Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Лалатовић: Поносан сам на своје играче

Шеф стручног штаба Црвене звезде, Ненад Лалатовић, после утакмице са Новим Пазаром био је задовољан победом. Ипак, Лалатовић сматра да екипа мора да прикаже још и више.

– Задовољан сам победом и резултатом. Нисмо играли на нивоу на коме очекујем да будемо, међутим, у тиму има неколико играча, који нису прошли припреме и сматрам да смо у овом тренутку пружили максимум. Задовољан сам и како смо играли у неким периодима. Постигли смо гол на време, и желели да дуплирамо предност, у чему смо на крају и успели, иако је Нови Пазар у међувремену, после наших грешака, имао две лепе прилике. На срећу, нису успели да их реализују. Смирили смо дешавања на средини терена, успоставили контролу и након другог гола, све је било много лакше. пре почетка сезоне мало ко је очекивао да у шест утакмица имамо пет победа и реми, и то без примљеног гола. Сматрам да је овај резултат премашио очекивања, и поносан сам на своје играче – рекао је Лалатовић

 

Повезане вести

4 comments

Vopi сеп 21, 2014 at 20:16

Kako smo igrali otkad je Miki otišo dobro smo prošli. Biće Miloš dobra zamena samo da uđe u formu i da bolje upozna saigrače i oni njega. Samo nemoj više da počinješ sa Savićevićem, dečko ne zna gde se nalazi, solidan je defanzivno ali uspešnost pasova je katastrofa, to jedan srednjak ne sme sebi da dozvoli. Biće ovo dobro kako vreme odmiče.

Reply
pera сеп 21, 2014 at 22:03

Ne bih se složio sa tobom samo u jednom. Savićević mora da igra uvek na svom mestu dakle leva polutka to isto važi i za igraća koji bi po meni trebao da ga menja a to je mali Ristić. Dečko ima ideju i dok je igrao mi smo imali i igru. Trener se mora odlučiti da li hoće dva igrača u špicu pa onda igrati u formaciji 4 4 2 ili neku 3 4 2 1 kao prvo drugo mora se na treningu jasno reći igračima ko je ko u sistemu igre. Dok je Miki igrao znalo se ko je glavni na terenu, dakle ko misli a ko to sprovodi. Po meni igrači koji bi trebali da misle su Bosančić pozadi a Laza i Peč napred. Otkad nema malog Ristića mi kao i da nemamo levu stranu napada. Halfovi standardni a najbolji igrač tima mali Rajković zver na golu. Neće on još dugo primiti gol u prvenstvu samo da se napravi tečnija i brža igra prema napred i mnogo više šansi da se dokažu Despotoviću i Joviću. Ako Laza definitivno ostaje do kraja polusezone onda se zna ko će organizovati napad.

Reply
cz сеп 21, 2014 at 14:40

Lose je bilo da se ne lazemo,a igramo na Mari prosle sezone smo trpali sve sa 3,4 gola ovde ih jedva i damo,a i dozvoljavamo protivniku mnogo toga.Definitivno onaj tim sa pocetka sezone,tj dok se igraci nisu registrovali je bolje djelovao.Svaki put nam je neki novi igrac tu,evo sredina od sinoc nikada zajedno nije igrala tako i na predhodnim utakmicama neke izmjene stalno vidimo da to nista ne donosi,neuigrani smo.Stoperi su za sada na vrhuncu zadatka kao i Rajko,Mijailovic i Petkovic nikad losiji,Lazovic i Pecnik takodje nisu na svom nivou.Uz Bosancica koji idalje nije spreman a vidi se da nam treba neko iskusan na sredini,medjutim sa njim trenutno ovakvim nista ne dobijamo.tu je i Katai ali on je tek dosao,u poslednje tri utakmice izgleda kao ni da priprema nismo imali,niti ijednog trenigna zaista ne znas sta se desava.Vec sam par puta pisao,trener treba napokon da nadje startnih 11 pa ako Lazovic,Pecnik ili Mijailovic ne pokazuju sada dobru igra ima klupa,ubaci Antica koji se dobro pokazao sigurno necemo nista izgubiti a ovi kada se vrate u formu mjesto im pobjeci nece,mucimo se samo,a gostovanja se itekako bojim ugl dosta toga ne stima,nazalost,mozda i sama formacija da li sa dva ili jednim spicem ma nisam pametan.

Reply
Dejo сеп 21, 2014 at 10:28

Moje povjerenje puno imas Lalo samo bi trebalo da zaigras sa Jovicem uz Rakica a mogao bi isprobat foramaciju sa tri napadaca nase Crvene Zvezde Lalo 😀

Reply

Leave a Comment