Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Касалица: „Имамо најбољи тим у лиги“

Осам кола остало је до краја фудбалског првенства Србије и исто толико квалификационих утакмица за Црвену звезду. Изабраници Славише Стојановића улазе у серију одлучујућих битака када је у питању борба за наслов шампиона.

У суботу на Маракану стиже Чукарички, трећепласирани тим домаћег првенства који уједно представља и најпријатније изненађење домаћег фудбала. Црвено-бели максимално озбиљно схватају меч са „брђанима“ поучени искуством из јесење полусезоне, када су на Бановом Брду поражени резултатом 2:0. Отежавајућу околност у наредних неколико утакмица за најтрофејнији српски клуб представљаће изостанак Абиоле Дауде који се повредио у Суботици, а његово место у нападу могао би да заузме Филип Касалица. Црногорски репрезентативац решио је питање победника у мечу са Радничким из Крагујевца, а добру форму потврдио је и у пријатељском дуелу са Жарковом, уписавши погодак и асистенцију.

– Контролни мечеви доста значе. У претходном периоду нисам играо константно, међутим нисам очајавао, већ сам на сваком тренингу давао максимум. Абиола Дауда је веома важан играч за нас, други је стрелац тима и његова повреда свакако је хендикеп. Ипак, спреман сам уколико ми тренер укаже прилику да дам све од себе да надоместим његов изостанак. Верујем да могу својом игром да допринесем новој победи. Неће бити нимало лако, као што није било ни на једном мечу у досадашњем делу сезоне. Улазимо у сам финиш трке за прво место и очекујем да у наредним окршајима, када то буде најпотреније, прикажемо највише – изричит је црногорски репрезентативац.

Брзоноги нападач предност своје екипе у односу на ривала види у квалитету, али и пуним трибинама Маракане.

– Сматрам да индивидуално и као колектив имамо најбољи тим у лиги. Имамо предност на табели, у великој смо серији победа, али и поред свега тога, не падамо у еуфорију. И ми и наш највећи конкурент имамо још доста тешких испита до краја сезоне. Оно у чему сам сигуран да смо у предности у односу на њих су навијачи. Никоме није свеједно када дође пред пуну Маракану. Зато позивам све Звездаше да испуне трибине и да заједно наставимо са серијом тријумфа. Верујем да ћемо им се одужити на прави начин – констатовао је Филип Касалица.

Повезане вести

2 comments

jagodina navija za zvezdu! апр 10, 2014 at 20:53

Ne znam da li ce da odigra dobro u subotu ali sam siguran da ce dati 1000% da pobedimo.
ciganin do koske!

Reply
Gile апр 10, 2014 at 15:10

Iskoristi ovu i utakmicu u N. Pazaru i dokazi svima da vredis, da mozes u kontinuitetu da igras dobro i budes efikasan bilo kroz golove ili asistencije. Verujemo u tebe i tvoj kvalitet, na tebi je da ga potvrdis u zvanicnim mecevima. Zelim ti da postignes makar jedan pogodak u subotu.

Reply

Leave a Comment