Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Павићевић: „До краја сезоне нас чека још много тешких сусрета“

Ко зна у ком би смеру отишао сусрет између Црвене звезде и Напретка да Саво Павићевић није у зауставном времену првог полувремена постигао изједначујући гол.

Првенац у црвено-белом дресу штопера црвено-белих преломио је утакмицу и точак окренуо на страну најтрофејнијег српског клуба.

– Заиста морам још једном да се захвалим публици. Поново смо играли уз невероватну подршку наших навијача који су нам давали ветар у леђа. Лоше смо ушли у меч и првих 20 минута нисмо одиграли како треба. У полувремену смо се погледали у очи, тренер нам је рекао неколико ствари које треба да променимо у наставку и исплатило се. Других 45. минута сматрам да смо одлично одиграли. Идемо даље, до краја сезоне нас чека још много тешких сусрета и морамо у сваком тренутку бити на максимуму својих могућности – рекао је Павићевић.

Искусни дефанзивац очекује велику борбу у преосталих 12 кола.

– И сам сам играо против Звезде, знам како је. Сви желе да дају свој максимум и да те победе. Сви улажу последњи атом снаге желећи да покажу и да се докажу против најбољег. Управо због тога у наредним утакмицама морамо од првог минута играти на врхунцу својих могућности, и елиминисати лоше периоде као што је то данас био случај у првих 20 минута утакмице. Најважније је ипак да смо победили. Чека нас мало одмора, опоравак и онда спремање за утакмицу против Радничког. Сигуран сам да ће и они пружити добру партију против нас, и да неће бити лако, уосталом до краја сезоне неће бити лаког противника – наглашава уз Дауду јунак данашње победе Црвене звезде над Напретком Саво Павићевић.

Повезане вести

1 comment

ACA мар 8, 2014 at 21:58

Bravo Savo, samo tako nastavi!

Reply

Leave a Comment