Moja Crvena Zvezda
Женски фудбалФудбал

Фудбалерке савладале Јединство (Нови Бечеј)

Фудбалерке Црвене звезде прекинуле су низ од три утакмице без победе. Црвено-беле су у десетом колу Супер лиге Србије савладале Јединство из Новог Бечеја са 2:1.1394248_522000467891919_1600227372_n

Црвена звезда је повела у 30. минуту. Тијана Ђорђевић је стигла до лопте пре голмана гошћи Наталије Коларић и лоб ударцем савладала чувара мреже Јединства. Екипа из Новог Бечеја је, после тога, заиграла много отвореније и изједначење је стигло у 43. минуту, када је Милена Николић савладала Сандру Милојевић, после асистенције Слађане Лазић. На почетку другог дела игре, Сандру Милојевић је на голу Звезде заменила најискуснија играчица у тиму Марина Петковић. Црвено-беле су имале неколико шанси. Јана Радосављевић је погодила пречку, а бедем тима из Новог Бечеја пробијен је тек у 86. минуту, када је Катарина Ђорђевић из слободног ударца са око 20 метара затресла мрежу и донела победу домаћем тиму.

Помоћни терен Црвене звезде. Гледалаца: 50 . Судија: Марина Машић (Панчево)

Стрелци: Тијана Ђорђевић у 30. и Катарина Ђорђевић у 86. минуту за Црвену звезду, а Милена Николић у 43. минуту за Јединство (Нови Бечеј). Жути картон: Зорић (Јединство).

Црвена звезда – Јединство (Нови Бечеј)  2:1 (1:1)

Црвена звезда: С. Милојевић (од 46. М. Петковић), Ђуричек, И. Дамњановић, Живановић (од 50. Пантелић), Бобић, Стојановић, Благојевић, Ерац, Т. Ђорђевић (од 88. Еленков), К. Ђорђевић, Радосављевић (од 70. Величковић).

Јединство: Коларић, Делић, Сопка, Трајковић, Радишић (од 74. Јанковић), М. Николић (од 88. Гарић), Ј. Николић, Малијар (од 46. Зорић), Миловановић (од 85. Сипуши), Петровић, Лазић.

Црвена звезда се после десет кола Супер лиге Србије налази на трећем месту на табели са 19 бодова. Испред су Напредак из Крушевца са 22 бода и суботички Спартак са максималних 30 бодова.

Повезане вести

Leave a Comment