Moja Crvena Zvezda
Млађе категоријеФудбал

Тестирања за малишане се настављају

Школа фудбала ФК Црвена звезда наставља са тестирањима за све малишане који желе да тренирају фудбал у најтрофејнијем српском клубу.

Позивамо све родитеље који желе да им деца дођу на пробу у ФК Црвена звезда, да поведу своје дечаке годишта 2005, 2006 и 2007 на помоћни терен испод северне трибине нашег стадионa, у суботу 05. априла са почетком у 10 часова.

У популарни „кавез“ је потребно доћи 15 минута раније, и са собом понети опрему за тренинг на трави. Све малишане ће испред Омладинске школе Црвене звезде, сачекати и тестирати Константин Ђурић, главни координатор базе.

Тестирања ће током пролећа бити одржавана сваког викенда. Видимо се на тренингу!

Повезане вести

2 comments

delija апр 4, 2014 at 19:00

u pravu i sto posto unistavaju ime zvezde treneri se ponasaju prepotentno kao da je zvezda njihov licni klub i treba da ih promene kao sto se prica da ce samo trojici ponuditi produzetak ugovora

Reply
zvezdas мар 30, 2014 at 19:18

ako djuric sa svojim sinom testira decu onda je to propast zvezde treba ga oterati zajedno sa onim koga je postavio koga oni stavljaju da vodi skauting toma milicevic je bio zakon za sve sta je djuric uradio otkad je preuzeo 2005 isto vazi i za acimovica kuletov sin i za nikica koji je unistio 2003 geneaciju koji gubi od ada sa 9-1

Reply

Leave a Comment