Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Почела продаја карата за меч са Цедевитом

Почела продаја карата за дерби са Цедевитом. КК Црвена звезда Телеком позива навијаче да испуне халу, поздраве новајлије Мицића и Кинзија и пруже гласну подршку екипи у важној утакмици.

КК Црвена звезда Телеком већ у првим данима у Новој 2016.години, 4.јануара у Београду, игра врло важну такмичарску утакмицу, дерби 18.кола АБА лиге јтд против Цедевите из Загреба.

Један од дербија целог регуларног дела такмичења, против прошлосезонског ривала у финалу регионалног такмичења, игра се у дворани „Пионир“ од 18 часова.

Карте за меч Црвена звезда Телеком – Цедевита већ су у продаји од суботе 2.јануара у свим пословницама Евентима, а улазнице ће се такође продавати и на благајнама хале „Пионир“ у понедељак од 15 часова па до почетка утакмице.

Цене улазница за меч Црвена звезда Телеком – Цедевита су:
Трибине 400 динара,
Партер – 600 динара,
Плава ложа 800,
Бела ложа – 800,
Ложа 1000, док за седиште поред терена треба издвојити 5000 динара.

КК Црвена звезда Телеком позива све своје навијаче да дођу у што већем броју на ову утакмицу, испуне халу „Пионир” и пожеле добродошлицу нашим новим појачањима Василију Мицићу и Таренсу Кинзију, који ће против Цедевите играти свој први меч пред београдском публиком у црвено-белом дресу. Такође и да пруже громогласну подршку екипи Дејана Радоњића која има високе такмичарске циљеве и у Новој Години.

У првој утакмици ове сезоне у Загребу, Цедевита је победила у Загребу са 74:72. Прва прилика за спортски реванш је меч 4.јануара од 18 часова у „Пиониру“.

Повезане вести

Leave a Comment