Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоХокеј

Хокејаши бољи од Ференцвароша у пријатељском мечу

Хокејаши Црвене звезде пуном паром се припремају за финалну серију плеј-офа против Партизана, где намеравају да скину црно-беле са трона и освоје титулу после 11 година.

У склопу припрема Звездини оклопници одиграли су меч против врло квалитетног Ференцвароша, члана МОЛ лиге, који је у овом тренутку по квалитету два копља изнад Звезде, али их то није спречило да узму меру Мађарима усред Будимпеште и славе резултатом 8:5.

Три поготка за београдски састав постигао је сјајни Словенац Давид Сефич, док су се по два пута уписали капитен Павел Поправка и Роберт Сабадош, а један погодак је забележио Урош Бјелогрлић.

Звезда је потпуно надвисила реномираног противника у другој и трећој деоници, посебно убитачним контрама, а Мађари су наступили у најјачем саставу и на крају остали у шоку, јер су доживели неочекивани пораз од екипе за коју су мислили да није довољно озбиљна за њихов ниво, тако да је тренер Ференцвароша по завршетку меча казнио своје хокејаше жестоким клизањем у трајању од 30 минута. Екипа Црвене звезде наставља серију провера пред финале плеј-офа у Словенији, где ће 7. и 8. марта одиграти мечеве против Олимпије из Љубљане.

Повезане вести

Leave a Comment