Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Фудбалерке се пласирале у четвртфинале Купа Србије

Фудбалерке Црвене звезде савладале су екипу Радничког 2012 у Нишу резултатом 9:0 у осмини финала Купа Србије. Црвено-беле су оправдале улогу фаворита против нижелигаша и славиле убедљиву победу.

Разлика у квалитету између ова два тима била је евидентна. Црвено-беле су биле много боље физички припремљене од домаће екипе па су без већих проблема успеле да се пласирају међу осам најбољих екипа у најмасовнијем такмичењу. Одличну партију пружила је Јана Радосављевић, а расположена је била и Тијана Ђорђевић, која је у другом полувремену за само 13 минута постигла три гола. Иначе, Тијана је најбољи стрелац Црвене звезде ове сезоне, јер је у шампионату постигла девет погодака током јесењег дела.

Раднички 2012 – Црвена звезда  0:9 (0:4)

Ниш – Стадион: Чаир. Гледалаца: 200. Судија: Милица Николић (Ниш). Стрелци: К. Ђорђевић 15′, 47′, Радосављевић 16′, Ђуричек 28′, Матић 45′, Т. Ђорђевић 57′, 67′, 70′, Николић 75′.

Раднички 2012: Јовановић (Ђорђевић), Ђерић (Милојевић), Лилић (Бошковић), Стефановић, Манчић, Нешић (Марјановић), Костадиновић, Гавриловић, Ценић, Марковић, Миловановић.

Црвена звезда: Петковић (Милојевић), Ђуричек (Т. Ђорђевић), И. Дамњановић, Стојановић, Бобић, Матић, Тришић (Николић), Ерац (Живановић), К. Ђорђевић, Благојевић, Радосављевић (Еленков).

Поред црвено-белих у до сада одиграним утакмицама пласман у четвртфинале обезбедиле су и екипе Пожаревца, Напретка, Слоге, Радничког из Рудоваца и Спартака из Суботице.

Повезане вести

2 comments

Lord Nikon мар 18, 2014 at 00:04

Da li postoji mogucnost najave odigravanja utakmica ZFK kad i gde poasto na zvanicnom sajtu SD toga nema hvala..

Reply
ZFK CZ мар 19, 2014 at 09:48

Naravno da moze. Pratite na facebook stranici , a uskoro ce proraditi i sajt ZFK . Hvala na interesovanju. Sledeca utakmica je u subotu 22.03.2014 u Jagodini sa pocetkom u 11.00 casova

Reply

Leave a Comment