Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Нинковић: „Не смемо се повлачити након вођства“

Милош Нинковић је голо са беле тачке донео Звезди победу, извојевану после доста муке и велике борбе.

ninkovicЗвездиног креативца је пречка спречила да у првом полувремену постигне изванредан гол, али у 80. минуту Милош је био непогрешив.

– Била је ово тешка утакмица против младе и квалитетне екипе ОФК Београда која зна да игра фудбал. Не смемо да дозволимо себи да се после вођства повучемо, што нам се често дешава. Срећом, данас за то нисмо били кажњени. Против Доњег Срема смо водили 2:0, па смо примили два гола, и зато морамо и после вођства да наставимо да играмо исто, да нападамо, и да се ниједног тренутка не опустимо. Најважније је да смо освојили три бода против још једном понављам, веома добре екипе ОФК Београда, а сада се окрећемо преосталим двема утакмицама против Војводине.

Многи су очекивали да у 80. минуту капитен Црвене звезде буде тај који ће извести најстрожу казну. Уместо њега, лопту је „дохватио“ Нинковић који је и на овој утакмици играо са заштитином „кацигом“.

– Увек је предвиђено да Милијаш шутира једанаестерце, међутим, Милијаш је рекао да се не осећа сигурним да изведе најстрожу казну. Ја сам преузео одговорност, шутнуо и постигао гол. Док сам био у Динаму из Кијева, шутирао сам доста пута пенале, тако да нисам осећао никакав притисак – објаснио је један од најбољих фудбалера Црвене звезде.

Повезане вести

5 comments

veliki pravi zvezdas дец 2, 2013 at 11:52

Tako je Ninkovicu potpuno se slazem sve sa tobom o mecu koji je nasa Crvena Zvezda igrala protiv OFK Beograda ,zato bi trebalo da ova uprava Crvene Zvezde na celu sa Dzajicem i Stojadinovicem reaguje i na zimsku pauzu raskine saradnju sa Stojanovicem a dovede trenera novog Crvene Zvezde koji ce da forsira ofazivni stil igre jer tako je nasa Crvena Zvezda vazda igrala i sa njome je bila prepoznatljiva svugde gde je je igrala 😀

Reply
Delije-Vranje нов 30, 2013 at 22:02

Nemoguce je da smo onoliko lose poceli drugo poluvreme!!!
Ubedjen sam da im je trener rekao da se povucemo i cuvamo prednost…

Reply
Iznogud нов 30, 2013 at 21:41

Upravu 100%, kakvo povlacenje posle jednog gola

Reply
neshha нов 30, 2013 at 21:38

Nema sile da me ubedi kako Nine ne bi vodio ekipu bolje od ovog sarlatana!

Reply
aca нов 30, 2013 at 21:17

hvala za sve nine , ali mislim da je mrdja trebao da izvede penal radi razbijanja malera od proslog promasenog

Reply

Leave a Comment