Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Бутулија:“Видећемо ко заслужује да носи Звездин дрес“

Игор Бутулија

Претходног викенда рукометаши Црвене звезде одиграли су сусрет 2. кола Супер лиге, док су рукометашице већ у 1. колу одиграле дерби са Јагодином. Након сумираних утисака тренери мушког и женског погона нашег рукометног клуба су се кратко обратили јавности.

Након свакако неочекиваног пораза од Југовића на Бањици, тренер Игор Бутулија је изјавио:

– Заслужена победа Југовића. Нама је велики проблем што су многи играчи тек стигли у Звезду и нису се још уиграли. На овом сусрету нисам могао да рачунам на Докића, Блечића, Косановића и Живковића. Осим тога, имамо и неколико умишљених звезда. Урадићемо озбиљну анализу и видети ко заслужује да носи црвено-бели дрес.

Са друге стране, тренер ЖРК Црвена звезда Славенко Жерајић имао је много више разлога за задовољство, јер су наше девојке ремизирале са одличном екипом Јагодине:

– Имали смо предност током целог сусрета. У 57. минуту смо имали два-три гола вишка. Попустила нам је концентрација у завршници, па су гошће имале шансу да стигну и до победе. На нашу срећу то се није догодило. Поједини извештачи пишу да су нам

Славенко Жерајић тренер ЖРК Црвена звезда

судије помогле. Апсолутно се не слажем са таквим изјавама. Можемо и заједно да погледамо снимак сусрета и да видимо да ли су арбитри донели било коју одлуку у нашу корист.

Повезане вести

8 comments

goran сеп 27, 2011 at 18:35

evo ga ovaj……rekoh ja da jedva cekam da cujem ko mu je ovaj put kriv……..od par navedenih primera pogodih da su mu za poraz krivi igraci!!!……bas me zivo interesuje da li ce ikada biti covek,i da li ce ikada reci a je on kriv za neki buduci poraz!!!!! a ja mislim da ce ih sa njim na klupi biti jos,a plasi me samo da ce ih ako on ostane biti puno,sto ce znaciti verovatno da cemo ponovo ostati bez titule kao i prosle godine……pitam se samo jos jedno pitanje??da li ce biti covek i da li ce spreciti sve ove moje crne sumnje(,a verijem i veliki deo zvezdasa,) tako sto ce dati otkaz i prepustiti nekom normalnijem treneru da vodi ekipu…..

Reply
cccc сеп 27, 2011 at 13:41

ajde pokupi svoje prnje, i MRS IZ MOJE ZVEZDE!

Reply
gile delija сеп 27, 2011 at 12:31

pmozi zvezdi ako je volis i idi na tribine.

Reply
crni_bombarder сеп 27, 2011 at 12:10

Butulija je ubedljivo najveci krivac za gubitak titule prosle godine a bice i ove ako ostane …

Reply
Petar сеп 27, 2011 at 08:09

Butulija odlazi, 3 godine pre tebe smo bili prvaci, poslednje tri nismo osvojili ni jedan trofej. Odlazi. Zvezda je iznad svih. Iskreni Zvezdaš.

Reply
Mimi сеп 26, 2011 at 22:48

Butulija odlazi…dosta mi je vise ti tvoji prica kako su mnogi igraci skoro dosli i da se jos uigravati…ima 2 meseca kako su dosli svi igraci…sta si radio na pripremama…tu si trebao da uigravas ekipu a ne sad…dosta je brukanja odlazi…

Reply
ZmajOgnjeni сеп 26, 2011 at 22:11

Zahvalite mu se na saradnji molim vas….

Reply
delije skopje сеп 26, 2011 at 21:35

pa verovatno ti n zasluzujes da budes trener nase zvezde! jas da si lgenda kluba, ali videlo se i prosle sezone, a i ova vidi se, a i sa mladu reprezentaciju!!

Reply

Leave a Comment