Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Павићевић одрадио прегледе, у петак параф

Soccer - UEFA Europa League - Group E - Stoke City v Maccabi Tel Aviv - Britannia StadiumИскусни дефанзивац Саво Павићевић обавио је данас потребне лекарске прегледе, а у петак ће ставити и параф на једноипогодишњи уговор са нашим фудбалским клубом.

Доскорашњи дефанзивац Анортозиса стиже на Маракану као слободан играч, а у екипи Славише Стојановића покриваће позиције десног бека и штопера. Промоција је у петак од 13 сати.

Са друге стране, Словенац Дејан Келхар (188, 29) ће морати да сачека расплет ситуације са Александром Луковићем, који би (сви се надамо) требао да буде наредних дана.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

18 comments

MILAN KG јан 30, 2014 at 23:50

dobrodosao Savo!!!! vise se komentarist franjevska pojacanja nego sava boli me k.. za njih napred ZVEZDA!!!!!!

Reply
Звезда шампион! јан 30, 2014 at 20:21

Слободном играчу се у зубе не гледа. :mrgreen:

Reply
krava muzara јан 30, 2014 at 17:53

Čini mi se da je Kelhar u tandemu sa Lukovićem bolje rešenje od Pavićevića u bilo kojoj kombinaciji.
Nije mi se sviđao kao igrač dok je igrao za Hajduk i Vojvodinu,nisam siguran da se toliko promenio na bolje da bi sad bio pravo pojačanje za Zvezdu.Pa,zar Martinovića nisu veličali kao da je reč o samom Vidiću,te bio je kapiten Steaue(to mi nikad neće biti jasno),te njegova borbenost pleni.Na kraju,dobismo igrača sklonog povredama kome mesto nije u prvom timu.Bojim se da je ovo sličan slučaj.
A Trajković nam se gotovo sam nudio?

Reply
Delije Niksic јан 30, 2014 at 16:59

Pavicevic je sigurno bolji igrac od kelhara sto ce i dokazati.odigrao je 40 utakmica za reprezentaciju i uvijek je ostavljao dobar utisak.ne pravi greske,vrlo je borben i angazovan i ima odlicnu loptu.za crnu goru je stalno igrao na poziciji desnog beka i znao je dosta da ide naprijed.u svakom slučaju utakmice ce sve pokazati, a ja sam siguran da smo dobili sasvim dobro pojacanje.jos lukovic i idemo do titule

Reply
pera јан 30, 2014 at 21:06

Pa nije li tog desnog beka igrao zvezda Vešović. Ja kad sam razmišljao kog halfa bi iz naše lige doveli jer nisam znao da je Pavičević van, upravo sam mislio da je on dobro rešenje. Snažan visok igrač koji može da skoči i ne plaši se duela kao Krneta. Džaja bi mogao da vrati Milana Jovanovića u klub jer su nepotrebno od čoveka napravili ono što nije a ovaj bi mu višestruko vratio jer je Zvedaš do koske. Ovi musavi više bez Jojića nisu konkurencija iako su mnogo novca potrošili. Drago mi je da su povukli sve menadžere kod sebe dakle krava muzara je umesto godinama Zvezda postao veliki Partizan. Recept za siguran kraj. Dakle upariti Pavićevića i Jovanovića uz Mijailovića i Petkovića i dva zadnja vezna Gogića i Kovačevića i mi smo pravi tim.

Reply
Mita јан 30, 2014 at 16:40

Kako cu se smejati ako on i martinovic bubu bili par stoper,kukace te vec posle javora…umesto da svi dignu glas kao protiv vujadina ovog polovnjaka mi docekujemo kao suv kvalitet ooo bozeeee

Reply
Goran јан 30, 2014 at 15:50

Ne verujem da će Kelhar da čeka, uzeće ih obojicu jer nema obeštećenja. Ionako su kukali za mesto desnog beka koje pokriva Pavićević. Samo ne znam šta će sa razervnim levim bekom?

Reply
aleksandar sd јан 30, 2014 at 15:18

Bice jedno pola miliona od Matica. I od onog vesovica nesto isto, samo ne znam kada se to isplacuje da li odmah ili se ceka odredjeni period. Taman onoliko novca za koliko je Dauda mogao da ode i bolje sto nije jer je decko usao u neverovatnu formu,bolji je od Mrdje trenutno,smrsao je,videli smo kako trci na pripremama,sve se oko njega vrti cenim da ce dati ne manje od 15 golova ove sezone. Sto se tice grobosa oni su prodali sve najbolje igrace,mustafa je bio glavna karika i doneo im je dosta bodova tu su slabiji dosta,zatim Jojic njihov najbolji igrac,vukao ih celu jesen, doveli Skuletica koji je blago receno propast,pa taj nije uspeo ni u radnickom da daje golove dok je bio na pozajmici nama je dao jer pored nase odbrane ko nam ne bi dao, Trajkovic kome je najveci uspeh igrati u vojvodini,mislim smesno, Vulicevic isto, Drincic nije vise isti igrac, jedino Lazovic tu nesto vredi ali nece moci da nadoknadi odlaske. Bilo ko da im dodje opet su slabiji a mi sa jos jednim stoperom zavrsavamo pricu.

Reply
Delija mp јан 30, 2014 at 16:50

Ako je transfer Matica iznosio 40 miliona,po pravilu UEFE nama pripada 2,5% to je 1 000 000 rodjaci,od Vesovica nekih 400-500 000 posto je otisao u Italijansku ligu.Sve u svemu nije lose.Mi da molimo Boga da se Matic proda svake godine 🙂

Reply
cincar јан 30, 2014 at 13:41

Ko je boli: Pavicvic ili Kelhar?

Reply
Milos јан 30, 2014 at 14:31

Pavicevic

Reply
MILAN KG јан 31, 2014 at 04:31

videcemo teren je merilo a ne sto neki kace klipove sa ju tjuba.

Reply
Koks zvani Voks јан 30, 2014 at 13:22

Od katastrofalnog,prelezni rok lici na nesto 🙂
Jos samo levi i desni bek i bombona ❗

Reply
Teks Viler јан 30, 2014 at 14:01

Ne znam cemu munusi?Naravno,kad ne prodas nikog a dovedes *Jeremiju* da je uzasan prel.rok.JSD prodao igraca u Dortmund,doveo Lazovica i Trajkovica.E,to je odradjen rok!

Reply
Koks zvani Voks јан 30, 2014 at 14:17

Што се тиче минуса,не марим.Имам своје мишљење и то некоме може да се свиди,а и не мора 🙂
А што се тиче ЈСД,они су доста ослабљени одласком “Шојића“,а читам сада и ‘плачљивко’ иде (Нинковић)
Играчи које су довелијесу добри,али не бољи од наших УБЕЂЕН сам..

Reply
Teks Viler јан 30, 2014 at 14:24

Ali oni imaju Pantica koji je duplo bolji od *Sojica*.A mi za Ahcina nismo iskupili 2500 e da ga zadrzimo.Po meni,odlazak Mustafe je nase najvece pojacanje.Dok su oni popunili tamo gde smo najtanji,mi cekamo da prodju izbori,pa da dovedemo Lukovica.

Reply
Koks zvani Voks јан 30, 2014 at 14:32

To me je uvek nerviralo sto se uvek ceka poslednji trenutak da se nesto uradi,shvatam situaciju u klubu i sve ali..
Sto se tice Lukovica,veliki je rizik.Da pojasnim:Ceo prelazni rok cekas samo jednog igraca,i pritom ako ga ne dovedes u velikom si problemu pa brze-bolje dovode polovne igrace da bi nam zamazali oci..

laki јан 31, 2014 at 11:04

Prvo 2500 je Siskov,ne Ahcin,Ahcin je tu.
Drugo,za prelazni rok,pazi ovako,oni su se popunili na stoperu napadacu zadnjem veznom i beku
Stopere okej,jesmo najtanji
Vulicevic?Neka hvala,Petkovic
Napadaci?pa pazi ovako,imamo 2 najbolja strelca u ligi,a njim aje njihov najbolji strelac otisao
Lazovic je na 3 meca za njih dao 1 gol,tako da mi se ne cini ko kapitalno pojacanje

Leave a Comment