Moja Crvena Zvezda
Млађе категоријеФудбал

Настављена првенства млађих категорија фудбалера

Након вишемесечне паузе, Омладинска школа Фудбалског клуба Црвена звезда наставила је са такмичењима у лигама под окриљем Фудбалског савеза Србије и Београда.

Кадети, за које наступају играчи рођени 1997. године победили су код куће Борац Чачак са 3:0. Хет-трик је постигао Лазар Ђуровић и тако омогућио свом тиму да задржи 1. место и 8 бодова предности у односу на другопласирану екипу.

Пионири (1999 годиште) победили су код куће такође Борац Чачак са 1:0 и остали на 2. месту са 4 бода заостатка за лидером. Стрелац одлучујућег гола био је Вудраговић Стефан.

Млађи пионири (2000 годиште) победили су у гостима Алтину са 4:0 и остали са шест бодова предности усамљени на првом месту. Ова категорија нашег клуба има максималан учинак у досадашњем делу сезоне. Стрелци су били Марко Којић, Милош Милојковић, Стефан Торбица и Лука Марковић.

Петлићи (годиште 2001) победили су у гостима Раднички Обреновац са 14:0. Стрелци су били Лука Великић који је постигао 5 голова, затим Богдан Јочић и Един Ајдиновић по 2 поготка, и по један Марко Олуић, Марко Дедијер, Немања Стојадиновић, Вукан Ковач и Његош Купусовић. Овим тријумфом петлићи су задржали другу позицију и тренутно имају бод заостатка за првим.

Омладинци (1996 годиште) играју свој меч у уторак 18. марта против Рада, почетак је заказан за 12 часова, на помоћном терену Маракане подно јужне трибине.

Повезане вести

1 comment

zvezdas мар 19, 2014 at 19:41

a je stvarno golman 2005godite koji je branio i za 2003 i 2004 napustio zvezdu ako je to tacno onda je to jos edna bruka omladinske skole

Reply

Leave a Comment