Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Стојановић: Још је рано за одлуку око Арауха

После победе Црвене звезде над Дорћолом, у којој су играли резервисти тима са Маракане, шеф стручног штаба црвено-белих није улазио у детаљну анализу тог меча.

Дао сам шансу играчима са мањом минутажом у првенству и дечацима из школе да играју. План је био да на терену буду и Јовић и Грујић, али они имају репрезентативне обавезе – рекао је Стојановић за „Спортски Журнал“.

Он се осврнуо и на игре младог Перуанца.

Араухо је одиграо свих 90 минута као десни бек, пробали смо ту варијанту с обзиром на то да Петковић нема право играња у суботу, а Цилиншек још није регистрован. Још је рано за одлуку – био је јасан тренер црвено-белих.

Повезане вести

3 comments

josif мар 11, 2014 at 10:20

Pa ti jadnice i neces doneti odluku vec Kokeza i slicni njemu koji ti odredjuju sastav,ti si i onako samo mtrvo slovo na papiru.Stol se tice Arauha decko svakako treba da bude na klupi ako ne u startnoj postavi i uvek treba da bude medju 18 jer je mlad i na njemu se u buducnosti moze zaraditi sto svakako na sterilnog Krnetu i na povredjenog Martinovica ne moze ali zasto bi Zvezda zaradilia kad je bolje da placa penale u koje se neko sigurno ugradio.Pozz.MKD

Reply
Samo ti мар 11, 2014 at 12:31

Sto je on jadnik?
On covek koliko se nervirao kod nas covek osedeo, vezao osam pobeda a on ti i dalje jadnik.
Sta ti ocekujes od njega?? Pusti coveka neka radi svoj posao kako zna.
Ako je resio na desnog beka da stavi moda Daudu onda neka ga stavi jer on samo zna sta se desava na treningu i ko koliko daje.
Samo malo da popravi izmene tj pre da izvrsava i da Milijas nema zacementirano mesto u startnoj i to je to.
A sto se tice Arauha decko ima kvalitet fali mu samopouzdanja i minuta ali ako dobije priliku i ako bude napredovao kod nas bice uhh..jer se vidi da zna fudbal i da je veoma talentovan.

Reply
josif мар 11, 2014 at 23:10

Pa brate jadnik je jer ne sastavlja tim,za jednog trenera je najjadnije da mu drugi sastavlja tim,tako moze i Andjus da bude trener.Pozz.MKD

Reply

Leave a Comment