Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Петковић: Нисмо се предали

Капитен младе репрезентације Србије и до повреде укрштених лигамената један од најстандарднијих фудбалера у тиму Ненада Лалатовића, Марко Петковић, успешно је пребродио опоравак и вратио се у мечу претходног кола са Доњим Сремом на терен.

Не могу пуно да кажем о својој игри на основу два пута по пет минута колико сам одиграо у Новом Саду, односно сада против Рада. Колено је све боље и боље и верујем да ћу до краја првенства добијати све већу и већу минутажу. Доста сам гледао саиграче ван терена и из искуства могу да потврдим да не постоји ништа теже од тога без обзира на дешавања у игри – рекао је Петковић.

zzzz10413304_773667292694169_7808420274363934896_n

Већ у наредној утакмици коју Црвена звезда игра на Бановом Брду може се очекивати дужи боравак на терену младог дефанзивца.

– Од уторка крећемо у припрему тог меча. Сигурно да је тим Чукаричког уз нас и вечитог ривала најквалитетнији у лиги и да ће бити много тешко освојити бодове. После дербија у два сусрета која смо одиграли, показали смо да се нисмо предали и поред бодовног заостатка. Што се нас играча тиче док постоји и најмања шанса да одбранимо титулу, борићемо се. Мислим да смо то и доказали у претходне две утакмице и тако ћемо наставити до краја сезоне – закључио је Марко Петковић.

Повезане вести

Leave a Comment