Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Печник, Саво, Боске и Мрђа: Нине, врати се!

Милош Нинковић и даље је на прекретници. Повратак у Звезду, одлазак „преко“, можда и крај каријере. Бројни навијачи нашег клуба желели би да гледају Нинета још једну сезону у црвено-белом дресу. Поред њих, таква је ситуација и са играчима.

Mozzart Sport преноси изјаве неколико садашњих и некадашњих Звездиних играча.говорио је о томе за Курир.

„Први сам за то да се Нине врати. Наговарам га стално. Молим га сваки дан да то уради. Не одустајем док не каже „да“. Много бисмо добили његовим доласком, не само на терену него и у свлачионици. Нине је главна карика ове екипе. Заиста се надам да ће ускоро поново обући црвено-бели дрес. Он одлучује, знам како размишља, али бих волео да нам се ипак прикључи и у такмичарским утакмицама.“

Сличног мишљења је и новајлија, Милош Босанчић.

„Много би нам значио повратак Нинковића. Реч је о добром играчу и правом звездашу. Наравно да бих волео да играм с њим.“

Саво Павићевић, који је прошле сезоне играо са Нинковићем, такође прижељкује његов повратак.

„Лично, моја је велика жеља да се Нине врати. Не само моја, сви бисмо то хтели. Зна се ко је Нинковић и колико бисмо добили с њим. Знам да му је приоритет иностранство, али искрено се надам да ће се вратити у Црвену звезду. Ту му је место.“

Чак је и Драган Мрђа из Јапана разговарао са Нинетом.

„Чујем се са Нинетом редовно, али нисмо причали о томе. Искрено, због Звезде бих волео да се врати, али одлука је на њему.“

Одлучује Милош Нинковић!

Повезане вести

5 comments

Звезда шампион! авг 15, 2014 at 22:44

Ако Мики оде онда ово не би било лоше,али ми се не свиђају ти „отворени уговори“. Ако се врати треба да потпише нормалан нови уговор до краја сезоне.

Reply
delijaMNE авг 15, 2014 at 19:45

Ako voli zvezdu sto ne dodje? Eto voli i Nine pare! Ako cemo realno volim ih i ja:D al kad nema kluba sto ne dodje da pomogne voljenom klubu?! Ponasa se kao dijete! RAZMAZEN!

Reply
Бранимир авг 16, 2014 at 13:27

Немој тако. Човјек воли Звезду и ако је ико имао коректан однос према Звезди то је био Он. Сви смо видјели какав је имао однос према новцу и плаћању и то се, уз подршку других, ланчано одразило на читаву екипу. Он се показао и као велики хуманиста, поклањао је тамо неке новце и станове, чини ми се.
Звезди су потребни комплетни играчи, у сваком погледу. Ако нису такви, шта ће нам. Нинковић размишља и о себи, и о Звезди заједно и то је врло коректно. Маракана не треба да буде Крф да би се хероји одморили и прикупили нову снагу за нове битке.

Reply
Бранимир авг 15, 2014 at 18:18

Ја сам вјероватно један од ријетких којег евентуална реализација овог ангажмана и повратак Нинковића у Звезду ни најмање не весели, јер мислим да би то било сасвим непотребно и чак контрапродуктивно за све у овој причи. Нинковић је био веома заслужан за освајање титуле, али више на стварању и одржавању позитивне атмосфере него према неком учинку и залагању на терену. (Ја то тако гледам.) Будимо реални, Милош је уморан, од свега и размишља да прекине каријеру, а у Звезду се може вратити када год хоће и то зависи само од њега. Мени је потпуно страна и неодржива таква теза. Зашто би Звезда морала да пристане на такву ситуацију и могућност? Чуди ме и ово здушно залагање бивших и актуелних фудбалера који наговарају Милоша и залажу се за његов повратак. Не ради се о првомајском устанку, па се као окупљамо да нас има више, да се боље проведемо. У питању су виши циљеви, а ту главну ријеч треба да има тренер. А како Лале благонаклоно гледа на Луковића, онда ме ни случај Нине не би требао да чуди.
Али ја се, свеједно, чудим.

Reply
Aleksandar авг 15, 2014 at 21:05

Slazem se sa tobom, ali samo delimicno. Ninkovic bi ove sezone mogao da pruzi mnogo, iz razloga sto bi igrao na svojoj poziciji, odmah iza napadaca. Napred bi imali jos i Pecnika, Lazovica (ako ne ode, a sve mi vise lici na to da nece), Tu bi bio jos i Bosancic koji bi pokrio mesto Milijasa a u rotaciji bi jos bili i mladi igraci i veoma lako bi oni mogli da dobiju dosta minuta kada se igra kuci i kada je rezultat dobar. E, sada, stoji to da nam Ninkovic sa ovakvom psihom i razmisljanjem i ne treba. Sta ce nam igrac koji je „umoran“ od fudbala ili u prevodu od igranja bez para (nije tu u pitanju ni liga, ni tereni niti bilo sta trce).

Reply

Leave a Comment