Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Плавшић: „Неће дерби решити првака“

Пред дерби стижу нам очекивања од готово свих играча Црвене звезде. Срђан Плавшић је у разговору за „Мондо“ нагласио да је дерби неће одлучити шампиона.

„Та утакмица је сигурно једна од најважнијих у сезони, али она неће решити питање првака, јер се бодови за то освајају у ‘малим’ утакмицама. Дошли смо у Терме Чатеж да се посебно припремимо, јер знамо колики је значај утакмице која следи. Боравак овде много нам значи психички, јер смо искључени од других дешавања. Овде смо 100 одсто концентрисани и трудимо се да одрадимо све што шеф од нас тражи“ рекао је Срђан и истакао да може да игра по обе стране на крилу.

„Могу да играм и лево и десно. Немам посебну жељу, а у последње време шеф ме често ставља и на полушпица. Мислим да се екипа добро појачала и да може доста тога да уради у дербију“.

Плавшићу није пуно требало да се навикне на борава у Звезди.

„Другари које сам знао из репрезентације много су ми помогли да се брзо прилагодим – Вуле (Јовановић), Риле (Ристић), Рајко (Рајковић) док је био ту, Лука (Јовић)… Већ после два-три тренинга и прве утакмице осећао сам се као да сам одавно ту. И старији су ме брзо прихватили, чак и више него што сам се надао.“

Повезане вести

Leave a Comment