Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Саиграчи поклонили Лазовићу дрес са бројем 100.

Капитен Црвене звезде Ненад Милијаш у понедељак 3. марта пре почетка тренинга уручио је Дарку Лазовићу дрес са бројем 100.

Рођеном Чачанину утакмица у Јагодини била је јубиларна 100. у црвено-белом дресу. Повремени репрезентативац Србије на Маракану је стигао 26. јуна 2009. године из Борца, а дебитантски наступ забележио је 12. септембра исте године против екипе Металца. У претходне четири и по године Лазовић је својим квалитетом и умећем израстао у једног од најбољих фудбалера најтрофејнијег српског клуба и домаћег првенства.

– После тешких осам месеци у којима сам био одсутан са терена због повреде, у новој 2014. години све иде како треба. Што је најважније здрав сам, екипа игра добро, први смо на табели, а уз то славим и јубилеј од сто одиграних утакмица. Заиста ми је велика част да у клубу као што је Црвена звезда уђем у клуб „100“. Дрес на поклон ми је уручио капитен Милијаш који је у Јагодини постигао 50. првенствени гол, па се надам да ћу једнога дана успети и његов голгетерски рекорд да достигнем – истакао је Дарко Лазовић.

Од генерације фудбалера Црвене звезде који су наступали за клуб из Љутице Богдана када је Лазовић 2009. потписао уговор са црвено-белима тренутно је на Маракани уз Дарка Лазовића још само Бобан Бајковић.

Такође, у актуелној генерацији Црвена звезда има три играча који су забележили више од сто званичних наступа за клуб. Поред слављеника Лазовића ту су још голман Бајковић и капитен Ненад Милијаш.

Повезане вести

Leave a Comment