Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Радоњић и Дангубић: Полувреме недовољно

Кошаркаши Црвене звезде мтс поражени су у утакмици 4.кола Евролиге од Панатинаикоса у Атини.

Црвено-бели су тек у дургом делу, заиграли онако како је од њих очекивао тренер Дејан Радоњић, који се на конференцији за медије у Атини осврнуо управо на тај моменат.

Играли смо веома лоше на старту утакмице и то на обе стране и дефанзивно и офанзивно. Дозволили смо екипи Панатинаикоса лаке поене и уз то имали неколико изгубљених лопти. ИДо краја првог полувремена је виђено исто на терену. У наставку је било знатно боље у одбрани, нешто боље у нападу и то је било то од нас за вечерас. Јасно је да смо одбрану, играли са много више енергије пре два дана у Беграду против Барселоне, иако смо у том делу игре било много бољи у другом полувремену вечерашње утакмице.

Немања Дангубић:

Нисмо одиграли и радили ствари на терену како смо се договорили пре утакмице. Против екипе као што је Панатинаикос. Лоше прво полувреме коштало нас је великог заостатка на великом одмору. У другом полувремену то је било боље, успели смо да се вратимо у меч, али само једно полувреме није довољно за победу против овакве екипе и то на њеном терену. Заслужена победа домаћина.

Екипа Црвене звезде мтс враћа се у суботу у Београд, а већ у недељу следи ново путовање, овога пута у Црну Гору, где ће актуелни шампион АБА лиге „затворити“ 7. коло регионалног шампионата против екипе Морнара у Бару. Утакмица се игра у понедељак од 18 часова уз директан пренос на ТВ „Аренаспорт“.

Нови меч у Евролиги, екипа Црвене звезде мтс игра у петак од 19 часова против екипе „Басконије“ у „Комбанк Арени“.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment