Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Сјајан гест Дарка Лазића: Јавно се извињавам Салету!

i-431

Дарко Лазић има много разлога да добро упамти 145. вечити дерби. Био је то његов деби у највећој утакмици српског фудбала, победа у првом мечу, али је на крају добио и црвени картон, који није утицао на комплетан утисак, па је један од два дебитанта у последњој линији Звездине одбране добио подршку и аплаузе читавог стадиона.

Након меча, када су се страсти слегле, Дарко је позвао легенду великог ривала, Сашу Илића и извинио му се, а након тога, исто је учинио и јавно.

„Напишите да се јавно извињавам Саши Илићу! После дербија сам га звао и рекао му то, ипак је он много старији од мене и то треба поштовати. Он ми је опростио, јер зна да је све било у жару борбе„, рекао је за Лазић за MOZZART Sport.

Лазић је имао две године када је Саша Илић дебитовао за Партизан.

Прокоментарисао је и чињеницу да он и Јован Крнета као дебитанти у вечитом дербију и веома млади играчи нису примили гол, иако је притисак био велики.

„Ваљда је и до мотива. Нисмо правили кардиналне грешке на почетку, а таквих је до сада било много. Али није то само заслуга нас у последњој линији. Цела екипа је заслужна. Момци испред нас су одиграли феноменално. Ми позади нисмо много паметовали, нисмо желели да улазимо у непотребне дриблинге. Циљ је био да се одбранимо, јер смо рано повели. Било је мало треме, посебно на почетку другог полувремена, али ту су били искуснији играчи да нас смире“.

Што се тиче наставка првенства…

„Киксеви нам се више не смеју понављати, било их је већ превише…“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

6 comments

Larionov Fetisov Makarov Krutov Kasatonov нов 4, 2013 at 21:14

dosta je ovde bilo kritika na racun lazica a istovremeno i negodovanje sto ne igraju nasi klinci.on je dokaz da ipak mladi dobijaju sansu i treba ga forsirati,a za start nad ilicem svaka mu cast,uzivao sam kako ga je pokupio. i ovakvi startovi su sastavni deo fudbala,ma prava umetnost.

Reply
šimin нов 4, 2013 at 22:36

Ja baš nisam uživao kao ti (verovatno zato što i nisam neki ljubitelj umetnosti), ali je start bio pravi, u pravo vreme na pravom mestu. Vredelo je žrtvovati i crveni karton na dva minuta do kraja, ako je to sprečilo potencijalnu opasnost po naš gol.

Reply
Звезда шампион! нов 4, 2013 at 21:07

Браво краљу ❗

Reply
Lazaris нов 4, 2013 at 20:48

Ovaj derbi me podsetio na onaj kada smo izgubili 1-0,kada je Slavoljub Djordjevic pogresio,primili smo gol na pocetku i posle toga ne znam da li smo stvorili neku priliku,tako i Partizan isto sad nije napravio neke sanse.

Reply
Skoci daj gol glavom! нов 5, 2013 at 00:32

Mislim da je Kadu pogodio stativu na tom derbiju.

Reply
Andrej нов 4, 2013 at 19:57

Samo nastavi hrabro Darko! I Vidić je grešio na početku, ali je vremenom postao majstor!

Reply

Leave a Comment