Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Рукометашице против Медицинара

Рукометашице Црвене звезде почињу нову сезону у Супер лиги Србије гостовањем против Медицинара у Шапцу. Меч се игра у петак од 20 часова и 30 минута у шабачком Спортском центру Гимназија.

Тим црвено-белих драстично је промењен у односу на претходну сезону. Нови капитен Катарина Манчић покушаће са својим саиграчицама да изненади домаћи тим већ у првом колу. Од нових рукометашица у тим су стигле Владислава Ђокић из Руме, Тамара Никић из Железничара, Наташа Радуловић из Слодеса. У екипи су три голмана која су и претходних сезона били у Звезди – Снежана Лежаја, Маја Домби и Дарјана Вуклиш, а ту су још Ивана Михајловић, Ивана Сикимић и Николина Антонић. У припремном периоду Звезда је савладала Бугојно и Метковић, док је против Борца забележен пораз.

Медицинар је претходне седмице у Шапцу освојио Меморијални турнир Сузане Станковић. У полуфиналу су савладале Лозницу са 47:25, а у финалу су биле боље од београдског Јуниора резултатом 47:46. Одлични стрелац Ана Радовић је прво име ове екипе, а треба обратити пажњу и на Обућину и Зорану Миличевић, која је управо овог лета из Звезде прешла у редове екипе из Шапца.

Надамо се да ће црвено-беле успешно стартовати у новом шампионату, а подршка навијача ће ове сезоне бити изузетно битна за екипу Славенка Жерајића, која ће настојати да сачува суперлигашки статус.

1. коло Супер лиге Србије 2014/15

Медицинар – Црвена звезда

Шабац, Спортски центар Гимназија

Петак, 19. септембар 2014, 20:30 часова

Повезане вести

Leave a Comment