Moja Crvena Zvezda
Архива

Humanitarni kocert za KiM

Kocert za KiM

Po završetku utakmice 7. kola Jelen Superlige Srbije između Crvene Zvezde i Metalca, koja se igra u nedelju u 18,00 časova u organizaciji udruženja navijača „Delije sever“ i FK Crvena zvezda održaće se treći humanitrani koncert „Za naše Kosovo i Metohiju“. Početak koncerta zakazаn je za 21,00 čas.

Manifestacija koja prerasta u tradicionalnu uspešno je organizovana i prethodna dva puta kada su „Delije“ novcem sakupljenim od prodaje ulaznica kupili neophodne namirnice za rad narodnih kuhinja na Kosovu i Metohiji.

U poslednjih deset godina „Delije“ su više puta sakupljali humanitarnu pomoć u vidu prehrambenih namirnica, školskog pribora, garderobe, a kupovina stana samohranoj majci iz Peći svakako je nešto na šta je svaki Delija ponosan. Saradnja „Delija“ i nevladine organizacije „Majka devet Jugovića“, koja vodi brigu o narodnim kuhinjama, traje već duže vreme. I ovog puta prihod od humanitarnog koncerta će ići za kupovinu brašna i drugih namirnica neophodnih za funkcionisanje šest narodnih kuhinja na Kosmetu.

Na koncertu će nastupiti: Ivana Žigon i Kosovski božuri, Riblja Čorba, 357, Đorđe David i sastav F4.
Napominjemo, za utakmicu sa Metalcem sezonske karte za Severnu tribinu neće važiti, već će svako ko želi da uđe na sever morati da kupi kartu po ceni od 500 dinara, kako bi mogao da prisustvuje i koncertu.

Повезане вести