Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Prosinečki zadovoljan Kaluđerovićem

Kaludjerović Andrija
Kaludjerović Andrija

Iako je većina navijača Crvene zvezde nezadovoljna igrama Andrije Kaluđerovića u poslednje vreme, takvog mišljenja nije i šef struke Robert Prosinečki.

„Andrija je igrao dobro, možda vidim drugačije od novinara i navijača.. Kretao se i bio opasan po protivnika, jedino nije dao gol. Uradio je skoro sve što sam hteo. Probali smo s njim na toj poziciji (levog krila, prim. aut. ), inače volim da rotiram igrače“, rekao je Robi i naglasio da je zadovoljan zbog gola drugog centarfora, Mezenge, ali da nije promašenim prilikama Brazilca.

„Dao je izvanredan gol, a prethodno je promašio što se ne sme. Neverovatno je da pogodi kad mora da otrese igračaa s leđa, a ne poentira iz čiste situacije iz peterca. Bitno je da bude strelac, videćemo šta ćemo dalje. Dugo smo ga spremali, valjda je ušao u ritam. Sličan problem imao je i Kovačević, sada tek uazi u formu. Nadam se da neće kroz isto proći i Petković„, ističe Robi za „Sportski Žurnal“.

 

Повезане вести

5 comments

Tома Милф сеп 12, 2011 at 13:07

Мезенга је одличан играч чуо сам за њега још док је имао око 17 година говорили су да је велики таленат… Једино што га кочи у Звезди је његова специфична игра он није играч који трчи за лоптом ко антилопа, он је спор, али зато је јак и има много , много добар шут , он редовно улази у дубину на неких 30-40 метара од гола да му играчи додају лопту за шут али га је не добија… У Панчеву је дао прелеп гол са неких 20 м ….Погледајте и сами већину голова је дао са више од 20 м…
http://www.youtube.com/watch?v=fVsxiMsSIzI

Reply
Nenad сеп 12, 2011 at 12:39

Meni se cini da je Kaludjerovic opasniji na poziciji levog krila, cak je na utakmici se BSKom dobro kontrolisao loptu, sto mu nikako ne uspeva kad igra klasicnog napadaca.
Mislim da nema dovoljno snage da iskontrolise loptu pod pritiskom stopera.
Sto se tice Mezenge meni se svidja kako igra, dobro kontrolise loptu, lepo odigrava na stranu, mozda jos samo malo da popravi realizaciju…
Do derbija ce biti u vrhunskoj formi…

Reply
Dusan81 сеп 12, 2011 at 11:48

Kaludjer je mnogo opasniji na levom krilu , mnogo mnogo bolji na toj poziciji nego kao klasican napadac

Reply
dejanRS сеп 12, 2011 at 10:42

sta se desava sa odgovorima Robija na nasa pitanja znali ko???
Najavljeno bilo za petak,danas ponedeljak i nista,??
Potparolu nas Mirko daj napisi nam informacije iz prve ruke……….

Reply
милпар сеп 12, 2011 at 10:53

То сам и ја мислио питати…

Reply

Leave a Comment