Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Плавшић: Волео бих гол против Војводине више од свега

Врло брзо је постао миљеник навијача због своје брзине, упорности и неуморног трчања током целог меча, а због своје ситне грађе га зову „Атомски мрав“. Дошао је у смирај прелазног рока, одмах се нашао у стартној постави и више је није напуштао. За портал Мондо, своје утиске о почетку у Звезди износи Срђан Плавшић.

С обзиром да је следећа утакмица против клуба из којег је дошао у Звезду, рекао је да неће славити евентуални погодак, али ако га постигне против другог бившег клуба, Војводине, ситуација ће бити скроз другачија.

– Ако дам гол Спартаку, нећу се радовати из поштовања према клубу који ми је много пружио за годину дана проведених тамо.У сваку утакмицу улазим максимално мотивисан, не гледам ко је са друге стране, али бих гол против Војводине волео више од свега, јер су говорили да сам мали и да нисам за њих. Сада сам у Звезди и мислим да су схватили да су погрешили, мада, више се не обазирем на то. Спартак и Звезда су ми пружили све што Војводина није – рекао је Плавшић.

Звезда је нанизала осам победа, а прилика за наставак низа је у Суботици у следећем колу.

– Сигуран сам да ће играчи Спартака ући силно мотивисани у меч против нас. То се види и по томе што су овог викенда одмарали неке стандардне играче, јасно је да чекају утакмицу против Звезде. Играју на свом терену и све ће урадити да прекину нашу доминацију, али ми знамо који су наши циљеви и имамо целу недељу да се добро припремимо. Већ смо заборавили на дуел са Новим Пазаром и гледамо само ка Суботици – уверава Звездин везиста.

За крај, уследила је и порука доскорашњим саиграчима:

– Чувајте се, стиже Атомски мрав – са осмехом је поручио Плавшић.

Повезане вести

Leave a Comment