Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Дарко Лазовић: Без срљања на пролеће

lazovicНајтрофејнији српски клуб у сваком прелазном року има обавезу да своје редове појача играчима који својим квалитетом, жаргонски речено, праве разлику. И док челници црвено-белих још увек трагају за најбољим решењима, тренер Славиша Стојановић већ има разлога за задовољство, јер се у тим враћа један од најбољих играча Црвене звезде, Дарко Лазовић.

Након повреде лигамената колена и опоравка, млади Чачанин са нестрпљењем ишчекује нови почетак и полусезону у којој жели да се заједно са својим саиграчима окити титулом првака. До остварења шампионских амбиција има много посла, свестан је тога и повремени репрезентативац Србије, који је паузу искористио да се што боље припреми за почетак припремног периода.

– Након завршетка јесење полусезоне, направио сам паузу, од пет дана, након које сам почео са тренинзима. Најважније ми је да сам здрав и да за сада не осећам никакве последице од повреде, односно операције. Све је како треба. Имао сам мали страх када сам се вратио у тренажни процес, али верујем да сам у међувремену у глави успео и то да превазиђем – рекао је Лазовић.

У самом финишу првог дела сезоне постојала је могућност да се одлични крилни играч нађе у комбинацији за неку од званичних утакмица, међутим, млади фудбалер желео је да избегне сваки ризик и да сачека са повратком на терен.

– Нисам хтео да ризикујем, јер шест месеци нисам играо. Тешко ми је било да са стране гледам саиграче. Мислим да смо јесен завршили релативно успешно. Кажем, релативно, јер смо ипак други на табели и заостајемо бод за комшијама. Са друге стране када се узму све околности у обзир, постигли смо добар резултат. Очекујем да на пролеће будемо много бољи – резонује Лазовић.

Нема дилеме да су у досадашњој каријери претходних шест месеци били најтежи за Звездину „осмицу“.

– Зато се сада надам да ће наредних шест бити најлепши. Потребно је да идемо корак по корак, из утакмице у утакмицу, да скупљамо бодове и да на крају први прођемо кроз циљ. Четири и по године сам у клубу, и највише од свега желим да коначно освојимо наслов шампиона. Био би то највећи могући подстрек за све нас, играче, клуб, навијаче… – констатовао је Лазовић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

23 comments

Zvezda RS јан 9, 2014 at 22:16

Neka ti je sin ziv i zdrav!!!Novi fudbaler Zvezde STEFAN LAZOVIC!!!

Reply
DENDA јан 9, 2014 at 17:34

LAZO TI SI DELIJA U DUSI A O LJUDSKIM KVALITETIMA NE TREBA TROSITI RECI, TI SI NAJVECE ZIMSKO POJACANJE SAMO TI. ZELIM TI PUNO ZDRAVLJA I GOLOVA NA PROLECE A KAO KRUNU TITULU I SAMO TITULU. ZIVELA ZVEZDA.

Reply
Cira јан 9, 2014 at 11:50

Ko se nadao Bisevcu i Lukovicu ja ga iskreno zalim…koji to um moze da misli da bi jedan Bisevac koji moze da igra u bilo kojoj ligi evrope dosao u Zvezdu da igra za sicu,koju uzgred nece ni dobiti?Kakva to ljubav prema klubu moze podgrejati takvu nadu da ce se neko odreci miliona evra zarad huka sa zvezdinog severa?Ako su ikada i bila, ta vremena su odavno prosla…
Zasto Pizon, Dule,Sestic,Blagojevic… sve sa Piksijem, do sampionske generacije sveta nije napravio nista ozbiljnije u inostranstvu?Zato prijatelji jer su oni mogli jedino da igraju i budu zvezde na marakani gde su uz huk sa tribina davali 200% sebe i umirali u lepoti ove carobne igre.
Bilo je pravo zadovoljstvo gledati te virtuoze kako se igraju fudbala…
Ovo danas…ljubav me natera da gledam,a onda se stresem i shvatim da sam bolji fudbal mogao gledati u svojoj opstinskoj ligi.
Lukovicev slucaj je slican,hoce Rusi da plate njemu platu i to je poznata stvar,ali od para koje trebaju da daju nama,a to je van svake pameti da Zvezda nekoga plati milionce ili cak i vise.
Nema nama spasa bez privatizacije i ko je protiv nje nema ni trunke ljubavi prema klubu,vec samo podrzava interesne grupe pod sloganom nekakvog patriotizma,a doprinece tome da nam se ugasi klub i da bude prodat kao staro gvozdje za naplatu dugova.Ne razumem taj mazohizam zasto bi nam smetao Arapin,Turcin,Rus ili bilo ko drugi kao gazda ako bi na marakani igrao jedan Mesi,Vidic…i kada bi se na marakani svake godine igrala zavrsnica L.S. Razmislite dobro prijatelji i ne dozvolite da vas zavedu nikakve
budalastine,neka vam interes kluba bude na prvom mestu…pa kad vec nemamo vise igrace koji igraju iz ljubavi prema klubu i delijama,neka velike svetske zvezde na marakani igraju za pare.
P.S. Znam da mnogi ovo nece moci da svare,ali ja rekoh…radi istine…moje Zvezde i ne ocekujte cuda,cuda su u bajkama…ova osiromasena Zvezda moze da dovede samo nekog stopera za DZ,nekog ko nema gde da igra i koji je prinudjen da ceka pare,pa kad dobije.

Reply
Spartanac јан 9, 2014 at 14:43

Ne slazem se za prvi deo……a od pomena privatizacije sve!Ne mislim da ce posle privatizacije da kod nas igra Vidic i Mesi…..ALI IMA JEDNA STVAR-10 MILIONA EURA U PRIVATIZOVANOM KLUBU,KAO STO JE,RECIMO,RJEKA,I DESET MILIONA KOD NAS ,KAO NEKO DRUSTVO GRADJANA ,DRZAVNI KLUB,NEMAJU VEZE SA VEZOM!!!!!!!
-Dakle privatizacija radi funkcionisanja,odgovornosti,profesionalizma,redukvanja viska radnika,primena novih tehnologija…….a ja nemam iluziju….I da se privatizujemo necemo imati veci budzet od 15 miliona….sto ce biti dovoljno za poneku LS ali uvek za LE.A necemo vise imati jer smo siromasna zemlja,jer ako ti imas budzet 30 miliona,onda prosecna cena karata u ligi mora da bude ,recimo 600 dinara,a Evropskih utakmica prosecna cena moze da bude 20E…..to nas navijac nece moci da plati sledecih,da ne preteram deset godina!!!Jer i Dortmundu…..i Napoliju…..ali i Olimpijakosu…….svim nekim renomiranim klubovima…..prodajka,karata,dresova,navijackih rekvizita cini,da ne preteram 25 % budzeta!!!!!!!Kod nas jedva da je 5% i to je poenata!
Svi kazu da je Perez u Realu budala sto da 94 miliona za Ronalda ili 97 za Bejla!!!!??KAKO BUDALA,KAD PRODA 5 MILIONA DRESOVA U SVETU TIH LJUDI,OTPLATI IH ZA MAKSIMUM 6 MESECI!
-BUDALE SMO SMI STO KUPIMO KASALICU,PLACAMO GA I KAD GA BUDEMO PRODALI I DALI PROCENTE SLOBODI,TAJ IZNOS CE BITI MANJI OD IZNOSA (placanje+iznos procenata +plata njegova dok je bio kod nas)

Reply
Denis јан 9, 2014 at 21:54

Kako samo gresis. Piski je otisao u Japan tamo je postao ikona, a mogao je da igra gde hoce, Pizon je takodje napravio dobru karijeru, kao i Dule, a ne mozes da racunas ta vremena kada se nije odlazilo u inostranstvo ovako rano. Mnogo gresis.

Reply
Cira јан 22, 2014 at 16:08

Pizon Dule napravili karijeru?Pa ti onda ne znas sta je karijera,a sto se tice Piksija sto nije napravio karijeru u Olimpiku ili negde u evropi vec u Japanu koji je ruku na srce imao tada daleko losiju ligu od nase(SFRJ)

Reply
Zvezda RS јан 9, 2014 at 00:44

Ovaj momak me odusevljava…duzni su mu preko 400000 eura i ne pomislja da ode a po meni on i nine rame do ramena po kvalitetu u Zvezdi!!!!

Reply
Spartanac јан 9, 2014 at 14:46

Odusavljava i mene,ali ja samo kazem da nemamo pravo da ga napadnemo ako bi tuzio ili trazio svoje.dugujemo mu skoro 400 000……sto u prevodu znaci da decko vise od dve godine nije primio dinara!!!!!Ili je u protekle 4 godine primao deseti deo ugovora.Treba da nas je sramota!!!!Tacnije sve uprave!“

Reply
Denis јан 9, 2014 at 21:56

Zato sam pre nekih mesec dana ovde pisao kada su napadali Milijasa za njegova primanja, da se Lazovicu i njemu duguje po 400.000, najvise u klubu a oni cute i treniraju. Onda se nadje neko da pametuje. To su momci koje svaki Zvezdas zbog toga treba da postuje.

Reply
laki јан 8, 2014 at 23:25

Inace na jednom mini sastanku jedan finansijer Zvezde je pokrenuo pricu dovodjenja Nemanje,i sad bi se krenulo u ostvarivanje plana,a dosao bi za sezonu ipo 2 sezone.Valjda ce da uspeju sta ja znam

Reply
Spartanac јан 9, 2014 at 14:49

E taj finansijer sto hoce da dovede Vidica,da bi se kao kadar SPS-a ili SNS-a slikao u sali za konferencije,bolje neka pusti vidica na miru.nego neka da pare i smanji dug za milio ili dva…..dugujemo aktuelnim igracima milion i po za tekucu sezonu……neka da to…ALI Q..AC,NIJE PUBLICITET TAKO DOBAR KAD SE SMANJUJE DUG NEGO KAD SE DOVIDI VIDIC,SLABO ZA REJTING!!!!!E takvi nam jade Zvezdu…..uzgred budi receno,prica je svakako smesna.

Reply
DENDA јан 8, 2014 at 18:26

AJDE BRE DZAJO ONA VOJVODINA SE RASPADA A MI NIKOG DA DOVEDEMO, U REDU NE TREBA NAM NI NAPADAC NI VEZNI, ALI STO STE ODUSTALI OD TRAJKOVICA, STA JE SA VASILICEM IZ SLOBODE IZGLEDA DA NASTAVLJAMO SA KRNETOM I LAZICEM. OK AKO MISLIS DA NAM NE TREBAJU POJACANJA JA TI VERUJEM, JER SAM TI UVEK VEROVAO A VERUJEM I U TEBE ZVEZDO JER TE LUDO VOLIM. ZIVELA ZVEZDA.

Reply
ispunite obecanje sad ili nikad јан 8, 2014 at 17:31

a sta je sa lukovicem ili bisevcom? jel to samo mazanje ociju navijacima kao I svakog prelaznog roka? bez i jednog od njih dvoje nase sanse su maximum 50% osvajanje titule a sa jednim od njih minimum 80%

Reply
0123456789 јан 8, 2014 at 17:36

Brate pa jesi poverovao za Bisevca. Covek ima milionski ugovor u Lionu i smatras da bi on mogao doci. Mozda za sezonu-dve, a za sada ja bi licno bio zadovoljan sa Vranjesom, Lukovicem i Savicem, da dovedu dvojicu od njih bilo bi super sa obzirom na probleme koje imamo u odbrani.

Reply
ds јан 8, 2014 at 17:42

Izgleda da nema nista od njih dvojice,potrudili smo se ali sanse su bile minimalne.Nemamo mi para da ih sebi priustimo,a citao sam i da je dolazak Vujadina nerealan.I mi navijaci smo malo poletjeli sto se Lukovica,Bisevca tice ili bilo kojeg boljeg stopera jer imamo nikad manji zaostatak ali smo zaboravili u kakvoj se situaciji nalazimo i da su njihovi dolasci nemoguci.Samo mi je bitno da se dovedu dvojica dovoljno dobra za nasu ligu i ako je moguce prije priprema jer vidjeli smo kako to izgleda kada ih nabacuju jednog po jednog

Reply
Teks Viler јан 8, 2014 at 17:01

Najzad,iskreno,da pohvalim potez ove uprave.To je odluka da se deo priprema odradi u Beogradu.Ustedece se novac,a igraci ce biti na oku novinara i navijaca.Cak i ako je iznudjen potez je domacinski.Eto,nemam nista licno protiv Cema i kompanije,neka osvojimo titulu pa cu da im se poklonim.

Reply
Denis јан 8, 2014 at 17:16

Ok stoji da treba da stede gde i kako mogu, ali nije mi jasno sta je dobro u tome sto ce igraci biti na oku novinara i navijaca. Sta to pomaze igracima? Cak suprotno, to moze samo da im otezava, ali dobro.

Reply
ja јан 8, 2014 at 16:48

izgleda da smo specijalisti za uzbekistan….ovog je hteo neko u zvezdu letos http://www.zurnal.rs/2014/01/08/radivojevic-iz-javora-u-uzbekistan/index.html

Reply
ja јан 8, 2014 at 16:17

dzajicevci ko je sledeci koga dovodi vas predsednik posle dukica i miladinovica…mozda nebojsa joksimovic il slavoljub djordjevic….polako dzaja pravi tim za drugu ligu

Reply
0123456789 јан 8, 2014 at 17:11

Aj ti napravi tim. Svi znamo da su nam stoperi preko potrebni a ove sto si ti nabrojao jos niko nije zvanicno stigao. Ni dukic ni Miladinovic. Sudi na kraju prelaznog roka, a tvoja mr.znja prema Dzajicu prevazilazi svaku meru. Non stop pises nesto protiv njega. De oladi samo malo i sacekaj da vidis sta ce biti.

Reply
ТВЦЗ јан 8, 2014 at 18:35

Пази овога са “џаићевци“??? Е па шта тебе боли она ствар кога доводи НАШ предсједник? Иди види шта мути онај твој муто мутави и његов клемпави потрчко.
Ако којом несрећом и навијаш за Звезду треба да се стидиш. И ти и они који су ти дали подршку. Зато нам се све ово и дешава. Бог нас све кажњава због пар бубуљичаваца који не знају зашто уопште навијају за Звезду и не заслужују да буде боља него што је данас.
И да знаш да нас оваквих има много. Пуно више од вас надрнданих и искомплексираних негативаца. Идите бре нађите неку цурицу да видите како је лијепо. Мање ће да вас дрмају комплекси.
Ух, Србијо, врати војни рок да од дебила почнеш да правиш људе!!!

Reply
cz јан 8, 2014 at 16:09

Jedino i pravo pojacanje do sada!Gubim strpljenje cekajuci stopere

Reply
jagodina navija za zvezdu! јан 8, 2014 at 15:50

‘Ajde vise taj stoper do pocetka pripremnog dela ❗

Reply

Leave a Comment