеља а нас дигнемо психички до неба ( а то нам је буди сигуран највећи проблем). Кажи ми кога би ти сад довео? Да ли би довео и неког играча? Имаш ли можда и неку лову за то планинарење? Ако имаш лову трк на Маракану, има да те дочекају као Бога. Доведи данас и сутра тренера и тих неколико играча да разбијемо мишеве а онда рутински узмемо титулу.
Како не схваташ да је свака смјена тренера у току полусезоне погубна за тим? Имамо толико примјера у ближој прошлости. Ваљда смо то до сад научили (на жалост из својих грешака). Па да је Роби онда остао бар до зиме тврдим да би узели титулу. Не би био онолики минус (а можда би био и плус). Не браним Стојановића, види се да је изгубио курс али шта и да га сад отјерамо? По мени треба да правимо позитивну атмосферу пред дерби а не да злурадо чекамо неуспјех и правимо се паметни. То је помоћ клубу.
Играчи су такви какви су, немамо боље. Они читају ово што ми пишемо а ти се стави бар минут у њихов положај. Да ли би гинуо за оне што те пљују, омаловажавају, вријеђају, псују, прижељкују повреде? Не кажем да ти то радиш али генерално то је тако.

Reply
Mikan окт 31, 2013 at 11:34

Limeni je za nas.Barem je bolji od ovog 100%

Reply
kalio gulić окт 31, 2013 at 11:21

nažalost ali mislim da će nam grobari očitati lekciju u derbiju,jednostavno imaju posloženu ekipu i sjajnog Miljkovića.kod njih deca rešavaju utakmice i to rutinski.nekada su u derbijima pobeđivali zvezdin duh na partizanovom materijom,ali već godinama je stvar totalno obrnuta.i svaki realan zvezdaš bi trebao poželeti da imamo njihovu igru,rutinu i dosta njihovih igrača u crveno belom dresu.

Reply
Stefan окт 31, 2013 at 11:50

Ne kenj*j ❗ Onda ti lepo predji i navijaj za Patlidzan, i nek ti bude sve lepo slozeno ! Pi*** grobarska 👿 👿 👿

Reply
Ryber Palunko окт 31, 2013 at 11:18

Na 4 evropske utakmice, naši su nas vjerni navijači uspjeli zadužiti za novih 190 000 evra! Toliko nam je, naime, UEFA ove sezone odredila da platimo za zadovoljstvo ‘zabave’ onih kojima je, izgleda, samo Zvezda ‘sitnica’, a sve ostalo život. 190 000 evra! Nikog ne bih puštao na stadion dok ne skupe tu kintu, pa dabogda za vjeki vjekov bio prazan.
E, da, Stojanoviću OSTANI, jer ako mogu ostati ‘vjerni’, koji svom klubu naprave štete samo za 4 utakmice, u iznosu plate jednog dobrog igrača ili trenera, što ne bi ostao i ti, koji nisi dinara dobio!?

Reply
delijaMNE окт 31, 2013 at 11:16

Tako je lako vidjeti talenat kod igraca… Sto se naravno vidi i kod Savicevica i kod Mihajlovica… Takodje je lako vidjeti i antitalente poput Onjila, Mirica, Vesovica, Krnete… Dakle neko sa strane gura igrace u tim. I to je nemoguce ne primijetiti! Dakle gospodo mafijasi MARS iz ZVEZDE!!!

Ја волео сам тебе увек,сада још више волим те.
Сада када си најгора на свету,сада кад је најтеже.
Душмани хтели су да те сруше, да ти име нестане Северна Армија те чува, увек иза тебе је!
Да те бодри, да те прати као никада раније ветар у леђа да ти даје, када ветра нестане.
И пратили смо тебе свуда и пратићемо те заувек
Маракана и гостовања све напунићемо секторе.
Напред Звездо само напред где ти играш ту смо ми никад нећеш бити сама ми смо твоји синови…

Reply
Marko окт 31, 2013 at 11:09 Reply
mariachi окт 31, 2013 at 12:07

Najbolji deo teksta : „Ako je ono protiv Kragujevčana put kojim treba da ide Crvena zvezda, svaka čast. Ako će titula ili kup rešiti sve probleme i pokrpiti dug od pedeset miliona evra, onda na Marakani mora da imaju neki maestralan plan o oporavku posrnulog velikana.“

Reply
Miki1104 окт 31, 2013 at 10:43

Nisi mi jasan…Rajkovic je mogao da dobije sansu da brani za A selekciju ,a kod tebe ne moze da dobije sansu ni poslednjih 20 minuta utakmice u kupu sa Radnickim kada je i ovako bilo sve reseno!

Reply
Djole-Jagodina окт 31, 2013 at 10:35

Ma ovaj je gori i od Jankovica,veze on nema sa fudbalom a i logika mu je za razmatranje.Nego nije on kriv sto mi igramo ovako krivi smo mi sto smo ih pustili (sto bi reko Balasevic)Samo jednom sa severa da se cuje ODLAZI cik da vidim ko bi ga sacuvao ali i na severu nije bas sve kako treba.TVRDIM da imamo tim (uz jos dva pojacanja)da osvojimo duplu krunu ali nema ko da ih sastavi i da utvrdimo sistem po kojem igramo.Sa ovim trenerom pisi propalo ,pa ono sinoc je bruka ,kakva pobeda i kakvi bakraci.STOJANOVICU odlazi i spasi sto se spasiti moze a ako ne odes ti otici ce oni pravi navijace a vec smo poceli da se osipamao.Sinoc 4000 a bice nas i manje.ROBI VRATI SEEEEEEE!!!!!!

Reply
ds окт 31, 2013 at 10:20

Vjerovao si da svojom brzinom moze Onjilo da pobjegne stoperima Radnickog AAHAHAHAH o da bas smo vidjeli tu njegovu spretnost blage veze nema.Sram nek te bude,kao i one balvane u upravi koji nista ne rade.Samo se jedno pitam da li je Stojanoviic toliki promasaj od trenera kad ne zna da odmori igrace i izvede Pecnika i Milijasa kad vidi da se vuku ko prebijeni i uvede mlade ili ipak na njega neko vrsi pritisak da Vukan i ostali ne igraju

Reply
dux окт 31, 2013 at 09:58

oooo ljudi moji 😯

Reply
AgaiN окт 31, 2013 at 09:31

zasto miric pre savicevica zasto onjilo pre mihajlovica i zasto vesic pre rajkovica…

Reply
delijaMNE окт 31, 2013 at 11:07

Tacno tako!

Reply
delija окт 31, 2013 at 08:26

ja kada vidim mirica,kasalicu i gogica jeza me obuzme i suze mi same naviru na oci, i zapitam se boze sa cime smo to zasluzili da oni igraju za moju najvecu ljubav

Reply
Homer окт 31, 2013 at 07:07

pun mi vas je qrac ! jbo vas sve onaj što vas je sastavio,od tebe do svih članova uprave ! zašto ne kažeš svima javno ko ti je naredio da igra Onjilo? zašto ne kažeš da Džajić traži to od tebe jer ne zna šta će sada sa njim ?! zašto ne kažeš da ti je Stojadinović uz rečenicu da opet možeš da računaš na Mladenovića ( raspalog od neznanja i nemoći ), rekao i to da mora da uđe u igru protiv Radničkog?!! dokle više da slušamo ta vaša sranja i gledamo kako se igrači šetkaju po terenu potpuno nezainteresovani za utakmicu ? kada ćete već jednom da izađete pred nas i kažete da ste nesposobni da vodite Zvezdu,da vas menadžeri i menadžerisanje ubiše u pojam ? Vešović je najgori naš igrač a uporno je u proj postavi ! kaži junačino ko ga gura , ko gura Milijaša koji se umori posle 10 minuta i koji je juče bio toliko sebičan da sam hteo da poludim zbog njega i njegove igre !!! pa tvoji igrači ne zaju da dodaju loptu,da izvedu korner,da pokriju igrača, da zaustave napad,tvoji igrači nemaju pojma,nisu za Zvezdu,individualno su svi očajni !!! juče su jedino Luka, Dauda, Pečnik i Lazić potrčali za loptom,igrali za Zvezdu….ubiće nas oni drugi u subotu,uništiće nas, ali ako će to da te otera , onda jedva čekam !!! progovori bre !!!

Reply
Homer окт 31, 2013 at 07:08

pa samo pogledajte korner koji je izveo Milijaš Nenad !!!!! ejjjjj bre, pa sramota me je bilo samog sebe što to gledam i što je to deo mene !

Reply
Saša окт 31, 2013 at 09:39

А није те срамота од његових 60 голова за Звезду? Није те срамота што га је прошли пут метнуо партизану за преокрет? Није те срамота кад га је дао Бајерну са 30 метара? Ни кад је продужио уговор који је истицао да би узели 3,5 милиона није те било срамота? Није те срамота што нас је држао у животу кад су нам играче јурили по аеродрому?
Све је то Звезди дао Милијаш Ненад! А ти?

Reply
Homer окт 31, 2013 at 11:41

sramota me je kad ga vidim onako mrtvog da se vuče po terenu,da mu korneri završavaju u gol autu posle tri metra, da postigne 60 golova u 260 utakmica, da ne može jedan upotrebljiv pas da uputi, sramota me je da gledam njega koji ima najveću platu u timu a da Zvezda ne može da pobedi Donji Srem,sramota me je sine da ni sam više ne mogu da ti objasnim koliko…… sramota me je da čitam otvoreno pismo koje je u ime svih potpisao najlošiji među njima,sramota me je da posle dva dana čitam kako nisu oni to hteli i kako smo mi pogrešno razumeli njih,…..sramota me je da vidim …. – zvezda 2:0 , ….. – zvezda 1:0 , …. – zvezda 4:2 , zvezda – ……… 2:2 ….. sramota me je jer imam mnogo više godina od svih njih tamo i pamtim Crvenu zvezdu i vreme kada sam gledao igrače koji ginu za Zvezdu a ne neke kojima je Zvezda klub za vađenje propalih karijera iz blata !!!! eto JA

Reply
Saša окт 31, 2013 at 12:20

Прво, Милијаш није одиграо 260 него пуно мање утакмица. Мислим да још није дошао до 150. По мени за везног (и то не офанзивног) играча то је одличан учинак. Камо среће да их имамо још неколико таквих. Прошле године је био први асистент лиге, ове већ има чини ми се 4 асистенције. Изгледа тромо на терену али гура лопту стално напријед. Има ауторитет и код противника и код судија. Плата му јесте велика али питање је колико их је добио. Има 360к а пружио је (и пружиће) Звезди доста и то теби смета. Па сјети се Шишића (750), Силве (600) и осталих пацијената који су те паре добили а шта су јој пружили!?! Што се тиче писма, не видим шта је спорно? Капитен је капитенски стао испред екипе. Вјеруј ми да је то писмо њему најмање требало. Испрсио се људски и другарски а сад доживљава да га многи и ради тога пљују. Мислиш да постоји играч који не стоји иза писма? Не постоји буди сигуран.
А што се Звезде тиче, памтим и ја пуно боље дане. Сјећам се и Шелета и Дулета и Пижона и Пиксија и Деја и Робија али нема их више па шта? Да пиздим, мрачим, кукам и злослутим два дана пред дерби? Не пада ми на памет! И није Милијаш крив што више нема оне Црвене звезде.

... окт 31, 2013 at 12:29

Sesa ja bi ti celi dan davao pluseve da mogu, sve tacno osim jednog Miki je odigrao nesto preko 160 utakmica. Ostalo si 10000000000% u pravu

... окт 31, 2013 at 12:31

I uostalom i da je dao 60 na 260 utakmica to bi bio dobar skor jer on je vezni igrac, ali lik je to uspeo na 100 utakmica manje. Respekt. Ko ga voleo a ko ne za ovo kapa dole.

Горан окт 31, 2013 at 06:57

Невероватно да нико не говори о утакмици него се сви баве тиме зашто Савићевић и Михајловић нису играли.

Појединци као да једва чекају само нешто да критикују. Сви би да су тренери и да они састављају тим.

Reply
Homer окт 31, 2013 at 08:01

a šta imaš da kažeš o utakmici? kako si ti video jučerašnju utakmicu,kako su to pojedinci ili Zvezda odigrali juče? da li misliš da smemo na noge onim drugim ? evo ti prilika da kažeš…. ja te pratim

Reply
casa bez dna окт 31, 2013 at 04:20

sejooooo mmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reply
Spartanac окт 31, 2013 at 01:45

Meni samo nije jasno…….KOLIKO SU SVI OVDE LICEMERNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????
-“Smrade jedan,gade……mars iz Zvezde….“…samo su neki od komentara……i onda kada ti momci,koji treba da igraju ,greju klupu nekom Gogicu,Onjilu ili Mijailovicu,uz pljuvanje navijaca i KASNJENJE PLATA TRAZE RASKID UGOVARA PREK KOMISIJOM UZ PUNO MORALNO,ZAKONSKO ILI KOJE HOCETE PRAVO,VI NJIH PLJUJETE PO FORUMIMA……..pa cekate,koje ovde lud!!!!!!!!!!!???Mladenovic ima 22,23 godine,mlad je…..poceo je pre mesec i po dana da ulazi u formu kada se Mijailovic PO KOZNA KOJI PUT povredio i napravio pauzu desetak dana…….i sad mladenovic greje klupu igracu koji ima 30 godina i koji AMA SVAKU UTAKMICU trazi izmenu povredjen je….nema snage i te fore….da se razumemo…Mijailovic se bori igra posteno koliko moze…..ALI MLADENOVIC JE DECKO U PRAVU,I ULAZI U IGRU,STADION MU ZVIZDI…..PA STA TREBA…..DA OD 22 DO 25 SEDI I TRUNE NA KLUPI,NE PRIMA PLATU A DA IGRA NESPREMAN IGRAC OD 30 GODINA!!!!???Sta je bre sa ovim navijacima,ovim narodom….ZAR JE MOGUCE DA JE OVO TESKO SHVATITI I DA SE DRUGACIJE REZONUJE!!???

Reply
mile окт 31, 2013 at 00:41

Unisti nam mlade igrace isto ko Jankosan. Jedino sam kod Robija video upornost u uvodjenju mladih u tim. Secate se kako je branio Krnetu? „Mlad je, treba ga podrzati, greske se dogadjaju, necemo ga vesati na Marakani…“ A Krneta mu je svojim greskama glave (ostavka) dosao. Ali dzaba, nije dao na njega. A vidi ovoga… Unistise nam mladost, a Miric igra upornooo… Nadrljali smo samo tako.

Reply
neshha окт 31, 2013 at 13:14

Pravi komentar,tacno u centar!

Reply
koki окт 31, 2013 at 00:33

Gade jedan!

Reply
marko окт 31, 2013 at 00:43

na ovu tekmu je trebalo sansu da ukaze rajkovicu grujicu savicevicu mihajlovicu i jos nekim igracim sa manjom minutazom nadam se da ce posle derbija biti smenjen

Reply
marko окт 31, 2013 at 00:32

smradu jedan zalizani eto to si ti vezaro od trenera

Reply
lemur окт 31, 2013 at 00:30

Kakav je ovo papak od trenera.Zar je tebi Miric bolji od Savicevica?Papcino jedna

Reply
aca nis окт 31, 2013 at 00:30

Ti bar slusas ekv. Kada radis nemoj hvatati na staru slavu, kada mislis, osloni se na svoju glavu.

Reply
bensada окт 31, 2013 at 00:22

janevski samo jos malo tuzniji eto to si ti..papak obican….klipane jedan sram te bilo idi sam sta ima ko da te menja sine….na 5 nula igraci ti sami traze zamene,jer si se ti usro da se ne ponovi d.srem a zasto…..zato sto si napravio tad zamene u tvom stilu,nemogu tacno da se setim,pobrko si loncice veze ti nemas i bolje ti da ides nego da se ova deca naljute i oni da odu pre tebe muzicaru

Reply
bobo окт 31, 2013 at 00:12

slabijeg trenera i vece neznalice od ovog nikada vise necemo imati….. Dokle vise cemo angazovati ovakve tzv “ strucnjake “ koji ne znaju ni osnovne pojmove fudbalske igre…. Molim vas , pa svaki normalan covek u jednoj utakmici gde se pobednik zna unapred stavlja igrace koji imaju manju minutazu u prvenstvenim duelima…. i uostalom ovaj nije nasao ni za shodno da stavi bar pet minuta malog Vukana koji je Maradona za ovog naseg traktora Milijasa ili umesto Vesica , na golu da stane najbolji mladi golman u Evropi Rajkovic….. zato slovenac mars iz nase svetinje i ti i onajkoji te je i doveo da omalovazavas nasa deca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sve dok ovaj ne ode ja vise necu da napisem ni rec ,ali se nadam da ce da se desi na kraju polusezone

Reply
Zarko окт 31, 2013 at 00:02

Stvarno tužno,naročito za nas malo straije navijače, koji pamtimo druga vremena, od trenera do uprave koja mu to omogućava… Kovačević igra sve utakmice uključujići mladu rep. i trener ga ne odmara ni kad vodi pet nula, i preopterećanje i povreda… Ninković sam traži izmenu kod istog rezultata jer trener ne može to sam da ukapira… Umesto da se stvori kostur od 20-ak ravnopravnih igrača jer se samo tako iznosi sezona, kod nas igraju jedanaset igrača… Bar da su toliko bolji od svojih konkurenata pa da čovek razumi, a ono igra užas živi, da je i meni kao zagriženom navijaču muka gledati..Umesto da na svom terenu, jer tu jedino možemo da vodimo, kod nekoliko golova razlike, odmah dajemo šansu mladjim igračima, da ih stimulišemo na rad, izmene se prave ili ne prave u polednjih nekolko minuta.. Posebna priča je kapiten… Gledam danas duel na sredini terena, dok je on pao, ustao, i posle toga prošetao(jer de njegvovo kretanje ne može nazvati trčanjem), prave ekipe bi izvele nekoliko akcija…Alibi igra, do prvog igrača, ili bunaranje bez efekta… A sredina terena kao da imamo igrača manje…Da mi pobedjujemo, da dobro igramo, pa nek igraju isti igrači, ali ovako, sem tuge, šta reći!!!

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 30, 2013 at 23:58

postava koja je pocela utakmicu osim Mijailovica su seljacki igraci….vas vise Milunovic eto mu sansa on decko osisao se kao jarac i misli da je Baloteli a on jadnik ne zna gde bije…Gogic kad padne imam utisak da posle nema orijentaciju…Milijas mi se svidja kako izvodi korner…Vesovic misli da je u pozoriste..Onjilo je konjilo….ma necu vise da nabrajam jel je stvarno zalosno kakve igrace imamo..pa oni su bre smesni kao crtani..bruka,beda,jad,sramota…a da zaboravio sam da mi se svidjaju navijaci jel nisu zaboravili nasu legendu Velibora Dunjica…

Reply
Joe окт 30, 2013 at 23:56

Ovaj ce nas dokusuriti

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 31, 2013 at 00:02

j.ebo vas vise trener..coravci coravi jel vidite bre ko igra za zvezdu…jel ste bre vise normalni ..trener pa trener…pa sta da nauci seljackog igraca sad u 28g da igra…prestanite da lupate ko boga vas molim

Reply
Sladajac окт 30, 2013 at 23:43

Verovao si Onjilo da ce da pobegne stoperima, pa jel pobego?! .Znaci pojma nemas!!!…

Reply
Dimitar10rw окт 30, 2013 at 23:33

Pa sta si onda ubacio onog Mirica koji je jedna velika neznalica, a ne Vukana

Reply
INĐIJA окт 30, 2013 at 23:30

Treba ga prebiti, jer se preziva Milijas. http://www.youtube.com/watch?v=G-5gkAz9vCQ&feature=youtu.be

Reply
100% окт 31, 2013 at 11:47

Trebas mu popusiti. Smaras smaratoru

Reply
mariachi окт 30, 2013 at 23:18

Onjilo je pokazao koliko vredi 🙄 svaka cast Dzaji na prepoznavanju igraca

Reply
Kosovac окт 30, 2013 at 23:06

Titula ili karijera nasih „beba“ ? Kada bi mogao da biram ishod derbija izabrao bi poraz ( u nadi da ces ti da odes sramoto)..Igru necu da komentarisem , mi to nemamo odavno.

Reply
Pop окт 30, 2013 at 23:01

Pojma nemate, sve je to varka pred derbi.

Reply
bensada окт 30, 2013 at 22:56

gubi se sam u domzale…..volim zvezdu mnogo ali njihova deca i ovaj nas trener nenadam se dobrom…tesko mnogo tesko

Reply
sof окт 30, 2013 at 22:39

игра нам је велика нула. увек сам оптимиста за дерби јер ту без обзира на снагу нема фаворита, али ова агонија која се дешава у звезди је невиђена. мислим да у дербију немамо шансе.

Reply
БруталноРеалан окт 30, 2013 at 23:55

“увек сам оптимиста за дерби јер ту без обзира на снагу нема фаворита“. “мислим да у дербију немамо шансе“
Дечко има нека шизофрена цепања, овај један у њему говори једно а овај други друго .

Reply
sof окт 30, 2013 at 22:34

глупи изговори, у купу они су једноставно морали да играју. после навијачи пљују наше омладинце што беже од нас, не „воле“ светињу грб, блабла. дај боже да ови млађи сви раскину уговоре да не пропадну код нас, јер последњих година само играче упропашћавамо ниједног нисмо створили

Reply
... окт 30, 2013 at 22:33

O cemu ovaj? Obecao Mihajlovicu, pa sto ga nije ubacio umesto Daude, ako ga je vec imao u planu. Daj ne pravdaj se.

Reply
Pop окт 30, 2013 at 23:01

Ubacio Daudu da bi osigurao pobedu, a Savićević igra derbi sigurno.

Reply
ssss окт 30, 2013 at 22:31

Ma i ja sam bio planiran al nista 😀

Reply
miki delija окт 30, 2013 at 22:29

Kokeza pisao ovo sto si izjavio Stojanovicu?

Reply

Leave a Comment