Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Дауда: „Најважније је да верујемо у наш квалитет“

Уз Саву Павићевића најзаслужнији за осму узастопну победу Црвене звезде био је Абиола Дауда који је у другом полувремену прво донео предност свом тиму, а затим својим другим, односно трећим голом за Црвену звезду отклонио сваку дилему око победника.

Нигеријац такође истиче да није осећао притисак због тога што су црвено-бели имали императив победе како би се вратили на лидерску позицију.

– Слабо смо отворили утакмицу и дозволили противнику да поведе. Искрено, нисам осећао притисак, а о томе сведочи и то што након промашених прилика нисмо падали, већ смо како је утакмица одмицала, све више притискали ривала. У првих 45 минута сам промашио две прилике, али сам пропуштено надокнадио у наставку – рекао је Дауда.

Двоструки стрелац истиче и да су он и његови саиграчи у полувремену обавили конструктиван разговор који је утицао на знатно побољшање игре у наставку.

– Скупили смо се у паузи и одлучно изашли на терен са жељом да победимо. У томе смо успели и то је оно најважније, нова победа и нова три бода која нас остављају на првом месту. У наредних дан-два ћемо уживати у тријумфу, а након тога се окрећемо следећој утакмици. Радимо пуном паром што се надам се види на терену. Не бих истицао појединачне заслуге, већ у први план стављам колектив. Фудбал је специфичан спорт што се видело данас и у мом примеру. Прво сам промашивао, а након тога постигао два гола. Најважније је да верујемо у наш квалитет који поседујемо и наставимо са победама – закључио је Дауда.

Повезане вести

9 comments

dekicz мар 10, 2014 at 05:19

Dauda majstore!!!

Reply
Sava мар 9, 2014 at 21:11

Trebao je Dauda da izvede penal het-trik bi mu dao puno samo pouzdanja.Takodje mogla bi i neka vest vezano za igrace sa pozajmica Karaklajic i Mihajlovic su postigli golove.Takodje nevezano za ovu temu Nemanja ivanovic nema prof. ugovor,pitao sam Ognjena Bjelicica.Sramota!

Reply
Sladajac мар 9, 2014 at 09:33

Po meni trebali su da dozvole Daudi da izvede penal!!!…

Reply
V Majstorovic мар 9, 2014 at 04:27

E ovako dragi moji Zvezdasi. Svi momci koji su ostali su zasluzili maksimalno postovanje i podrsku svih nas. Vidi se trud, zelja i zalaganje kod svih. O tome svedoci i otimanje ko ce da sutne penal. Dok budu sa ovakvom zeljom ulazili u utakmice nema da brinemo. Podsecaju na kosarkase, stalno neko drugi iskoci u prvi plan i postigne pogodak. Laza je dominantan, izuzetan igrac i momak na mestu, danas dve asistencije a sledece subote ocekujem gol i asistenciju. Puna podrska ekipi. 😆

Reply
милпар мар 9, 2014 at 01:23

Дрво…

Reply
aleksandar sd мар 9, 2014 at 02:38

A ti si tenkre i panj, kad igraca koji je dao dva gola i bio najbolji na terenu nazivas tako.

Reply
милпар мар 9, 2014 at 11:43

И промашио 26 стопостотних у 10 утакмица.

Reply
Ryber Palunko мар 8, 2014 at 21:56

Tri gola na dva meča, pa ako ti kažeš ‘da nastavim(o) ovako’, ko sam ja da bilo šta dodam 😀

Reply
Бранимир мар 9, 2014 at 10:25

Глас црвено-беле јавности, позитивна енергија и добар вјетар у леђа.

Reply

Leave a Comment