Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Божовић љут на управу: „Нема плата, нема премија, нема ни за кафу!“

Miodrag-Bozovic-Zvezda1-1024x ...

Пред утакмицу са ОФК Београдом шеф стручног штаба Црвене звезде Миодраг Божовић говорио је на конференцији за медије.

„Све осим наше победе била би катастрофа. Налазимо се у изванредној серији, победили смо 12 утакмица у низу. Екипа је врло расположена за игру, дајемо и примамо много голова. То је наш стил игре… У фудбалу су увек изненађења могућа, али морало би да се деси нешто немогуће да ми сутра изгубимо утакмицу. Никада нисам радио са бољим људима, иако не примају плате и премије. Атмосфера је одлична, нико не прима плате. Клуб се држи на ногама, не знам ко га води. Није лако држати атмосферу. Замислите играча који није резерва, а нема ни премију ни плату. Много сам срећан што радим са таквим људима. Они трпе и држе атмосферу. До децембра ћемо побеђивати и нећемо да изгубимо ни једну утакмицу. Обећали су ми да ће све да буде у реду када сам долазио. Човек се држи за реч, во за рогове“ рекао је Божовић а објављује „Моцартспорт“.

Гроф се дотакао исплаћених премија.

„Ако поделиш 50.000 евра онда 30 људи добију. Љут сам на управу. После оваквих резултата, неко би требало да се позабави Црвеном звездом. Сетите се када сте правили нашу статистику после Каиарата и Металца. Када човеку добро иде мора да се рашири. Ево данас се ширим. Они су сви у одласку. Не знамо ко држи клуб, разговарамо измеЂу себе. Странци то тешко подносе. Када неко потпише уговор тешко им је објаснити да нема пара. Они долазе из сређених земаља где плата не касни“.

Ипак, Божовић каже да никада није био срећнији, али да проблема има.

„Ја никада нисам био срећнији у животу. Налазим се у најбољем клубу на свету. Зарађивао сам велику лову, али никада нисам био срећан. Јуче сам тражио кафу кад сам дошао на тренинг. Међутим, рекли су ми да нема пара за кафу. Замислите оволико велики клуб… Ово је баш чудно. Ово је велики клуб који се распада, може да се распадне у сваком тренутку. Ако треба боље да прођемо као Ренџерс, јер ово што ми побеђујемо Бачку и Сурдулицу мало кога занима. Звезда не може без Лиге шампиона. Овај клуб има подршку пола Балкана. Нека реагује ко хоће, могу и марсовци, јер сам чуо да има живота и ван земље. Кажем, истрпећемо до децембра, играћемо са кравама да се не наљуте ови из Сурдулице. Али неко мора да препозна да је Лига шампиона нешто чему Звезда тежи“.

Повезане вести