Moja Crvena Zvezda
ВажноИсторијаНајновијеФудбал

Легенде Маракане – Миодраг Петровић Малиша

Ове недеље у новој епизоди серијала „Легенде Маракане“ доносимо вам причу о томе како је настала Црвена звезда.

Ко би је боље испричао од фудбалера који је уз клуб од првог дана њеног оснивања? Миодраг Петровић Малиша присећа се играча који су чинили прву Звездину генерацију, како је изгледала прва званична утакмица црвено-белих, колико му је кроз каријеру помогло дружење са легендарним Рајком Митићем.

Од самог оснивања Звезда је била симбол српства, зато је и окупљала огроман број навијача од првих утакмица које је играла. Какву су атмосферу тада правили и на које све начине су дочекивали фудбалере Звезде само су неке од ствари из богате историје којих се присетио Малиша Петровић.

Данас вам представљамо први део епизоде.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

Zvezdas od 1958-e дец 10, 2016 at 14:52

Као матором звездашу, морам да кажем да су ми сузе наврле гледајући овај прилог. Нека добри Господ Бог, подари чика Малиши добро здравље и да у здрављу и весељу дочека догодине и 90.-ти рођендан, а Боже здравља и 100.-ти уз његову и нашу Звезду. На многаја љета чика Малиша.

Reply
dejo дец 8, 2016 at 14:06

Dirljivo je ovo bilo slusat sto je pricala legenda Crvene Zvezde o Crvenoj Zvezdi a i bravo za autora teksta sto je ovo napravio ,mislim da treba da se napravi sto jaca Crvena Zvezda a i naravno TV Crvene Zvezde mora da bude jaca i najbolja u citavom regionu

Reply

Leave a Comment