Moja Crvena Zvezda
Женски фудбалФудбал

ЖФК Црвена звезда – ЖФК Спартак 0:2

Фудбалерке Црвене звезде поражене су у оквиру 8. кола првенства Србије, на домаћем терену од екипе суботичког Спартака резултатом 0:2.17106-zfk-spa-czv-gostovanje

Црвено-беле су током већег дела меча  јуришале на сваку лопту и биле опаснији ривал. Имао је и Спартак своје шансе, али их је Сандра Милојевић на голу Црвене звезде успешно зауставила. Најбољу прилику за црвено-беле пропустила је средином првог полувремена Дина Благојевић.

Пад у игри звездиних фудбалерки десио се од 70. минута, када је у тиму Спартака заиграла Ања Адамов, која је заменила Јелену Чубрило. Она је уносила велику пометњу у редове Црвене звезде продорима по левом крилу. За само три минута црвено-беле су два пута матиране. Прво је Милена Николић постигла гол у 75. минуту, а затим и Инес Нрехи у 78.минуту.

Утакмица је била веома коректна, са само једним жутим картоном, али и поред тога играчица Спартака Марија Илић је у једном дуелу извукла дебљи крај и зарадила неколико копчи на глави. Ово је већ други пораз црвено-белих фудбалерки од Спартака ове сезоне. У првом колу изгубиле су у Суботици са 0:4.

Црвена звезда – Спартак 0:2

Помоћни терен стадиона Црвене звезде. Гледалаца: 70. Судија: Дарко Богдановић (Краљево). Стрелци: Николић у 75. минуту и Инес Нрехи у 78.минуту. Жути картон: Стојановић (Црвена звезда).

Црвена звезда: Милојевић, Ђуричек, Стојановић, Живановић, Бобић, Радосављевић(од 67. Еленков), Благојевић, Ерац, Т. Ђорђевић(од 78. Милинковић), К. Ђорђевић(од 56. Матић), Пантелић(од 75. Величковић).

Спартак: Гардијан, Илић(од 81. Радановић), Т.Крстић, Савановић, Словић, Нахи Естел, Мефомету Фалоне, Инес Нрехи, Николић, Н. Дамјановић, Ј. Чубрило(од 70. Адамов).

После 8. кола фудбалерке Црвене звезде налазе се на четвртом месту на табели са учинком од пет победа и три пораза са укупно 15 бодова. Спартак је убедљиво први са свих осам победа и 24 освојена бода. У следећем колу фудбалерке Црвене звезде гостују у Крагујевцу екипи Тријумфа.

 

Повезане вести

1 comment

Звезда шампион! окт 13, 2013 at 20:06

Браво девојке ❗ :mrgreen:

Reply

Leave a Comment