Moja Crvena Zvezda
КошаркаТрансфери

Човић: „Звезда је заинтересована за Новака“

КК Црвена звезда је на добром путу да доведе кошаркаша Вршца Јована Новака, истакао је у разговору за „Спорт“ председник клуба Небојша Човић.

jovan_novak„Истина је да је Звезда и даље заинтересована. У фази смо преговора са играчем, са Вршцем смо се скоро све договорили. „Меримо” прави приступ, да Јован Новак дође на велика врата и да у Звезди направи добру каријеру. И то морамо добро да измеримо и због Новака и због нас и због Вршца“ рекао је Човић и објаснио да Звезда своје обавезе испуњава, а да новац не издваја никакав шеик.

„Црвена звезда је коректна у односима и када преузме да ће да плати обештећење – она плати. За Луку Митровића је платила, као и за све друге. Наравно, те паре нам не даје шеик. Када нам буде давао објавићемо и то са његовом сликом.“

Подсетимо, Новак је био на корак од дреса „вечитог ривала“.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

36 comments

Zvezda RS јан 7, 2014 at 17:48

Mir Boziji,Hristos se rodi….pa dobio sam informacije od jedne osobe da Boby ide u Makabi i to za veliku lovu a Milicic vec mjesec i po dana trenira odvojeno i posjecuje ga Covic!!!Ipak ima malo logike

Reply
veliki pravi zvezdas јан 7, 2014 at 13:52

Covke dovedi nam sponzora domaceg u nas FK Crvena Zvezda npr Hemofarm i jos jedan ne mora bit koji je sponzor u KK Crvena Zvezda Covke nego npr Cepter 😀

Reply
MILAN јан 7, 2014 at 11:13

Zvezda RS,
ODAKLE TI TO MILICICA

Reply
asd јан 7, 2014 at 00:35

Treba se samo izvinuti Gebelsu 😆

Reply
veliki pravi zvezdas јан 6, 2014 at 19:53

Covke dovedi ga u nas KK Crvena Zvezda Novaka jer ces tako privuc i druge talente da dolaze u nas KK Crvena Zvezda i FK Crvena Zvezda i pocet ce opet era nase Crvene Zvezde u ova dva bitna sporta ,samo napred presednice KK Crvena Zvezda Covke 😀

Reply
Zvezda RS јан 6, 2014 at 19:28

NE dovodimo amera centra 100%….Milicic ce doci sigurno

Reply
Lazar91 јан 6, 2014 at 22:58

Nisam rekao ove sezone da cemo ga dovesti,nego po meni da bi to bilo logicno sledece sezone.A Milicica dovodimo vec 10god,tj dovodimo ga mi navijaci,nema od toga nista.

Reply
Lazar91 јан 6, 2014 at 18:26

Pretpostvljam da cemo ga kupiti,a da ce ostati u Vrscu do leta,jer na poziciji pleja vec imamo Nelsona, Dzenkinsa i Rebica.Na leto ce 90% otici ili Nelson ili Dzenkins,tu ce uskociti Novak, a nekog Amera cemo dovesti na poziciji centra umesto Raska (mator je vec)…To je po meni,nesto najlogicnije.Jer da je hteo Covic da dovede Novaka odmah,odavno bi vec on bio kod nas.

Reply
marko јан 6, 2014 at 17:24

Evo i statistike iz KLS… (Novakova)
http://www.kls.rs/igrac_stat.php?igrac=10
Na jednoj utakmici cak 51 indeks koristnosti! A to nije lako uraditi ni u mladjim kategorijama…

Reply
MILAN KG јан 6, 2014 at 17:05

pun mi je … vujosevica i tegeltije to su pojave mogu samo da umru i da nas mrze

Reply
Andrej јан 6, 2014 at 16:12

Nije njegov da ga daje ili ne daje, ali je tako navikao…

Reply
ja јан 6, 2014 at 16:57

Takvog bezobraznog coveka kao sto je Novak ne treba ni da dovodimo, treba da gledamo i ljudske kvalitete 🙂
Prvo je na tviteru pisao svinjo debela, a kad je P. pobedio Fener i kad je trebao da predje kod njih, cestitao im je pobedu na tviteru.

Reply
marko јан 6, 2014 at 17:48

daces ga svinjo debela bolesna on ce doci u zvezdu prase

Reply
Nenad јан 6, 2014 at 14:41

Posle ove izjave moze lako da bude da vec do sledeceg ponedeljka potpisemo ugovor sa Novakom

Reply
Spartanac јан 6, 2014 at 14:07

Hajde realno……imamo Cvetkovica koji je na dokazivanju u MTZ-u i imamo Rebica…..i sad ce da za 100 000 eura dodje Novak.Jel vi verujete da ce za,dve godine ,sva trojica da budu istaknuti prvotimci nase ekipe!?

Reply
Zvezdas S јан 6, 2014 at 15:55

Sparatanac druze Novak izrasta u vrhunskog pleja,ovim zelim da kazem da u buducnosti Zvezde ima mesta i za Novaka i za Rebica ,pogotovo sto svaka ozbiljna ekipa mora imati 2-3 dobra pleja.Novak je razbijac i suter sa dosta dobrim ulazom ,dok je Rebic je pametan igrac koji razigrava ekipu,dosta aistira ,takodje ima dobar ulaz i sut.Sa Cvetkov icem neznam sta ce biti ali znam da u Juniorima Zvezde ima jos jedan ekstra talentovan plej a to je Simic, koji ovih dana puni 18 godina.Zvezda ove sezone pravi ekipu za naredne 3-4 godine.Zelim jos da dodam da je prava steta ako Ristic ,ode jer sa njim i dovodjenjem Jokica ,imali bi zaista super talentovanu generaciju,koju bi trebalo da predvodi blazic i 2-3 stranca. Odgovorno tvrdim da od Raspada SFRJ ni jedan tim nebi i nije imo talentovaniju ekipu.

Reply
Spartanac јан 6, 2014 at 16:58

Znas u cemu je stvar……nisam ja blesav pa da ne volim da u ekipi imam pet kvalitetnih plejmejkera od koji ce se dvojica proslaviti u nasem dresu i posle ako Bog da otici u NBA.Stvar je druga……..mislim da ne pratimo drustveni kontekst…u smisju da nam narod zivi ocajno,da smo klub koji je pod reprogramom i gde se jos uvek dizemo iz pepela.Primera radi……..da sam ja milijarder,tipa Abramovic,ja nikada ne bih dao vise ,u ovom trenutku,za kk od 5-7 miliona i za fk vise od 15 miliona.Jer to narodu bode oci,.Ovde se neki cude sto je karta za Evro kup 700 dinara a toliko ili mozda manje bila za Evroligu.MI TOM CENOM NE PLACAMO GLEDANJE PANATINAIKOSA ILI BILBAA,VEC ZVEZDE!!!!!Mislim,verujem da sam lose zazvucao….Novak je super,ali ne vidim racionalnost,stednju……samo sam u tom kontekstu ovo napisao.

Reply
Zen јан 7, 2014 at 09:36

Vidi, ako si dobronameran, onda evo ti i drugi ugao gledanja: Recimo da ove godine ne štediš, da bi uzeo titulu, a sledeće godine možeš malo da uštediš onoliko koliko si ove dao više. Ako sad štediš kad nemaš ništa, onda ćeš sledeće imati još manje. Vrlo prosta poslovna logika. Naravno ko se bavi biznisom ili profesionalno sportom..

Reply
Bob јан 6, 2014 at 13:59

Ovo je više od pojačanja. Pamtim vremena kada je Zvezda bila kolos i kada su članovi uprave mangupski kidnapovali igrače ispred nosa najvećih rivala. I to me vraća u neka lepša vremena kada su u gepeku prevezli Šekularca, ili kada je Džaja naredio da se zaključaju vrata marakane dok Prosinečki ne potpiše? Isto je i sa ovim momkom. Ako potpiše za nas, biće to pozitivan pokazatelj i za ostale talente da nije samo jsd put u Evropu i bolji angažman. Neka ga, bolje da bude kod nas nego kod njih 🙂

Reply
hemomicin јан 6, 2014 at 13:55

Posle ovog saopstenja praseca glava ce da produzi boravak na wma

Reply
Andrej јан 6, 2014 at 16:14

Hahahahahahaha

Reply
pera јан 6, 2014 at 17:59

Loše si formulisao, ovaj je na VMA od trenutka kad je shvatio da nije više moranje da onog igrača kojeg oni hoće mora kod njih i to najčešće džabe. Nema više. Pogrešio sam u proceni da će Jovan potpisati za badnje veče kad ono za božić. Ristić i njegova porodica da se rasveste jer još postoji šansa da dečko u klubu za koji živi potpiše ugovor. Najurite bre te lešinare od menadžera. Postavite pitanje sebi koji je njihov interes da vam učine. Jel njihov motiv veći od vašeg za uspeh deteta koje ste rodili. Nijedan perspektivan igrač sa ovih prostora u istoriji košarke nije postao izuzetan zato što je otišao na kolesž u SAD, niko bre nije uspeo.

Reply
aca nis јан 6, 2014 at 13:35

Ja iskreno ne znam sta ce nam sad on? Ja decka iskreno nisam puno gledao, ali opet, imamo dva izvorna pleja i jednog koji pokriva i jednog na pozajmici, tako da ne znam sta ce nam i ovaj sad. Uvek sam bio za da se dovede iskusan plej i iskusan centar, to su dve najosetljivije pozicije jer igra zavisi od njih, ostale mogu i ne moraju. Ako neko zna neka napise kakav je decko, jel asistent kao Kalnietis i Teodosic ili poenter kao Cvetkovic i Dzenkins? Hvala unapred i svima zelim srecan Badnji dan i Bozic.

Reply
Vopi јан 7, 2014 at 23:09

Ne znam zašto si dobio toliki broj minusa. Imamo popunjenu ekipu i prosto nema mesta za njega. Nelson je nezamenjiv, Djenka sve više preuzima ulogu pleja, Šilb takođe dobro organizuje napad, Cvetko pozajmljen, Rebić je tu tako da se i ja pitam čemu ovo osim ako im nije cilj da malo vade mast komsijama i malom nabijaju cenu. Da je neki iskusni plej asistent koji može odma da uskoči i promeni igru na bolje pa da razumem ovako?

Reply
forza stella rossa јан 6, 2014 at 13:29

Dobro bi bilo da dođe Novak,ali on nije jeftin,i veliko je pitanje kako ce snaći na prelazu u seniore.U svakom slučaju on je za budućnost.Mislim da je Dragićević doveden jer je Šilb na izlaznim vratima,jer ugovor mu je u velikom neskladu sa učinkom.Mene brine nestrpljivost(?) mladih igrača,jer njihovi odlasci onemogućavaju stvaranje sistema.

Reply
Звезда шампион! јан 6, 2014 at 13:27

Срећан бадњи дан и Божић свим Делијама,играчима,управама клубова СД Црвена Звезда.Новак би био сјајно појачање за нас,на светском првенству до 19 година је показао какав је таленат.

Reply
STARA ŠKOLA јан 6, 2014 at 12:20

Sačekajmo prvo da dođe, pa da vidimo kako će se uklopiti, pa neka nešto osvoji, pa da mu se radujemo. Nešto mi se ovo mnogo oteglo oko pregovora, sa klubom je dogovoreno sve još prvog dana, a sa malim se pregovara već mesec i više. I ne samo to, najveći broj igrača „nestane“ na prelasku u seniore, od 18 do 20 godina. Cvele je u njegovim godinama igrao za reprezentaciju sveta, a sada nije mogao da se izbori sa Rebićem za minutažu. Dobro je da uzimamo smogovcima igrače, da ih direktno slabimo, i da ih nerviramo, oni bi za ovim Novakom patili najmanje 20 godina. Ipak, treba sačekati, njih vode političari i maf.ijaši, a sa njima je sve moguće.

Reply
pera јан 6, 2014 at 18:04

Rodjače, Cvele je izabrao dobar put klub u kome će igrati i na leto se vratiti u tim kao jedan od dva bitna pleja. Ja recimo na leto očekujem Dangubića pa Jokića pa i Micića ako ne zapali preko bare jer mu je to cilj. Sigurno će strani igrači otići za boljim parama a mi na vreme moramo napraviti kontinuitet tima. Pozdrav predsedniče i sretan božić svim Zvezdašima.

Reply
Levi Brisac јан 6, 2014 at 12:06

Covicu vragolane,ovom izjavom si nekom produzio boravak na VMA. 😆 😆 😆

Reply
veliki pravi zvezdas јан 6, 2014 at 11:51

Srecan badnji dan odlicnoj upravi KK Crvena Zvezda na celu sa odlicnim presednikom KK Crvena Zvezda Covicem i hvala ti na divnim vijestima iz KK Crvena Zvezda presednice samo nam pomogni i malo u FK Crvena Zvezda ,podji kod Dzajica Covke i vas dvojica podjite kod Vucica pa neka se PRIVATIZUJE NAS FK Crvena Zvezda Covke jer bi to bilo itekako dobro za nasu Crvenu Zvezdu ❗ ❗ ❗ 😀

Reply
sof јан 6, 2014 at 11:45

Већина није гледала Новака, али су се сви наложили само зато што га жели ККП, каква глупост. Он нама не треба.

Reply
pera јан 6, 2014 at 18:12

Prvo ne lupaj jer je ekipa ostala samo sa jednim plejem i Rebićem koji tek treba da proigra. Gledao sam Novaka i bio sam za njegovo dovodjenje pre gurua. Čak mislim da se on zainteresovao za dečka kad sam ga ja non stop pominjao kao novog igrača u Zvezdi. Odličan materijal, siguran šut i odličan ulaz. Zapamti kad je Srbija imala izuzetne bekove uvek je bila svetski vrh. Pa Zvezda bi imala u sledećoj sezoni rešeno pitanje pleja sa tri klinca koji bi sigurno napredovali a i reprezentacija bi dobila nebrojano.

Reply
Zvezdas S јан 6, 2014 at 11:39

Covicu legendo,zaista umes da ulepsas badnji dan i Bozic navijacima Zvezde, Zelim ovom prilikom da cestitam bozicne praznike gospodinu Covicu,Clanovima uprave,igracima kao i svim navijacima koji su pravoslavne veroispovesti srecne Bozicne praznike.

Reply
nikola јан 6, 2014 at 11:16

Ljudi nismo imali jaci tim u zadnjih 15-ak godina,pritom mi je jos vise zao sto nismo prosli u top 16( mada pogledajte prvo kolo,Kuca razbila Unikahu 15 razlike na strani,Panateneikos razbio Armani 20 razlike,Makabi pocepao Galatasaraj na strani itd) ali velike su sanse da osvojimo evrokup….Takodje mislim da je konacno vreme da osvojimo nase prvenstvo i Aba ligu,jednostavno moramo to da uradimo,da vratimo pobednicki mentalitet,da razbijemo maler…..steta za posetu,brukamo se ljudi………mora to bolje,ovakva ekipa to zasluzuje……ako je moglo nas 20 hiljada da dolazi na marakanu i da nas neki tamo Pantic gadja loptom tj deganzira ka nama,pa valjda ovi momci zasluzuju bar 5000 na svakoj utakmici……Srecni praznici svim zvezdasima,i da grmi u sredu…… ZVEZDO ZGAZI IH SVE,OOOOO ZGAZI IH SVEEEE

Reply
dacha czv јан 6, 2014 at 11:00

Tako je Nebojsa,samo bahato i bezobrazno…nabijaj stoki komplekse

Reply

Leave a Comment