Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Милијаш: „Најдража титула до сада“

И поред многих оспоравања, капитен Црвене звезде, Ненад Милијаш, одиграо је одлично у завршници сезоне, и један је од најзаслужнијих што се титула вратила на Маракану. Изјаву коју је капитен дао након утакмице са ОФК Београдом, пренео је дневни спортски лист „Спорт“:

„Најсрећнији дан у Звезди. Честитам саиграчима и стручном штабу, сматрам да је ова генерација то заслужила. Ово ми је трећа титула, али и најдража, и хвала навијачима што су у оволиком броју дошли на Маракану.“

Ненад Милијаш је ову победу и титулу посебно посветио људима које су задесиле највеће невоље у свему што је погодило нашу земљу и пожелео им да што пре изађу из проблема.

Повезане вести

13 comments

Aleksandar јун 2, 2014 at 14:29

Upucen sam potpuno.. Novac od Gazproma ide delom namenski (za omladinsku skolu nesto oko milion Eu). Drugo, ako uprava kluba pred pocetak prvenstva izadje i izjavi da je budzet Zvezde oko 10 miliona na godisnjem nivou, a prihode samo od sponzora imate 7-8 miliona , i nepismenom bi bilo jasno da se ne moze doci do situacije da igraci dobiju po 20% od onoga sto im sleduje. U pripremi budzeta ulaze svi moguci prihodi (sa svim mogucim porezima prema drzavi), ali mogu glavu na panj da stavim da mi drzavi nismo platili ni dinar poreza, sto na plate, sto na novac koji je zaradjen od prodaje igraca. Znaci, jos smo uvecali dugove. Razumem ja da se nema para, ali mora neko da nam kaze koliko „kosta“ ova titula. Koliko smo jos klub zaduzili, a koliko para smo vratili. Ili, lepo neka prodaju 3-4 igraca, koje mogu (Lazovic, Dauda, Mrdja, Petkovic itd.) pa neka isplate svoje igrace, neka daju odmah procente klubovima kojima duguju od tih prodaja pa sta ostane..

Reply
Sladajac мај 28, 2014 at 00:18

Коментар: Dosta nam je placenih navijaca, koji vode klub i prosto rade sta hoce skidaju igrace, razbijaju automobile, odaju pocast kriminalcima, rade prelazni rok (babovic) a djajic aminuje, trener kukavica Milijas, Bajkovic, Mijailovic rade sta hoce ali kad se klub privatizuje takvi likovi ne mogu ni na tribine. Zasto je jedna svetcka ziva legenda Vidic napustio stadion pred kraj meca???, nije hteo da ucestuje u farsi!!!…Karadzic, Terzic, Dzajic, Kokeza do juce luti neprijateli a sad KUMOVI!!!…

Reply
100% мај 29, 2014 at 11:28

Ti si jedan obicni idi.ot

Reply
Aleksandar мај 27, 2014 at 11:43

Da li nekog od vas interesuje zasto igraci nisu primili platu pola god? Gde odlazi novac od sponzora (Gazprom preko 4 miliona, Telekom oko milion, Puma sigurno isto bar milion, od Arene je naplaceno oko milion, ceo ugovor unapred).. Razumem da dugujemo mnogo para, ali nesto ne vidim da vracamo dugove, pa me zbog toga interesuje zasto igracima ne placamo skoro uopste. Ako je takvo stanje kakvo jeste, onda neka prodaju sve sto moze, neka vrate dugove koje duguju igracima (u klubu i bivsim), neka vrate tih 2 i po miliona koje duguju klubovima pa sta nam ostane.. Ili, neka jednostavno nadju mogucnost da povecaju prihode (prodaja prava na ime stadiona, ime koje nas stadion nema i sl.)

Reply
Njerfe мај 27, 2014 at 12:37

Ne znam koliko si upucen u strukturu dugova ali najprostije receno najveci deo dugova su kamatonosni tugovi, dugovi koji se sami uvecavaju, tako da deo para odlazi na servisiranje kamata, provizija i penala zbog kasnjenja u placanjima. A novac koji GAZPROM daje klubu je strogo kontrolisan i postoji tacan plan u koje sektore kluba i za koje namene se ulaze novac. Hajde da svi pomognemo klubu i mi navijaci, svako po 10 evra i klub ce da prezivi!!

Reply
... мај 27, 2014 at 00:05

I kada mnogi nisu verovali u Mikija ja sam pisao da nam je on jedan od glavnih. Kao bivseg fudbalera niko me ne moze ubediti da Milijas nema kvalitet i vec sada mi je jako zao ako ode (nazalost najavljivan je odlazak), jer tesko cemo naci zamenu, nekoga ko ce biti miran van terena, na terenu najbolji kada je najpotrebnije, uvek umeren u izjavama, nikada ne bruka dres koji nosi. HVALA TI MIKI NA SVEMU I OSTANI AKO ZELIS JER UVEK SI DOBRODOSAO.

Reply
Red мај 27, 2014 at 21:28

Mora da ostane.

Reply
Djole-Jagodina мај 26, 2014 at 22:05

Ja kao sto sam i obecao do danas nisam komentarisao nista a cekao sam izjavu kapitena na sajtu.Prvo da kazem a slozice se svi da Milijas na prolece i onaj iz jesenjeg dela nisu isti igraci.Moje kritike su bile i ostre i cesto i neprimerene ali citajuci danas clanak o kapitenu o onome sto je radio a nije se znalo moram reci da sam se postideo i da sam se pokajao za sve izgovoreno u vezi njega.Danas sam shvatio da je i pored slabijih partija na jesen on uradio vise za sve nas od mnogih koji su se hvalili i isticali a mi cesto verovali.KAPITENU ljudino oprosti ovom obicnom smrtniku za sve i hvala ti sto si nam doneo titulu posle svih kradja koje smo preziveli.Tebe sam najvise kritikovao ali te sad najvise postujem i cenim ali shvatices ti to jer volis Zvezdu bas koliko je i ja volim .Pokazao si da si veliki covek a prolece te je valjda probudilo pa si ponovo bio onaj stari koji sam resava kad je tesko.Dosao si da bi obradovao najbolje navijace na svetu i ponovo nam vratio veru da Zvezda nemoze da propadne i da je uspeh Zvezdaska sudbina a da samo srecni i privilegovani imaju tu cast da navijaju za CRVENU ZVEZDU Evropskog i Svetskog sampiona.ZELIM ti svu srecu u zivotu ma gde bio i sta god radio.LJUDINO IZVINI JOS JEDNOM>Zvezda mi je sve………..

Reply
Denis мај 26, 2014 at 23:30

Prepirali smo se u vezi njega, ali najbitnije da smo na kraju zadovoljni 😉 i da je Miki dokazao da je kralj za nasu ligu.

Reply
Teks Viler мај 27, 2014 at 07:36

Ljudski je gresiti!Milijas je kapiten u pravom smislu te reci,kakvog jos od Piksijevog doba nismo imali.Vodja na terenu i van njega a ubojita levica posle Mihine najjaca!

Reply
jagodina navija za zvezdu! мај 27, 2014 at 15:16

BRAVO!
Nisii od onih koji kada je lose pljuju na sve strane a kada je dobro onda…:) Svaka cast za komentar.
JEDAN JE MIKI KAPITEN!

Reply
CzvBoys мај 26, 2014 at 19:42

Zasluzio je ovaj covek da mu Sever skandira i ime i prezime! HVALA TI MIKI!

Reply
ClarkKent мај 26, 2014 at 23:34

Prastaj brate, greskom ti lupih minus…

Reply

Leave a Comment