Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Џајић дочекао госте са Косова

У понедељак 24. марта од 16 часова фудбалери Црвене звезде играју пријатељску утакмицу против екипе Трепче из Косовске Митровице. Тим поводом тим из јужне српске покрајине угостио је на највећем српском стадиону председник Драган Џајић.

Он се захвалио гостима на доласку и пожелео им угодан боравак у српској престоници.

– Пре извесног времена добили смо допис од ФК „Трепча“ са захтевом за одигравање утакмице. Имали смо велику жељу да угостимо наше пријатеље из Косовске Митровице и то се данас догодило. Жао ми је што је време кишовито, али на то нисмо могли да утичемо. Првенствено очекујем да се сви заједно дружимо и да играчи одиграју лепу утакмицу. У наредних неколико дана видећемо какав је распоред и нашег клуба и ФК „Трепча“ и пробати да пронађемо у скоријој будућности термин када би Црвена звезда могла да отпутује у Косовску Митровицу и тамо одигра утакмицу – истакао је први човек најтрофејнијег српског клуба.

Руководство, чланови стручног штаба и фудбалери Трепче, посетили су Музеј ФК Црвена звезда и том приликом добили пригодне поклоне са обележјима црвено-белих. Директор клуба Дејан Крстић се захвалио на добродошлици и упутио позив домаћинима да узврате посету.

– Хвала фудбалском клубу Црвена звезда што нам је изашао у сусрет и омогућио одигравање утакмице. Такође, хвала свима на пријатној добродошлици и поклонима. Позивам их да у сваком тренутку када им то обавезе дозволе дођу у Косовску Митровицу, и пруже нам прилику да им се одужимо гостопримством. Црвено-белима желим много успеха у остваривању спортских амбиција и надам се да ће успети да освоје првенство у текућој сезони – рекао је директор Крстић.

Меч између Црвене звезде и Трепче игра се од 16 сати на помоћном терену Маракане подно северне трибине. Утакмица је отворена за јавност.

Повезане вести

3 comments

dejo апр 14, 2014 at 15:12

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:487264-Rukovodstvo-Crvene-zvezde-na-mukama-Kako-ubediti-UEFA Zbog ovoga je potrebna PRIVATIZACIJA nase Crvene Zvezde jer bi se sa njom puno dobilo a da preuzme nasu Crvenu Zvezdu Arap (Sejik )pa onda da dodju ljudi koji su donosili titule Piksi Stojkovic ,Pancev itd :facepalm: :facepalm: ❗ ❗ ❗ 🙂

Reply
dejo апр 1, 2014 at 19:41

Potrebna je PRIVATIZACIJA NASE CRVENE ZVEZDE jer samo sa njom moze da nasa Crvena Zvezda puno dobije a neka ostane Dzajic samo iz ove uprave ali hocemo vlasnika NASE CRVENE ZVEZDE ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ :facepalm: :facepalm:

Reply
dejo мар 30, 2014 at 20:02 Reply

Leave a Comment