Moja Crvena Zvezda
Звездаши широм светаТрансфериФудбал

Трифуновић напустио Буњодкор

Милош Трифуновић

Иако је пре само неколико дана било готово извесно да ће, још увек, нападач Црвене звезде Милош Трифуновић ипак наставити каријеру у узбекистанском Буњодкору из Ташкента, то се ипак неће догодити. Челници најбоље узбекистанске екипе понудили су руководству нашег клуба да откупе Трифуновићев уговор, али је до непремостивих препрека дошло при одређивању висине обештећења. Понуда је била више него незадовољавајућа за наш клуб, а са друге стране руководство Буњодкора није желело да „дубље завуче руку у џеп“.

Ове информације потврдио је и сам Трифуновић, који се већ данас прикључио тренинзима Црвене звезде:

– Пошто од повратка у Ташкент нема ништа, у разговору са челницима Звезде договорили смо се да се одмах прикључим тренинзима екипе. Највише бих волео да останем у клубу и да помогнем Звезди у другом делу шампионата. Ипак, одлука је на стручном штабу и ништа не желим да говорим унапред.

Повезане вести

21 comments

veliki pravi Zvezdas дец 8, 2011 at 00:02

Prodajte Kaludjerovica ,vratite u Brazil Borhu ,prodajte Vesovica ,prodajte potpuno Radu Slavka Perovica , zadrzi Crvena Zvezdo talente mladje igrace produzi ugovor sa njima Dzajicu i Lukicu na pet godina ,zadrzi Crvena Zvezdo Kirovskog ,zadrzi Crvena Zvezdo Cosica dogovori se sa CSKA preko Gasproma da se potuno Cosic vrati u Crvenu Zvezdu jer bi Zvezda bila na dobitku sa njim u odbranbenoj liniji tima ,zadrzi Crvena Zvezdo Mezengu jer mu treba pruzit priliku da se posle ne zajebemo Dzajicu ,zadrzi Crvena Zvezdo Milosa Trifunovica ,zadrzi Crvena Zvezdo Paseka i zadrzi Crvena Zvezdo Mijailovica

Reply
Borivoje дец 7, 2011 at 23:18

Bas su smradovi sto nisu hteli da se ispruze,mozda se nadaju da ce ga dobiti za dzabe.Tamo se dokazao bas dobro,a nama bi milion dobro dosao.

Reply
Vladimir дец 7, 2011 at 23:12

Ne bih mnogo da pisem, ali… Nadam se da su igraci zvezde gledali basel – manchester, i da su videli kako se igra za klub, zbog ljubavi a ne zbog para!

Reply
IGGY дец 8, 2011 at 01:01

Mozda ne toliko zbog ljubavi, ali to su pravi profesionalci, znaju sta je njihov posao i cute i rade… Ginu na terenu… A kod nas u ekipi ima mnogo promasaja, sve neki manekeni….

Reply
Nikola дец 7, 2011 at 22:17

Vidim da mnogi nisu za trifketa, ali razmislite malo logicno. Zbog cega da tamo 600 000 za ubiparipa kad nam se trifke vraca za dzabe, a mislim da je cak bolji od ubiparipa i od ostalih napadaca kojih imamo trenutno

Reply
Nikola дец 7, 2011 at 22:21

pogresio sam: da damo 600 000

Reply
... дец 8, 2011 at 13:59

Ko je rekao da mi hocemo Ubiparipa , ne veruj svemu sto citas u novinama !

Reply
Marek Hamsik дец 7, 2011 at 21:31

Po meni je Trifke podjednako loš kao i Kaludjerović, tako da ako nam on bude glavna opcija u napadu osvojićemo titulu kao i zadnje 4 godine…

Reply
djape дец 7, 2011 at 21:16

http://www.mozzartsport.com/vesti/9603/mihajlicenko-dosao-po-lazovica/
neka ostane trifun, i perovic, posto izgleda lazovic definitivno odlazi

Reply
Dragan дец 7, 2011 at 21:04 Reply
Severac дец 7, 2011 at 20:58

Ljudi, sta je sa Krnetom i Spajicem? Deficitarni smo sa centarhalfovima, a njih dvojica su najavljivani kao talentovani……ili je to bila patka?!

Reply
Dusan81 дец 7, 2011 at 20:43

Ne bih da se mesam u posao Robiju ali mi nece biti jasno po cemu je zakljucio da Trifunovic nema potreban kvalitet , i pritom ga prosledio dalje posle samo 20 dana priprema i upoznavanja igraca , mislim da je to pocetnicka greska. Trifunovic je mnogo mnogo bolji od Perovica koga smo ostavili u Zvezdi a odrekli se ovog kvalitetnijeg igraca .Decko ume da primi loptu i zakuca je u gol , nema namestanja dva dana za sut … sut sa distance koji je za nas misaona imenica je njegov dodatni kvalitet , znaci kad primi loptu na 16 m opali po njoj i gol.

Reply
dusan дец 7, 2011 at 23:43

pa zakljucio je tako sto trifunovic moze da igra u javoru, ali ne bi smeo da igra u zvezdi. na zalost, zivot nam pokazuje da trifunovic i njemu slicni mogu da igraju u zvezdi, ali tada zvezda moze da bude samo druga. a ako nastavimo sa ovim zakrpama poput trifunovica, kaludjerovica, perovica, vilotica, reljica, kovacevica i raznih „odlicnih“ stranaca poput kadua, mezenge i borhe uskoro necemo biti ni drugi. dug od nekoliko desetina miliona moze se ugasiti samo pravljenjem igraca koji kostaju svaki desetak miliona evra. u prevodu to znaci dati ozbiljne pare jankovicu i slicnoj deci, dati ozbiljne pare za ozbiljne igrace, zadrzati ih dve ili tri godine u zvezdi, postici sportski uspeh i onda na njima zaraditi pare. za igraca koji ce za dve ili tri godine kostati 10 miliona sada treba dati 3 miliona. Ove sto mi kupujemo za 200 hiljada oni ce i za tri godine kostati 300 hiljada a sa njima se nista ne moze uraditi na sportskom planu. trebalo bi ozbiljno da nas zabrine sto glodari prave nastasice i markovice, sto nam pred nosom uzimaju stefana savica i prodaju ga za velike pare mancester sitiju, a mi saljemo nase poluigrace u azarbejdzan i uzbekistan. nas najbolji grac otisao je za 300 hiljada u prosecnu spansku ekipu i tamo je odigrao ukupno 35 minuta. mislite o tome.

Reply
Alex Krycek дец 8, 2011 at 01:11

Није га се Роби одрекао, већ га је Аџић продао. Ако се не варам, Робију се чак и свидео.

Reply
van basten дец 7, 2011 at 20:42

ne hvalim ga ali mislim da ovaj igrac nije sve rekao u zvezdi,nekako mi deluje da moze da pomogne.treba mu dati sansu.

Reply
milos дец 7, 2011 at 19:59

Ma daj, nama se bas ne da! Valjda cemo uspeti da ga uvaljamo nekom drugom!

Reply
nra дец 7, 2011 at 20:03

trifke je bolji od kaludjerice 😛 barem po meni…

Reply
Aleksandar дец 7, 2011 at 20:13

Borha,Lazovic,Vesovic,Kaludjerovic,Mezenga… Sad jos Trifke,M.Perovic i Paseko… To cenim…

Reply
zokaJ дец 7, 2011 at 20:48

nisu svi na istoj poziciji!Samo su Trifke ,kaludjer i Bruno „pravi“ spicevi.

Reply
CZovac дец 7, 2011 at 21:03

Ma neka igraju u napadu:
Kirovski-Bajko-Vesic, dok nam brani Dmitrovic, ako pobedjujemo nemam nista protiv!

Leave a Comment