Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

И Цептер уз Звезду!

У среду, 1. јуна 2016. године, у просторијама хотела „Artzept“ на Теразијама, ФК Црвена звезда и компанија „Zepter International“ потписали су уговор о сарадњи.

Званичној конференцији за медије присуствовали су Светозар Мијаиловић, председник нашег клуба, и Ђорђе Рашић, директор „Zepter Group“.

– Велико ми је задовољство што могу уопште да седим поред једног човека као што је Светозар Мијаиловић, који је пре 25 година био на челу Скупштине Црвене звезде, у време када је Звезда постигла свој највећи успех у историји. Мотиви наше компаније су увек били да сви ми живимо боље, лакше и лепше. Цептер је већ 30 година синоним за здраву припрему хране, a од данас и за здраву и чисту воду као и ваздух, и то је управо оно што смо желели да омогућимо фудбалерима Црвене звезде сада када ће кренути пут Европе. Цептер је одлучио са задовољством да потпише уговор са Црвеном звездом, и са нестрпљењем очекујемо наредну сезону, а Звезди желимо много среће – рекао је Ђорђе Рашић.

Председник клуба Светозар Мијаиловић верује да ће из ове сарадње највише профитирати фудбалери.

– Црвена звезда се и кроз своју историју увек дружила са најбољима. Потписивањем овог уговора настављамо са том праксом. Компанија Цептер је позната по својој успешности, лично и сам користим многе њихове производе и могао сам да се уверим у висок квалитет. Верујем да ће и Црвеној звезди, која примењује најсавременије методе припрема, односно нашим фудбалерима, користити ова сарадња коју смо данас склопили – рекао је Мијаиловић.

Компанија Цептер је постала званични спонзор ФК Црвена звезда. Вредност спонзорства је 25.000 евра. Компанија Цептер ће својим производима из програма „Zepter Medical“, „Zepter Home Care“ i „Zepter Home Art“, израђеним по највишим стандардима, опремити просторије Црвене звезде, у којима ће се од данас користити и сертификовани медицински апарат Биоптрон који се примењује у спортској медицини за лечење повреда мишића, тетива и лигамената, као и за смањење бола; затим, пречишћавач ваздуха „Therapy Air iOn“ који је недавно добио највишу оцену на немачком тржишту, као и пречишћавач воде „Edel Wasser“ и многи други производи.

Уговор о сарадњи потписан је на 12 месеци, односно до 1. јуна 2017. године.

Повезане вести

1 comment

druskandruskan јун 1, 2016 at 19:26

jbt 25soma bruka dajte bre 25mil ovo je jadno

Reply

Leave a Comment