Moja Crvena Zvezda
Фудбал

Црвена звезда – Трепча 3:0 (2:0)

Фудбалери Црвене звезде и Трепче из Косовске Митровице одиграли су у понедељак 24. марта пријатељски сусрет на помоћном терену Маракане. Гости из Јужне српске покрајине на позив Председника Драгана Џајића, били су у посети најтрофејнијем српском клубу у оквиру које је и одигран данашњи сусрет.

Утакмица одиграна на помоћном терену Маракане
Гледалаца: 200

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Весић, Ненадић, Мартиновић, Јовановић, Цилиншек, Араухо, Ковачевић, Грујић, Савићевић, Милуновић и Оњило.
Резерве: Манојловић, Ристић, Тошић, Иличић, Брајовић, Зукановић.

ТРЕПЧА: Вакић, Машић, Миловановић, Андрић, Вучковић, Лазић, Караматић, Аритоновић, Ђокић, Ђурић, Поповић.
Резерве: Радовановић, Милетовић, Радовић, Марић, Марковић, Уљаревић, Илић, Павићевић, Милосављевић.

Тренер Славиша Стојановић на терен је извео комбиновани тим, углавном састављен од фудбалера који имају мањи број сакупљених минута у првенству. Меч је одигран по тмурном и кишовитом времену, које ипак није успело превише да омете у игри актере два пријатељска клуба.

Почетни ударац извео је бивши фудбалер Црвене звезде и Трепче, Драган Милетовић. Црвена звезда је током свих 90 минута игре била у потпуности доминантна и конкретна. Играчи црвено-белих су показали веома добар приступ утакмици, што је резултирало многобројним приликама у фази напада. Араухо, који се одлично снашао у везном реду, добро је сарађивао са Ковачевићем и данас одличним и мирним Грујићем. Лука Милуновић је у неколико наврата сјајно асистирао својим саиграчима, али тек је у 20. минуту Вукан Савићевић успео да додавање грудима Милуновића искористи и затресе мрежу екипе из Косовске Митровице. Петнаест минута касније, Милуновић је фаулиран у казненом простору, и главни арбитар је оправдано досудио једанаестерац. Лука Милуновић је наместио лопту на „креч“, и сигурним ударцем повисио Звездину предност, која је могла бити и убедљивија да је Ифеани Оњило успео да материјализује неку од две одличне прилике у којима се нашао.

Ипак, Оњило је солидну партију ипак крунисао поготком у другом полувремену, када је надвисио одбрамбене играче Трепче и главом поставио коначан резултат утакмице. Треба истаћи и да су шансу на овој утакмици добили сви играчи који су меч почели са клупе. На крају, заслужена победа Црвене звезде на још једној пријатељској утакмици.

Повезане вести

9 comments

vojvoda мар 25, 2014 at 00:28

PO0STO SE IZ KRATKOG SNIMKA NE VIDI PUNO, MOZDA NE BI BILO LOSE DA NEKO KO JE BIO NA UTAKMICI, MALO VISE IZANALIZIRA SAM MEC I IGRU NASIH IGRACA, I STA JE SA UCINKOM NASIH IGRACA NA POZAJMICAMA I U DRUGIM KLUBOVIMA

Reply
Mimi мар 24, 2014 at 20:42

auu ljudi sto ovaj Onjilo nista nezna…on covek Trepci da 1 gol iz 10 sansi,izlazi 5 put 1 na 1 sa golmanom i masi,na kraju sezone ga prodati pod hitno,bruka za Zvezdu da ima ovakvog igraca..Milunovic je dokazao da treba da ima vecu minutazu,sve u svemu ne mozemo donostiti zakljucke posle ove utakmice jer Trepca je mnogo slabija ekipa od nas.Dajte nekog jaceg protivnika pa neka pokazu sta znaju i da li zasluzuju da igraju.

Reply
Rade Delija мар 26, 2014 at 07:17

A ko će da kupi Onjila niko nije lud kao mi da baca pare za DRVO JAVOROVO

Reply
NCZ86 мар 24, 2014 at 20:20

Milunovic i Savicevic su dokazali da mogu pruziti vise zvezdi od sedenja na klupi …..

Reply
kovac мар 24, 2014 at 20:12

Video sam skraceni snimak, pa ovaj Onjilo ili nece ili ne zna (ali ozbiljno ne zna!!!), j treceg objasnjenja nemam. A Vesica pre Rajkovica ne vredi ni komentarisati vise..

Reply
Zblenksy мар 24, 2014 at 20:25

Gde si video snimak?

Reply
kovac мар 24, 2014 at 20:47

Sportal

Reply
NCZ86 мар 24, 2014 at 20:29

a stvarno sta se desava sa Rajkovicem najboljim mladim golmanom evrope..

Reply
Delija мар 24, 2014 at 20:35

Rajkovic je povredjen…

Reply

Leave a Comment