Moja Crvena Zvezda
Млађе категоријеФудбал

Млађе категорије без пораза у дербијима

mladje kategorijeМлађе селекције Црвене звезде су и минулог викенда играле своје утакмице, и забележиле нешто слабији учинак – једна победа, један реми и два пораза.

Омладинци су забележили и други пораз у претходне три утакмице. На Врачару, бољи од наших омладинаца били су фудбалери Рада који су славили резултатом 2:0. Омладинска селекција је овим поразом пала на треће место на табели.

Кадети су у дербију у гостима играли против Партизана. Било је нерешено 1:1, а стрелац за нашу екипу је био Немања Тошић. Овим резултатом, кадети нашег клуба задржали су прво место са шест бодова предности. Ово је уједно био пети и последњи овојесењи дерби. Укупан скор гласи: три победе наших млађих селекција, уз два нерешена резултата. Честитамо свим играчима и тренерима који су учествовали у овим дербијима!

Пионири су поражени од екипе Чукаричког у гостима резултатом 3:1, и сада су други на табели. Стрелац за наш тим био је Стефан Михајловић.

Млађи пионири су победили ОФК Београд резултатом 2:1, а стрелци су били Алекса Денић и Лука Марковић. Овом победом, млађи пионири су завршили јесењи део првенства на првом месту са 100% учинком у 13 кола, и гол разликом 67:3.

Повезане вести

1 comment

marko дец 3, 2013 at 22:05

pod hitno isterati Stojanovica i dovesti trenera koji ce davati sansu omladincima kao sto je Robi voleo da ima oni su nasa buducnosta i sto pre im treba dvati sansu treba da se ugledamo na Partizan tu leze pare u omladinskoj skoli

Reply

Leave a Comment