Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

КК Црвена звезда се захвалио навијачима

Кошаркашки клуб Црвена звезда изражава најискренију захвалност својим навијачима за исказану подршку на промоцији новог тима у пријатељској утакмици са минхенским Бајерном. Препуне трибине и фантастичан амбијент који је створен у дворани Пионир несумњиво говоре у прилог чињеници да најватреније присталице црвено-белих имају поверење у ново руководство и нови концепт рада стручног штаба на челу са Светиславом Пешићем. Сјајна атмосфера која је владала током свих 40 минута дуела са Бајерном и која никог није могла да остави равнодушним без сумње је огроман подстрек за млади тим Црвене звезде који ове сезоне очекују велика искушења.

Међутим, енергија која се осетила са трибина у будућности ће за све у Црвеној звезди свакако бити обавезујућа. Та мешавина оданости, верности и љубави која се кроз песму из хиљаде грла пренела на паркет ће бити додатни мотив да се у сваком наредном мечу пружи и више од максимума како би се стигло до победе.

Армија навијача коју поседује Црвена звезда је неопходна кошаркашима за постизање добрих резултата. Зато КК Црвена звезда позива све оне којима је црвено-бела боја у срцу да ове сезоне буду у Пиониру, већ од првог меча са Хемофармом, да навијају фер и спортски уз пуно поштовање ривала и да од београдског храма кошарке направе неосвојиву црвено-белу тврђаву. Јер, само заједничким снагама Звездин кошаркашки колектив може поново да заузме место у елити које му и припада.

Повезане вести

7 comments

Istina окт 7, 2011 at 17:20

ALi delije nisu zeljne jadranske lige !
simpatizeri i derbi navijaci hala je vasa!

Reply
ZVEZDA ŠAMPION окт 7, 2011 at 14:44

U subotu u Pionir, ajmo Delijeee!

Reply
Никола окт 7, 2011 at 13:37

Ово је фалило како клубу тако и навијачима, надам се да ће уродити плодом!!! Делије Север

Reply
Blade_DS окт 7, 2011 at 13:25

Пионир је жељан Делија !

Reply
milos окт 7, 2011 at 13:13

tako je!! svi u pionir!!

Reply
Delije Dorcol окт 7, 2011 at 13:12

Jel moze neko da mi kaze gde mogu da kupim karte za sutrasnji mec, kada, i kolike su cene…Hvala unapred.

Reply
jelena окт 7, 2011 at 16:24

„Продаја улазница за утакмицу првог кола АБА лиге између Црвене звезде и Хемофарм Штаде почиње у петак 7. октобра. Улазнице ће се продавати у просторијама Црвене звезде на Малом Калемегдану од 10 до 18 сати по ценама од 200 (трибине), 300 (партер), 500 (плава ложа) и 700 динара (бела ложа). На дан утакмице у суботу 8. октобра карте ће се продавати на благајни дворане Пионир од 12 сати па све до почетка утакмице. „

Reply

Leave a Comment