Moja Crvena Zvezda
ВажноЖенски фудбалКуп СрбијеНајновијеФудбал

Црвено-беле добиле ривала у четвртфиналу Купа Србије

У просторијама Спортског центра ФС Србије у Старој Пазови одржан је жреб за четвртфинале Купа Србије за фудбалерке, као и Скупштина женских клубова Супер лиге и Прве лиге Србије.

Куглице са именима клубова извлачиле су селектор женске репрезентације Србије Сузана Станојевић и тренер голмана Данијела Станојевић, а жреб је био полудиригован, јер су се на једној страни нашле четири најбоље пласиране екипе из елитног ранга такмичења, а на другој остали клубови који су изборили пласман међу најбољих осам у најмасовнијем такмичењу.

Црвена звезда је за противника добила Војводину и гостоваће у Новом Саду. У осталим сусретима састају се Напредак – Лавице Дубочица, Слога Раднички – Машинац и Пожаревац – победник меча између Спартака и Шумадије 1903 који је на програму 23. марта.

Црвено-беле су претходне седмице успешно започеле такмичење у Купу Србије тријумфом у осмини финала против Полета у Сивцу резултатом 13:0, а у недељу од 14 часова на стадиону Рајко Митић угостиће непоражену екипу Спартака у дербију 13. кола националног шампионата.

Повезане вести

Leave a Comment