Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаРукомет

Раскинут уговор и са Марком Чаваљугом

 

РК Црвена звезда

Након свега четири званична меча у којима је забележен скор од свега једне победе и чак три пораза, руководство Рукометног клуба Црвена звезда је одлучило да примени ригорозне мере како би разбудио остатак екипе. Први корак било је одузимање капитенске траке Милану Вукасу, а затим и раскид уговора, да би јуче још један играч напустио редове црвено-белих.

Средњи бек Марко Чаваљуга који је летос у редове нашег клуба стигао из РК Пожаревца, није више члан нашег тима. Ову вест потврдио је и спортски директор РК Црвена звезда Радосав Шљиванчанин који је кратко изјавио:

– Споразумно смо раскинули уговор са Марком Чаваљугом и он је слободан у избору нове средине.

 

Повезане вести

10 comments

Petar сеп 30, 2011 at 20:30

Da li ce neko smoći snage da kaže Butuliji:“Bio si veliki igrač to je ok,ali mnogo si loš trener“

Reply
milorad сеп 30, 2011 at 20:04

Bilo bi stvarno lepo da nam *veliki rukovodioci struke i kluba* konačno kažu šta rade, ukoliko uopšte o tome imaju pojma. Izbacili su Vukasa, kapitena i velikog igrača koji im je verovatno rekao ono što svi navijači govore: imate li vi ikakvo znanje o bilo čemu? Drugi igrač, Čavaljuga, koga znam još od juniorskih dana, je izuzetno miran, vredan i neuporedivo korisniji od kao metlom nabacanih *zvezda*. Tim bez koncepcije i ideje, sa masom solo igrača koji su puni sebe, nema perspektivu. Zašto je dovedeno 20 igrača? Ko će za to da odgovara? Posle poražavajućih rezultata i još gorih igara, ostaje samo: UPRAVA I TRENER NAPOLJE!

Reply
goran сеп 30, 2011 at 16:08

Krajnji je momenat ovde za policiju i istrazne organe ove države. Ovde su očito neke druge stvari u pitanju. Vukas je najavljivan kao veliki potencijal i nada Zvezde koji će dati veliki doprinos kako u Saveznoj, tako i u Regionalnoj i evropskoj ligi.
Marka Čavaljugu sam pratio otkako je došao u drugoligaški “ MRK Požarevac“. On je, kako su izveštači sa utakmica pisali, bio motorna poluga tog kluba koji je za dve sezone ušao u super ligu. Taj dečko je bio mozak ekipe. Kao takav je najavljivan i prilikom prijema u Zvezdu.U štampi sam čitao izjave iz uprave, kako se radi o sjajnom igraču koji jednako dobro igra i na srednjm i na levom beku. Bio je sjajan i u igri na prijateljskom turniru u Banjaluci.Gledao sam prenos putem interneta. Pokazao neverovatnu zrelost i inteligenciju na terenu. I pored toga od početka takmičenja Zvezde na svim nivoima dobio je šansu od ukupno dva minuta, na samom kraju već izgubljene utakmice sa NEXE om.
Nemamo nikakav odgovor šta se to desilo u ovih mesec dana. Šta to ovi momci nisu uradili, a izgleda da se to od njih očekivalo. Izgleda da je bolje pitanje : KOLIKO. Stvar je jako ozbiljna, tim pre što se preti raskidom još nekim igračima koje takođe ne vidim u igri.

Reply
Siniša сеп 30, 2011 at 14:58

O Čavaljugi ne znam ništa, Vukas je dobar igrač, ali malo umišljen.
Tim izgleda potpuno neuigran, jedino smo uspjeli da dobijemo Kolubaru i to jedva. Gledao sam utakmicu sa Nexe-om, ne postoji nikakav plan u igri, i što je još gore igrači se ponašaju tako neozbiljno, bio sam frapiran šta sebi dopuštaju.
Što se tiče takmičenja koja igramo, mi ne znamo koje nam je prioritet, šta nam je cilj u SEHA ligi ove godine kad igramo obe lige uporedo. Rekao je Butulija da je prioritet domaće prvenstvo, ali onda na svakoj utakmici SEHA lige odmaraš (ne igraju uopšte) 2-3 igrača iz prve sedmorke, da ne pričam da ne postoji uopšte predstava koja je to startna sedmorka. E, tu se javlja problem jer su neki došli zbog SEHA lige, ali neinteresuje me kome ne odgovara, hvala doviđenja. Cilj SEHA lige ove godine treba da bude razvoj mladih igrača. Rezultat je nebitan, bio 5 ili 10 svejedno, nema razlike.

Reply
marakana сеп 30, 2011 at 14:37

sve ovo podseca na FK od pre nekoliko sezona, kada je bunjevcevic dovodio igrace „na kilo“, a znamo kako se to zavrsilo…

Reply
Siniša сеп 30, 2011 at 14:08

Moram da kažem da sam razočaran radom Igora i Nenada. Kad su preuzeli rukometni klub bio sam oduševljen i očekivao procvat našeg kluba, ali ovo je užas. Ispade da je onaj Čabarkapa prije njih bio genijalac, iako mi je bio malo komičan, čovjek je imao rezultate. Ono što trenutno krasi naš klub je lutanje i bauljanje bez ikakvog plana i po pitanju igračkog kadra i po pitanju takmičenja… Dovodimo igrače na kilo, po principu neka ih ima na broju, pa ih otpuštamo pošto smo ih doveli bez ikakvog uvida u njihove mogućnosti. Neozbiljno. Ovo im je posljednja šansa, vrijeme im je da se uzmu u pamet.

Reply
Драган сеп 30, 2011 at 14:10

Искрено, веома сам изненађен, обзиром да је Чаваљуга веома талентован играч, такве сам информације добио раније. Вукас је одличан рукометаш такође, није ми јасно шта се дешава, али није добро..

Reply
Dark сеп 30, 2011 at 14:43

Koliko god su obojica bili dobri igraci, toliko su los i nesposoban rukovodilac i trener.

Reply
gile delija сеп 30, 2011 at 15:08

Butuliji ne odgovara ni jedan igrac, a u stvari ON ne odgovara
kao trener nasoj ZVEZDI bez obzira koliko je on voli.

Reply
Miki сеп 30, 2011 at 13:54

Ajde sa Butulijom malo da raskinemo…

Reply

Leave a Comment