Moja Crvena Zvezda
НајновијеФудбал

Учинак играча на позајмицама: Блед викенд, без запаженијих улога

Овај викенд није био толико успешан за Звездине фудбалере који су послати на позајмице у друге клубове.

Јелен Супер лига

На сусрету између Слободе и Радничког из Ниша, у 59. минуту је шансу добио Стефан Михајловић који тренутно игра за Ужичане. Ђуричковић се није налазио у протоколу. Утакмица је завршена без голова.

Јавор и Спартак су такође играли без голова, а целу утакмицу је одиграо  Дарко Лазић. Млади штопер је солидно изнео овај меч, видело се да му је значило искуство које је стекао играјући полусезону за први тим са Маракане. Голман Марко Тркуља није био у протоколу.

Екипа Вождовца била је на гостовању у Јагодини, али ни тамо нису виђени голови. У 62. минуту Адама Марушића заменио је Никола Караклајић, али Београђани су ипак кући понели само један бод.

Прва лига Србије

Слога из Петровца на Млави поражена је у гостима у Лучанима резултатом 1:0. Никола Ђорђевић је на терену био од 57. минута.

Смедерево је дочекало Бежанију, али су гости узечи бодове. Меч је завршен резултатом 2:4. Марко Маринковић није био у протоколу ни за овај меч.

Слога из Краљева била је убељива против БСК-а из Борче, 4:1. У екипи БСК-а стартер је био Милан Јокић, али је игру напустио у 36. минуту. Стефан Чикић и Никола Стојковић нису добили шансу на овој утакмици.

Црна Гора

Челик је минималним резултатом победио Грбаљ. Немања Ахчин је на терену био цело друго полувреме и пружио је солидну партију.

Повезане вести

9 comments

Mani мар 17, 2014 at 10:38

Nama treba filijala tipa kao Teleoptik Partizanu. Da nam bukvalno bude B tim u kome ce igrati igraci svaku utakmicu a ne da nisu ni u protokolu!!! Cini mi se da od ovih igraca na pozajmicama najvise pokazuju Karaklajic i Ahcin, mada treba ispratiti i Lazica, Mihajlovica, Jokica i Cikica…

Reply
czovac мар 17, 2014 at 00:40

Zasto li se salju igraci na pozajmice kada tamo nece da ih stave ni u protokol?!?!
Razumem ako su u pitanju povrede ili kartoni, ali da makar na klupi prvoligasa ne mogu da budu (iz ne/fudbalskih razloga), to je sramota!
Filijala, gde ce nasa deca igrati 100% je OBAVEZNA!

Reply
... мар 17, 2014 at 14:42

Precenjeni igraci, mnogi od njih nazalost nikada nece zaigrati za Zvezdu jer nemaju kvalitet. Nema tu puno ne fudbalskih razloga. Teren je merilo znanja, a pojedinci tog znanja nemaju

Reply
nebo мар 16, 2014 at 21:45

grobari u u totalnoj panici na sajtovima,Vucic preko 50 posto,kazu sad su ga ugasili 😀

Reply
kimi мар 16, 2014 at 22:43

Bez politike na zvezdinim vestima! Vucic nije Zvezdas i nikad nece biti!

Reply
ЗСКМ мар 16, 2014 at 21:11

najvise se ocekuje od Mihajlovica i Lazica dokle Ahcina i Djurickovica ali niko nista ne pokazuje…Nego jel se protiv Donjeg Srema igra u Novom Sadu ili u Pecincima?

Reply
Boki мар 17, 2014 at 12:29

Igra se na Vracaru fk obilic

Reply
mariachi мар 16, 2014 at 21:02

Mi moramo da imamo drugi tim Zvezde u prvoj ligi i da tu igraju svi klinci koji izadju iz omladinaca jer nijedan klinac nece se naigrati u prvom timu dok god je ovaj sistem imperativ titule i pobede.

Reply
... мар 16, 2014 at 19:51

Realno za sada gotovo niko nista ne pruza od igraca na pozajmicama. Donekle Ahcin i verovatno ce Lazic biti dobar, a ostali tesko da ce se izboriti za povratak u Zvezdu ako ovako nastave.

Reply

Leave a Comment