Moja Crvena Zvezda
Архива

Kristić i Ninkov pred Čukarički

Aleksandar Kristić i Pavle Ninkov

Crvenu zvezdu u nedelju 26. septembra u 16,00 časova očekuje još jedan ispit u Jelen Superligi. Na Banovom brdu, domaćin našem klubu biće ekipa Čukaričkog. Uprkos situaciji na tabeli opuštanja nema, i naši crveno-beli najavljuju ofanzivu i pobedu.
– Očekuje nas još jedno gostovanje u kojem moramo da zabeležimo pobedu. Moramo da izađemo maksimalno angažovani i da pobedimo utakmicu. Što se tiče igrača, svi su spremni i konkurisaće za tim, osim Đorđevića koji još uvek vuče povredu lista – rekao je trener Crvene zvezde, Aleksandar Kristić.

Pavle Ninkov deli mišljenje svog šefa:
– Rezultati Čukaričkog i njihov položaj na tabeli ne smeju da nas zavaraju, kao ni to što nisu osvojili ni jedan bod i nisu dali nijedan gol, jer bez obzira na sve oni imaju zaista kvalitetne igrače. Tu su Sale Radivojević, Rašković, zatim dosta mladih igrača, Kiso, Krčmarević, tako da verujem da ako budemo ušli lagano u taj meč da ćemo imati problema. Nadam se naravno pobedi, jer od nas sve zavisi.

Na pitanje da li im jučerašnje „spoticanje“ direktnog rivala predstavlja dodatni motiv, Ninkov je rekao:

– I mi smo se okliznuli u prvom kolu, mislim da je bilo očekivano da se to i njima desi. Nama to nije dodatni motiv. Gledamo kako ćemo mi da odigramo i da pobedimo Čukarički – jasan je Ninkov.

Aleksandar Kristić se osvrnuo i na rezultate koje za sada ne prati dovoljno dobra igra.

– Nama je sutra najvažnija pobeda. Da napravimo jedan pobednički niz. Koncetrisaćemo se i uradićemo sve da tako i bude. Sigurno je da će igra vremenom doći na nivo koji želimo, za to je potrebno vreme, ali nas pre svega u sledećoj utakmici interesuje rezultat.

Ninkov je upitan da prokomentariše svoje dosadašnje igre.
– Bilo je mnogo priče oko mog odlaska. Idem, ne idem, i tako u krug. Naravno, da je to uticalo na moje igre. To se završilo, ostao sam u Zvezdi, naravno da sam ovde zadovoljan, samim tim i igre dolaze same po sebi. Svakako da bih voleo da u narednom periodu igram još bolje, i očekujem još bolju igru – rekao je Ninkov.

Dakle, nedelja 26. septembar u 16,00 časova. Banovo brdo. Stadioon Čukaričkog. Zvezda na novom ispitu. Dodji da podržiš voljeni klub…

Ja sam godine proveo sa tobom…

Повезане вести