Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Гаврић о дербију: Био сам фокусиран на дефанзиву

Ненад Гаврић дошао је летос на Маракану, а неколико месеци касније добио и прилику да дебитује у вечитом дербију. Неће га памтити по добру, јер је доживео пораз.

„Знам да је већ изанђала флоскула, заиста, звездаш сам од малих ногу. Не волим ни у игрици да изгубим од Партизана, камоли у збиљи.“

Није имао трему, али сматра да је могао боље.

„Мислио сам страховаћу много више, међутим, узбуђење је нестало већ у првим минутима кад сам чуо Делије, препознао френетичну подршку. Одиграли смо добро прво полувреме. Али и томе што су нас потценили, мислили лако ће с клинцима кад нема Нинковића, Дауде, Мрђе… Можда сам могао боље, али да је Јовић постигао гол другачије би се причало и о мом учинку.“

Како каже, тренер Лалатовић инсистирао је да велику пажњу посвети Вулићевићу и његовим продорима по десној страни, те ту можда лежи узрок његовог мањег учинка у фази напада.

Знали смо њихов шаблон, да безмало сви напади крећу и завршавају на десној страни. Шеф је тражио да зауставим Вулићевића, не и да не нападам на гол Лукача. Много сам се истрошио у дефанзиви, осећао сам да немам довољно снаге за завршницу“, закључио је крилни играч Звезде за Спортски журнал.

Повезане вести

6 comments

РУК окт 24, 2014 at 00:12

Безвратни му је надимак…

Reply
Luka окт 23, 2014 at 15:59

Reče nam čovek u lice da je „možda mogao i bolje“, i ne trepnu?! Ovaj nazovi-fudbaler je samo dokaz da smo tezga za prodaju fudbalera uz procente i ugradnju, a bez obzira na njihov kvalitet i doprinos rezultatima kluba. Tako će i Gavrić otići u neku drugu evropsku ligu, a Terzi, Kokezi, nekom tamo menadžeru, pa verovatno i Lalatoviću, kapnuti malo u džep od tog transfera. Zato im i ne smeta što ovako igra.

Reply
pera окт 23, 2014 at 20:00

Svi mi dobro znamo da je ovaj igrač doveden da zameni Lazovića jer je bila gotova stvar sa njegovim odlaskom. Dečko igra po levoj strani a po meni mesto mu je pored desne aut linije. Mene on neodoljivo podseća na Kasalicu i ako su njega pustili jer nema mesta u ekipi nisu morali da momka dovode. U svakom slučaju mu želim dobre partije pre svega u Zvezdi i još jednom apelujem na sve vas da ne stvarate dodatni pritisak na igrače. Lako je komentarisati iz fotelje.

Reply
josif окт 23, 2014 at 15:21

Decko!ti se malo fokusiraj na klupu jer je to za tvoje neznanje vrh u ovom trenutku i to samo sa obzirom na igracki kadar kojim Zvezda mo9mentalno raspolaze.U proslogodisnjoj ekipi nebi ima mesta ni medju 18.Pozz.MKD

Reply
mariachi окт 23, 2014 at 15:44

Gavric igra da bi ga prodali a gura ga onaj ko ima udeo u njegovom transferu tj Lalat.

Reply
josif окт 23, 2014 at 22:28

A gde ce ga i kome tako mutavog prodati?

Reply

Leave a Comment