Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Одбојкаши у Старој Пазови

Одбојкаши Црвене звезде настављају борбу у шампионату Србије утакмицом у Старој Пазови против домаћег Јединства, и то ће бити други меч ових екипа ове сезоне.

Интересантно је да су се ова два тима три пута у последње четири године састајала у осмини финала Купа Србије, укључујући и текућу сезону. Старопазовчани су у последњих неколико година често мењали ранг такмичења, испадавши у Прву лигу Србије, и поново се враћавши у друштво најбољих (и обрнуто), а прошле сезоне су освојили прво место у другом по рангу такмичењу у Србији, па су поново у Суперлиги Србије. Звезда ће бити апсолутни фаворит и у овој утакмици, нарочито имајући у виду овогодишњи скор противника од свега једне победе у седам мечева. Познато је да наш никога не потцењује, те да ће ући максимално и у овај меч, што се види и из изјаве Филипа Самарџића, дате за званични сајт нашег одбојкшког клуба:

„У Старој Пазови смо већ играли ове сезоне, једном у пријатељском мечу, а једном у Купу Србије. Утакмица осмине финала Купа је била врло неизвесна. Победили смо са 3:1, а у трећем сету су били близу да га и освоје и меч је могао да оде и у другом правцу. Тако да максимално озбиљно улазимо у ову утакмицу, да дамо све од себе и да се што боље припремимо за Војводину која нам долази следеће недеље.“

Позивамо све навијаче, пре свега из Старе Пазове и околине да дођу у суботу у халу, и помогну нашој екипи да настави серију тријумфа.

Идемо до нове победе!

VIII коло Суперлиге Србије:

Јединство (СП) – Црвена звезда,

Хала спортова у Старој Пазови, субота, 03. 12. 2016. године, 19h

Повезане вести

Leave a Comment