Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Божовић пред Рад: „Без Канге и Ристића, замена играч који се добро показао против БСК-а“

У 14. колу Суперлиге Србије Црвену звезду очекује градски дерби. Црвено-бели на свом терену дочекују сутра, 30. октобра, екипу Рада.

Шеф стручног штаба Миодраг Божовић изнео је своја очекивања пред ту утакмицу.

Рад је екипа која има мање бодова него што је по квалитету требало да освоји до сада. Врло су дисциплинован тим и имају неколико јако искусних појединаца. Сигурно нису екипа за потцењивање, али нормално је да очекујемо победу. Ако будемо играли онако како знамо и можемо не би требало да буде проблема. У игри нам недостаје Канга, имамо проблема због тога што је повређен, али надам се да ће играч који га замени сутра одиграти квалитетно и допринети да играмо боље и да победимо. Осим њега, повређен је и Михаило Ристић – рекао је искусни стратег.

Утакмицу у Купу Србије против БСК-а неколицина играча са мањом минутажом искористила је да се наметне тренеру Божовићу.

Можда су ми после те утакмице ствари јасније баш за ту позицију у везном реду. Још увек размишљамо ко ће заузети Кангино место, али сигирно ће то бити неко ко се добро показао на прошлој утакмици.

У медијима се доста говори о продужетку уговора Хуга Виеире.

Хуго је играч Црвене звезде до јуна следеће године. Њему је понуђен нови уговор, а докле се стигло са преговорима не знам. Мислим да он оклева – закључио је Божовић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

5 comments

@dejo poludebil окт 30, 2016 at 03:10

Brate nalupao si gluposti za sve pare! Ristića na štopera? Miloševića na desnog beka? Jel se to drogiraš ili si samo pglu?

Reply
dejo окт 29, 2016 at 23:57

Grofe evo ti predlog za sastav Crvene Zvezde protiv Rada na stadionu Crvene Zvezde Manojlovic ,desni bek Stefan Milosevic ,stoperi Ristic i Fibel ,lijevi bek Andjelkovic ,sredina terena Babunski ,Donald ,Adzic ,Racic , Plavsic ,napadac posto je tu izuzetno tanka Crvena Zvezda evo mog predloga nekog Stefan Ilic ,nemoj da nam mazes oci Grofe vec pokusaj ovaj sastav sjutra protiv Rada da stavis jer bi mogao ti da napravis pun pogodak samo tako nikako drugacije

Reply
neso окт 30, 2016 at 14:10

dejo sve sta si iziktirao u vezi ekipe nije losan samo ni sam saglasan a i nema sanse ristic da igra zadni igrac razmislli sa glavom a ne sa nogama a sto se tice stefane milosevica mozda decko ima potencial za da igrac desni beg ima takvik igraca koj moze da sadaptiraju udredene pozicije da budem prezican bosko durovski klasican veznak a mnogo je dobro igrao zadni vezni isto marko elzner izrazita polutka ali posle u zvezdi je dokazao kao drugi zaec binic klasicno desno krilo ali vise kvalitetan u vreme petrovica naj boli desni beg i da na ne nabrojam jos a dejo ovaj nas brat ko tije dao protif tvog predloga sto posto je u pravu ja sa^m saglasan sa nega

Reply
ivan окт 29, 2016 at 19:11

Grofe ne filozofiraj vise.

Reply
Bata окт 29, 2016 at 17:09

Andrija Lukovic je odigrao odlicno protiv BSK , njega u prvih 11 .A Viera igrama od letos i nije zasluzio mnogo jaci ugovor nego sto je imao .

Reply

Leave a Comment