Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Oдбојкаши у финалу против Рибнице у борби за Куп Србије!

Oдбојкаши Црвене звезде вечерас ће играти финале Купа Србије. Противник ће бити Рибница, на чијем терену се меч и игра. Наши момци синоћ су након велике борбе и преокрета савладали Партизан Визуру 3:2, и на тај начин практично довели себе на корак од освајања трофеја, јер, објективно гледано, Рибница није тим који би требало да зада веће проблеме Црвеној звезди.

dule

Управо Краљевчане, Звезда је добила пре само седам дана у првенству, максималним резултатом (3:0), а исти резултат био је и у првом сусрету ова два тима у првенству.

Наши момци би могли да наставе фантастичан низ Звездиних спортиста од почетка године, јер су Куп освајале одбојкашице, ватерполисти и кошаркаши.

Mеч почиње у 20 часова. Звезда је освајала Куп 11 пута, а Рибница једном.

Напред, Звездо, Краљевчани, помозите!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

3 comments

Zvezdaa ooo ♥ феб 23, 2014 at 21:42

KUP JE NAŠ .ZVEZDO ZGAZI IH SVE

Reply
Goran137 феб 23, 2014 at 16:29

Pored ta 3 kupa kup su osvojili i karatisti ali Interkontinentalni,kao i jos 2 Superkupa domaci odbojkasi i Evropski Vaterpolisti 🙂 Teniseri titulu,Atleticari prvenstvo u dvorani…Izgleda da ce ovo biti bericetna godina za nase SD kao i prethodne 2,jos ako dodju titule u fudbalu,kosarci,odbojci,vaterpolu,rukometu bice slavlja 🙂

Reply
Djoksonidis феб 23, 2014 at 17:49

Realno je da samo u pet glavnih sportova uzmemo 12,13 trofeja. Prosle sezone bilo ih je 8. Napredak je vidan. SD CZV najjace na svetu!!!

Reply

Leave a Comment