Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Луковић у Напретку

sp-lukovicВећ неко време се помињала могућност да изданак Звездине школе фудбала Стеван Луковић потпише уговор са Напретком из Крушевца.

Како објављује „Журнал“, Луковић је од понедељка и званично члан Напретка, обзиром да је потписао трогодишњи уговор.

Млади бек се дуго калио у Сопоту, одрадио и неколико припрема са првим тимом, али никада није добио прилику да се докаже, те се одлучио за растанак са матичним клубом.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

21 comments

Nikola феб 12, 2014 at 17:07

Nisu to nikakvi ekstra talenti,nego roditelji ucenjuju klub ,zato sto je Zvezda u vrlo teskoj finacijskoj situaciji,placaju novinare da pisu bajke o njima,gde su ti talenti,pogotovo generacija 95,Jankovic,Maksimovic i ostali,igraju li gde,vrlo brzo ce oni nazad u Srbiju da obrtcavaju oko Marakane,da sam u klubu nikada im nebi dozvolio povratak u klub.

Reply
zvezdan феб 12, 2014 at 14:55

i za dve godine ce da ga platimo pa nazad kuci, i alal vera na racunici gospodo iz uprave

Reply
Mani феб 12, 2014 at 09:34

Ja sam lepo govorio da ovog decka treba ostaviti, mlad je, neverovatno snazan i jak, brz, prodoran, igrao je jedno vreme cak i krilo i u svakom slucaju za godinu ipo, dve smo ga mogli prodati i zaraditi nesto!! A mi teramo nase dete (kakav god da je bolji je od ovog matorog) da bi se otvorilo mesto za nekog propaliteta Cilinseka koji je bio ispod prosecan igrac i pre 7,8 godina…

Reply
Sladajac феб 11, 2014 at 21:19

E taj Aleksic ode u Partizan procenio „strucnjak „Vasiljijevic „da nema potencijal za Zvezdu!!!…

Reply
d феб 11, 2014 at 16:17

to je ta cuvena dzajiceva filozofija sansa oml skoli..al ipak prednost 33 godisnjim fudbalerima sto nisu igrali fudbal od 201o

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 11, 2014 at 14:03

ja se samo pitam ako je ovaj toliki talenat zar bi ga pustili ili sto ga neko nije zapazio…budimo realni..nama je svaki klinac u zvezdi talenat a svisu nas do sad demantovali..gde su sad ti klinci u evropi..gurnuti u neku drugu ligu da nose lopte na trening..niko nije uspeo i tu samo roditelji upropaste decu za tepsiju bureka

Reply
dejca феб 11, 2014 at 16:50

Ima i toga, razmisljas ok, ali u zadnje vreme nam mnogo dece odlazi, i nijedan prijateljski razlaz, sve nesto uz prepucavanja… i svi to primecujemo i zato nam je muka od toga.. A i ako ti klinci bas ne valjaju, sta radi onda oml.skola..?
Ko nam garantuje da ovog momka kasnije ne kupimo!?? Ne bi me cudilo, i onda pitam ja ko bre snosi odgovornost za tu glupu politiku?

Reply
Djoni феб 11, 2014 at 13:49

A odkuda vama,velikim strucnjacima,ideja da je momak uopste kadar da bude na sirem spisku igraca za prvi tim.
Nikome ne pada na pamet da ima i Zvezdine dece koja nisu dovoljno talentovana da igraju.

Imamo dobru ekipu koju treba podrzati na svakoj utakmici u ogromnom broju.

Pozdrav.

Reply
Spartanac феб 11, 2014 at 14:03

gresis brate…..svako zvezdino dete mora da je novi mesi,novi dani alves…….tu nema pogovara!!!!!!!!!
ps.pusti navijace,licemerni smo do koske……dajte nasu decu,a vamo Lazic i Krneta na noz celu jesen….smesno.Mada sam za Lukovica cuo da ima kapacitet…..

Reply
aleksandar sd феб 11, 2014 at 15:09

Krneta nije iz nase omladinske skole vec iz grobljanske. Vidi se taj talenat u njemu vec dugi niz godina pa verovatno zato i dobija sansu, suvi kvalitet kad ga gledas samo nemojte da mu dodajete loptu.

Reply
d феб 11, 2014 at 16:16

sigurno je bolji od ovog sto nije sutnuo loptu 4 god

Reply
Mladen феб 11, 2014 at 13:06

Bitno da će Cilinšek od 33 godine iz pete francuske lige da nam igra, a momak od 21 godinu, ako ima i toliko u Napredak, pa ćemo ih moliti da nam ga prodaju nazad za godinu dana… Velika greška

Reply
mariachi феб 11, 2014 at 13:01

Razumem ove klince i ne zameram im nista ! Sto pre svi oni vide koliko je sati to bolje jer samo slep ne vidi da jedan Ljubo Nenadic ima prednost nad nasim klincima a da o Miricima i Onjilima da ne pricam! Izgubili smo cak pedeset miliona od dece zbog raznih vedeta! Cak i da mali Jovic ili onaj najtalentovaniji stoper u evropi (ne znam mu ime, na S nesto) podnese raskid ugovora razumeo bih ga cak bi ga i podrzao! I nemojte da se nadate ligi sampiona jer sadasnji likovi ne zele deset miliona od lige sampiona na blokiranom racunu i sigurno ce Lazu ili Daudu da prodaju za manje od milion preko sumnjivih likova! Za godinu dana se gasimo! Ocemo da sedimo i kukamo ili da se borimo za opstanak?!

Reply
dejca феб 11, 2014 at 12:16

Ja vise ne idem na utakmice F.Kluba!
Dok nam deca odlaze sa 16god, dok nemamo ama nikakve zarade od transfera ja da skandiram Dunjicu, Cedi Jovanovicu!????
NEMA SANSEEE!!!

Reply
1989 феб 11, 2014 at 12:01

EVO VAM OVA UPRAVA ZAJEDNO SA DZAJICEM.. KAD JE DZAJA DOSAO VISE JE TALENATA OTISLO NEGO KAD JE VLADAO ONAJ DIKTATOR VESIC U NASOJ ZVEZDI. SETIMO SE GENERACIJE 95 KOJA SE RAZBEZALA,GDE JE GENERACIJA 94 NEMA NIKOG SEM VUKANA I MIHAJLOVICA,GDE JE GENERACIJA 96 ONI SAD PUNE 18GODINA NEMA NIKOG. DZAJU SAMO ZANIMA DA SE UTALI SA KOKEZON I TONCEVIM OKO NEKIH TRANSVERA I CAO. CIST PRIMER OMEGA (DOVELI SMO GA IZ KLUBA KOJI JE ISPAO IZ LIGE,DRUGO U SMEDEREVU JE IMAO PLATU 10 HILJADA EVRA,A U ZEZDI 50 HILJADA EVRA–PA GDE JE TU LOGIKA)

Reply
ses феб 11, 2014 at 13:07

za sve kapiram,al 96 je tu
Grujic,Ahcin, bice i Aleksic,igra spica 96 je

Reply
1989 феб 11, 2014 at 13:13

AAA TO SU ONI IGRACI KOJI NISU DOBILI SANSU U JESENJEM DELU SAMPIONATA,A DOBIJALI SU MIRIC,KRNETA I MLADENOVIC KOJI JE IZJAVIO DA RASKIDA UGOVOR SA ZVEZDOM,TO SU BESE ONI IGRACI STO SU IH OTPISALI SA PRIPREMA U SLOVENIJI.. NEMOJTE DA SE SALIMO ONI MEDJU 16 NECE UCI U NAREDNIH 3-4 GOD. MIHAJLOVIC NAJBOLJI STRELAC NA PRIPREMAMA 0 MIN. U PROLECNOM DELU SAMPIONATA… BITNO JE DA IGRA ONJILO UMESTO NJEGA

Reply
Spartanac феб 11, 2014 at 14:09

Prvo-Onjilo ne igra
Drugo-Mihailovic i kada je dobio sansu,u kupu recimo igrao je ocajno!
Trece….1996 godiste ima punih 17 godina….i ove 2014 pune 18…..sem ako medju njima nema neki Mesi….momci su zeleni za prvi tim!!!!Jankovic i Basta su igrali na Ubu do svoje 19 ili 20 pa dosli u prvi tim!!!!!Dakle…..ovi momci…treba na leto da odu u Borcu ili neki klub u drugoj ligi…da igraju MINIMUM godinu dana i onda ,kao deo generacije ,da se cetvorica najbiljih fljusnu u prvih 11….u sezoni 20015/2016-tada ce imati 19 godina!!!!!!!!!ZNAMO NASE NAVIJACE……DAJTE DECU,KADA DECA POGRESE NA STUB SRAMA,NE MOZE TO DA IZNESE DETE OD 17 GODINA!!!!!DA SMO MI GORNINGEN ILI HEREVEN…..DA SU NAVIJACI STRPSLJIVI RAZUMNI…….JA BI CELU GENERACIJU ROKNUO U PRVI TIM,REKAO NAVIJACIMA DVE GODINE MEMA TITULE U TRECOJ TITULA I LS ALI TO NIKO NESME DA URADI U UPRAVI I ZATO PROPADAMO!

Reply
pera феб 11, 2014 at 16:00

Ranije se brate znalo mladi momci koji prerastu podmladak idu u klubove po Srbiji da igraju obavezno i stiču potrebno iskustvo i najnormalnije na pozajmicu da Zvezda može da ih vrati kad joj trebaju. Sada odlaze bez dinara a onda mi iz petnih žila plaćajući troškove za funkcionisanje tih timova od sezone dve kao za Kovačevića Spartaku pravimo dugove jer nam trebaju kao napravljeni igrači. Ok Džaja je ranije imao dobar sistem najtalentovanije prosledi u Ub na kaljenje, sada bi to mogla biti Borča ili pomenuti Napredak – na pozajmicu. Bira se klub koji može ispuniti obaveze u pogledu uslova za napredak igrača i to je gospodo moja proba igrača, kad dostigne nivo da može igrati u Zvezdi. Onda se potpisuje ugovor na četiri godine. Igrač odradi deo ugovora a onda se proda za ozbiljne pare. Ja se nadam da će vraćanjem Blagoja i Jovina pa i Mladenovića uz one koji su tu klub opet angažovanjem Džaje koji zna kako se to radi da krene da pravi igrače. Zvezdi treba trening centar sa par terena van grada a to može biti bilo gde jer nije Partizan izmislio toplu vodu Zemunelom. Smeštajni kapaciteti postoje na stadionu dakle trening centar i odabrati jedan klub ako je to recimo BSK u kome će se razigravati igrači za prvi tim. Nije to jednostavan i kratkoročan posao i još nešto ne prodavati igrače samo da se prodaju kao što to sada radi Partizan. Imamo dobar prvi tim puna podrška i angažovanje da se osvoji titula ove godine.

veliki pravi zvezdas феб 11, 2014 at 11:20

Zasto ovo radite upravo Crvene Zvezde na celu sa Dzajicem da ovako olako odlaze Zvezdini ekstra talenti iz nase Crvene Zvezde pa se onda ubijate da ga vratite u nasu Crvenu Zvezdu Dzajicu evo ovo je primer ovaj mali Lukovic ,onda onaj djecak koji je otisao u Liverpul pa dokle vise ❓ ❓ ❓ ❗ 🙂

Reply
hemomicin феб 11, 2014 at 11:17

Jel moze meni neko da objasni zasto je ovaj momak zavrsio u napredku,a nije u privih 20-25 igraca,koja je to fora da nas klinac zapali negde pa kad vidimo da nesto valja onda ga odkupljujemo uz velike procente a imali smo dete za dzabe,neznam koji je ovo put da pravimo ovakve gluposti,i neznam samo da li smo mi navijaci postali toliki mazohisti pa sve slepo pratimo sta se desava I godinama nepreduzimamo nista.

Reply

Leave a Comment